Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kadrosunda 3 adet acil tıp uzmanı, 6 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 6 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 4 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet fizyoloji uzmanı, 10 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 3 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 1 adet radyodiagnostik uzmanı, 7 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi patoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi
Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73, Afyonkarahisar 03030

I

Burun ameliyatı oldum çok memnunum her şey istediğim gibi oldu :)

I

Babamın bağını kesilmekten kurtardı. Kendisine başarılı damar nakli yapti. Süreç boyunca ve sonrasında ilgi alakası ve samimiyetiyle her zaman yanımızda olan bir doktor oldu. Kendisi işini aşkla yapan bir doktor oldugu cok belli. Kendisi mükemmel bir doktor.

• Op. Dr. Öznur Duman Demirpençe Diğer  •

Ersin Hocam’a gerçekten minnettarım.Ameliyat öncesinden sonrasına kadar öyle ilgili, öyle güven veren bir yaklaşımı vardı ki süreci hiç stres yaşamadan atlattım. Eli çok hafif, işi gerçekten ustalıkla yapan biri. Burnumun şu anki hali bile hayal ettiğimden güzel.Ödem ve iyileşme sürecim de beklediğimden daha rahat ilerliyor.İyi ki sizi tercih etmişim hocam, emeği ve ilgisiyle kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Ersin Akçam Diğer  •

Oğlumun nefes alma zorluğu ve görüntü olarak sıkıntıları vardı.Cevremden Dr.Ersin beyi tavsiye ettiler ve tavsiye üzerine muayene için gittik.Muayene esnasında ayrıntılı bilgi aldık ve ameliyat gününu verdi.muayene ,ameliyat öncesi ve sonrasi detaylı bilgi verdi.İstedigimizden daha doğal ve güzel oldu.Herkese tavsiye ederim biz memnun kaldik

• Op. Dr. Ersin Akçam Diğer  •

Ersin beye rinoplasti amaliyatı oldum sürecim çok kısa ve çok güzel oldu Hocamın ellerine sağlık

• Op. Dr. Ersin Akçam Diğer  •

Ayak ağrısından dolayı annem randevu aldı gerek yaklaşımı gerek tedavisinden memnun kaldık

• Uzm. Dr. Halit Serkan Özkaya Diğer  •

Rinoplasti ameliyatımın şu an 7. günündeyim. Süreç düşündüğümden çok daha kolay geçti, hiç acı ve ağrı yaşamadım. Doktorum her aşamada çok ilgiliydi ve kafamdaki tüm sorulara sabırla yanıt verdi. En önemlisi de tam olarak istediğim burnu yaptı. Tampon çıkar çıkmaz rahat bir şekilde nefes almaya başladım. Hem estetik açıdan hem de sağlık açısından çok memnun kaldım, iyi ki tercih etmişim.

• Op. Dr. Ersin Akçam Diğer  •

Küçük çoçuğum çocuk doktorumun tedavisi sonuç alamadığı ve ilerleyen geniz eti ve bademcik büyümesi sebebiyle kendindisine iki defa gitmeme rağmen hiç bişey yapmadan geri gönderdi kendisini dinlediğim için çok pişman oldum sonuçta foktordur kendisi daha iyi bilir dedim 4 ayımız heba oldu son raddeye geldiğimiz için doktor değişikliği yaptım iki farklı uzmana daha götürdüm ameliyat olmasına karar verildi üstelik oğlum kendisine sarılmak isteyip boynuna atladığında bırak bırak beni deyip ellerinden çekiştirmesi hiç hoş olmadı son görüşümüzdü birdaha gitmedim tavsiye de etmiyorum

• Op. Dr. Reha Yeşildağlar Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Ş

Ben burnumdan çok nefes alamiyordum o yüzden ameliyat olmam gerekiyordur ve burun şeklinde de çok memnun değildim bı kaç doktora gittim bana zor burun olduğunu söylemişlerdi ve ameliyat tarihi vermemişlerdir bana, bi tanıdığın tavsiyesiyle ersin beye randevu aldım muayene gittim burnumun zor olmadığını sadece kalın derili olduğunu söyledi ve bende estetik olmaya karar verdim ameliyat günüme kadar benimle sürekli iletişimdeydi doktorum ameliyat sonrası çok şişlik ve morluklar olmadi şişliklerim morluklarım 4. Gün itibaren geçti burnumda tampon olmasına rağmen nefes alabiliyordum bir hafta sonra tamponlarım çıktı ve burnum ödemli olmasına rağmen çok güzel çok beğendim çokta ilgili davrandi tüm sorularıma anında cevap verdi herkese ersin beyi öneriyorum sizde estetik düşünüyorsanız hiç düşünmeden ersin beyi tercih edebilirsiniz

C

Doktor arayışındayken ersin hocama rastladım gayet ilgili bir doktor hoşuma gitmeyen yan profilim ve burun eğriligi ile başvurmuştum. 1 haftam doldu ağrı sızı olmadı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz ersin hocayı