Afyonkarahisar Devlet Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi
r....ü
Rinoplasti ameliyatimin 16. Günümdeyim ve çok korkuyordum süreç hiçte korktuğum gibi olmadi ağrısız acısız geçirdim iyi ki Ersin hocayı tercih etmisim ameliyat öncesi ve sonrası her sorduğum soruya hemen dönüş yaptı hocam aklıma takılan herşeyi sordum artık rahat nefeste alabiliyorum güzel bir burnumda oldu Ersin hocam sayesinde ben çok memnun kaldım hiç düşünmeden gidin derim hocam iyi ki sizi tercih etmişim
Bir ay önce ameliyat oldum. Ersin Bey çok ilgili ve özenli davrandı. Süreç hakkında her türlü bilgilendirmeyi anlattı. Ameliyat sonrasında da tüm sorularımı cevapsız bırakmadı. Kendisi alanında uzman bir hekim. Herkese tavsiye ediyorum.
re...
Mersin anamurdan sırf bu hocamız için geldim. Geçen hafta burun eti ( konka) ameliyatı oldum. Bugün tamponlarım alındı. Ne diycemi bilmiyorum allah razı olsun hocam sizden. bence türkiyenın en iyi KBB doktorlarımızdan birisi.
n....d
Rinoplasti ameliyatımın 2. Haftasındayım ve gerçekten Ersin hocama minnettarım. Ameliyattan sonraki sürecimde de en ufak ağrım sızım olmadı , ameliyatımın 4. Gününde tamponlarım olmasına rağmen nefes alabiliyordum. Çıktığında da burnum ödemli olmasına rağmen şeklini çok beğendim doğal bir burun yaptı, eli çok hafif ve hızlı tamponlarım çıkarken de en ufak acı hissetmedim anlamadım bile nasıl çıktığını . Tüm sorularıma anında geri dönüş sağladı çok memnunum düşünen herkese kesinlikle Ersin hocamı tavsiye ederim.
i̇....
Burun ameliyatı oldum çok memnunum her şey istediğim gibi oldu :)
i̇....
Babamın bağını kesilmekten kurtardı. Kendisine başarılı damar nakli yapti. Süreç boyunca ve sonrasında ilgi alakası ve samimiyetiyle her zaman yanımızda olan bir doktor oldu. Kendisi işini aşkla yapan bir doktor oldugu cok belli. Kendisi mükemmel bir doktor.
b....ç
Ersin Hocam’a gerçekten minnettarım.Ameliyat öncesinden sonrasına kadar öyle ilgili, öyle güven veren bir yaklaşımı vardı ki süreci hiç stres yaşamadan atlattım. Eli çok hafif, işi gerçekten ustalıkla yapan biri. Burnumun şu anki hali bile hayal ettiğimden güzel.Ödem ve iyileşme sürecim de beklediğimden daha rahat ilerliyor.İyi ki sizi tercih etmişim hocam, emeği ve ilgisiyle kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Oğlumun nefes alma zorluğu ve görüntü olarak sıkıntıları vardı.Cevremden Dr.Ersin beyi tavsiye ettiler ve tavsiye üzerine muayene için gittik.Muayene esnasında ayrıntılı bilgi aldık ve ameliyat gününu verdi.muayene ,ameliyat öncesi ve sonrasi detaylı bilgi verdi.İstedigimizden daha doğal ve güzel oldu.Herkese tavsiye ederim biz memnun kaldik
Ersin beye rinoplasti amaliyatı oldum sürecim çok kısa ve çok güzel oldu Hocamın ellerine sağlık
ay...e
Ayak ağrısından dolayı annem randevu aldı gerek yaklaşımı gerek tedavisinden memnun kaldık
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Afyonkarahisar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, Afyonkarahisar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Patolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Dermatolog, Göğüs Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Psikiyatrist, Fizyolog, Çocuk Cerrahı, Nefrolog, Pratisyen Hekim, Göz Doktoru, Mikrobiyolog.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, toplam 268 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: MRI Değerlendirme, Poligrafi, Nöralterapi, Fitoterapi, Epilepsi Tedavisi, Derin Beyin Stimülasyonu, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Fonksiyonel Hemisferektomi, Esd (Sedimantasyon), Akupunktur Tedavisi.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Afyonkarahisar Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 106 hasta/danışan, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi nerede?Afyonkarahisar Devlet Hastanesi adresi Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73 Afyonkarahisar şeklindedir.