Afyonkarahisar Devlet Hastanesi

Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73, Afyonkarahisar 03030

Görüşler

• D

Bugün burun estetiği yaptırdım ve doktorum Ersin Bey’e minnettarım! Burun estetiği gibi hassas bir işlemde doğru doktoru bulmak gerçekten çok önemliydi ve Ersin Bey, her anlamda beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. İşlem öncesinde yüz hatlarım ve istediğim sonuç hakkında çok dikkatli bir değerlendirme yaptı ve bana en uygun şekilde bir plan oluşturdu. Burun estetiği konusunda çok deneyimli ve her aşamada beni bilgilendirerek, rahatlatıcı bir yaklaşım sergiledi. İşlem sırasında hiç bir acı hissetmedim ve sonuçlar tam istediğim gibi oldu! Burunum doğal ve simetrik görünüyor, hiç beklemediğim kadar güzel bir sonuç elde ettim. Ersin Bey’in profesyonelliği ve işindeki mükemmeliyeti sayesinde kendimi gerçekten çok güvende hissettim. Burun estetiği düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim, ellerinden çıkan her şey mükemmel!

• Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Diğer  •

Benim ilk ameliyatım olacağı için korkum çok fazlaydı. Uzun uzun doktor araştırma fırsatım olmadı. Burnumda ciddi oranda bir kemik kayması olduğu için zor bir ameliyatın ve sürecin beni beklediğini de tahmin etmek daha da strese sokuyordu. Ama Ersin Hocam sayesinde bu korkularımın çok yersiz olduğunu anlamam uzun sürmedi. Ağrısız bir süreç geçirdim. Ve beklemediğim halde o kadar güzel bir buruna sahip oldum ki. İyi ki Ersin hocama denk gelmişim ve ameliyatımı o yapmış diyorum şimdi. Kesinlikle şüphesi olan varsa yorumumu okuyan arkadaşlara sesleniyorum. Kendinizi emin ellere teslim etmek istiyorsanız Ersin hoca tam da aradığınız doktor.

• Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Diğer  •

İlk ameliyatımı oldum ve her şey gayet iyiydi evet başta çok memnundum ve buraya da yazdım. Ancak burnumda bir kemik çıkıntısı oluştu bunda da bir problem yok her burunda yaşanabilir hocamız ilgilendi ve bir törpüleme operasyonu geçirdim. Sonrasında burun sırtım şişti ve bu ödem 6. Ay olmasına rağmen azalmadı bile çöktü hatta burnum. Eski burnumu o kadar çok özlüyorum ki. Burnumun içi nefes almam iyi olsa da görüntü olarak mahvoldum ve psikolojim ciddi anlamda bozuldu. Amacım güzel olmakken daha da çirkin oldum. Bunları söylediğimde de görüldü atıldı bana sadece malesef . Kısacası ameliyat falan olmayın olacaksanız da çok iyi araştırın.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

26.03.2026 tarihinde ilk ameliyatımı oldum . İlk ameliyatım olduğu için herkes gibi korkularım vardı ama Ersin hocam sayesinde tüm korkularım gereksiz olduğunu anladım. Ameliyat öncesi isteklerimi anlattığımda dinleyip tavsiyeler verdi. Burnumu tam istediğim gibi yapmış ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı gözü kapalı güvenebilecek bir hocamız . En ufak sorumda mesaj atarım kendisi gayet anlaşılır biçimde acıklıyor. Her sey için hocamın eline emeğine sağlık .

• Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Diğer  •

Çok memnun kaldım tam istediğim gibi bir burun oldu başta çok tedirgindim ama sonuç mukkemeldi burnumu görünce bazı korkularım ve fikirlerim değişti gayet memnun kaldım acısız ve ağrısız bi süreç geçirdim ellerinize sağlık harikalar yarattınız ersin bey

• I

İlk ameliyatım olduğu baya bi araştırdım araştırdığım süreçte de Ersin Akçam hocamızın adını neredeyse herkesten duydum benimle güzel ilgilendi sayesinde rahat bir ameliyat geçirdim süreci de güzel geçiriyorum neredeyse hiç ağrım olmadı ellerinize sağlık hocam içime sinen bir burnum oldu.

• Z

Burun ameliyatımın 2. Haftasından selamlar kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz uzun süredir nefes alamıyordum burnumdan şuan aşırı rahat nefes alıyorum ve çok doğal güzel bir buruna sahip oldum

• M

Hayatımın ilk ameliyatını Ersin beye oldum. Aslında canım çok hafiftir o yüzden çok korkuyordum. Ama Ersin hocamız o kadar zorlu görülen rinoplasti ve septoplasti ameliyatımı çok başarılı bir şekilde yaptı. Tek bir ağrı sızı yada komplikasyon gelişmedi. Ayrıca doğal ve istediğim gibi bir burun oldu. İlgi alakası da ayrıca muhteşemdi. Elinize emeğinize sağlık değerli hocam.

• B

Rinoplasti ameliyatımın 8.günündeyim ve hocam çok ilgiliydi aklıma takılan her soruya anında cevap verdi ve çok ilgilendi burnumdanda çok memnunum hiçbir sıkıntım olmadı gören herkes doktorumun ismini soruyor kendisi gerçekten çok yetenekli ve başarılı bir doktor düşünmeden tercih edin derim doktorumun ellerine sağlık sonuçtan çok memnunum.

• R

Rinoplasti ameliyatimin 16. Günümdeyim ve çok korkuyordum süreç hiçte korktuğum gibi olmadi ağrısız acısız geçirdim iyi ki Ersin hocayı tercih etmisim ameliyat öncesi ve sonrası her sorduğum soruya hemen dönüş yaptı hocam aklıma takılan herşeyi sordum artık rahat nefeste alabiliyorum güzel bir burnumda oldu Ersin hocam sayesinde ben çok memnun kaldım hiç düşünmeden gidin derim hocam iyi ki sizi tercih etmişim

Profili düzenle veya yönet