Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kadrosunda 3 adet acil tıp uzmanı, 6 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 6 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 4 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet fizyoloji uzmanı, 10 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 3 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 1 adet radyodiagnostik uzmanı, 7 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi patoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi
Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73, Afyonkarahisar 03030
  • Diğer (İade)

C

Dr. Nesime İnci Hanımla fissür ve hemoroid şikayetim nedeniyle tanıştım. İlgisi ve bilgisinin yanında çok güler yüzlü bir doktor. Ameliyat süreci ve sonrasında her şey sorunsuz ilerledi. Hem doktor hanımın hem de güler yüzlü ekibinin emeğine sağlık.

• Op. Dr. Nesime İnci Eryılmaz Diğer  •

Benim ilk ameliyatım olacağı için korkum çok fazlaydı. Uzun uzun doktor araştırma fırsatım olmadı. Burnumda ciddi oranda bir kemik kayması olduğu için zor bir ameliyatın ve sürecin beni beklediğini de tahmin etmek daha da strese sokuyordu. Ama Ersin Hocam sayesinde bu korkularımın çok yersiz olduğunu anlamam uzun sürmedi. Ağrısız bir süreç geçirdim. Ve beklemediğim halde o kadar güzel bir buruna sahip oldum ki. İyi ki Ersin hocama denk gelmişim ve ameliyatımı o yapmış diyorum şimdi. Kesinlikle şüphesi olan varsa yorumumu okuyan arkadaşlara sesleniyorum. Kendinizi emin ellere teslim etmek istiyorsanız Ersin hoca tam da aradığınız doktor.

• Op. Dr. Ersin Akçam Diğer  •

Meme kanseri tanısı ile tanıştık İnci hocamla koruyucu meme ameliyatımı çok başarılı bir şekilde yaptı ameliyatımda sorunsuzdu ameliyat sonrasında da kontrollerim çok bilgilendiriciydi ilgi ve alakası paha biçilemez bütün sorduğum soruların cevabını anlayabildiğim şekilde açıkça aldım afyonumuz için çok değerli bir doktorumuz Allah razı olsun

• Op. Dr. Nesime İnci Eryılmaz Randevu  •

Ö

Ali hocam mükemmel bir hekim gerek insanlığıyla gerek mesleki bilgisiyle. Anneme çok yardımcı oldu kendisi. Çevredeki doktorlar protez isterken ufak bir operasyonla ağrılarını minimum seviyeye düşürdü protezin takılma süresini uzattı.

• Op. Dr. Ali Boz Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Kıl dönmesi şikayetim için dr inci hanıma başvurdum. Süreç çok mükemmeldi. Baştan sona kadar çok açıklayıcı bilgiler verdi dr hanım. Başarılı geçti operasyon. İşine karşı inanilmaz sevgi dolu. Böyle dr memlekette çok az bulunuyor maalesef.

• Op. Dr. Nesime İnci Eryılmaz Diğer  •

İlk ameliyatımı oldum ve her şey gayet iyiydi evet başta çok memnundum ve buraya da yazdım. Ancak burnumda bir kemik çıkıntısı oluştu bunda da bir problem yok her burunda yaşanabilir hocamız ilgilendi ve bir törpüleme operasyonu geçirdim. Sonrasında burun sırtım şişti ve bu ödem 6. Ay olmasına rağmen azalmadı bile çöktü hatta burnum. Eski burnumu o kadar çok özlüyorum ki. Burnumun içi nefes almam iyi olsa da görüntü olarak mahvoldum ve psikolojim ciddi anlamda bozuldu. Amacım güzel olmakken daha da çirkin oldum. Bunları söylediğimde de görüldü atıldı bana sadece malesef . Kısacası ameliyat falan olmayın olacaksanız da çok iyi araştırın.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

26.03.2026 tarihinde ilk ameliyatımı oldum . İlk ameliyatım olduğu için herkes gibi korkularım vardı ama Ersin hocam sayesinde tüm korkularım gereksiz olduğunu anladım. Ameliyat öncesi isteklerimi anlattığımda dinleyip tavsiyeler verdi. Burnumu tam istediğim gibi yapmış ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı gözü kapalı güvenebilecek bir hocamız . En ufak sorumda mesaj atarım kendisi gayet anlaşılır biçimde acıklıyor. Her sey için hocamın eline emeğine sağlık .

• Op. Dr. Ersin Akçam Diğer  •

Çok memnun kaldım tam istediğim gibi bir burun oldu başta çok tedirgindim ama sonuç mukkemeldi burnumu görünce bazı korkularım ve fikirlerim değişti gayet memnun kaldım acısız ve ağrısız bi süreç geçirdim ellerinize sağlık harikalar yarattınız ersin bey

• Op. Dr. Ersin Akçam Diğer  •

İlk ameliyatım olduğu baya bi araştırdım araştırdığım süreçte de Ersin Akçam hocamızın adını neredeyse herkesten duydum benimle güzel ilgilendi sayesinde rahat bir ameliyat geçirdim süreci de güzel geçiriyorum neredeyse hiç ağrım olmadı ellerinize sağlık hocam içime sinen bir burnum oldu.

Z

Burun ameliyatımın 2. Haftasından selamlar kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz uzun süredir nefes alamıyordum burnumdan şuan aşırı rahat nefes alıyorum ve çok doğal güzel bir buruna sahip oldum