Dr. Ertan Ergün, Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında görev yapmaktadır. Tıp eğitimini Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanlık eğitimini Gazi Üniversitesi’nde almıştır. Mesleki yaşamı boyunca Girne Asker Hastanesi, Kırşehir Devlet Hastanesi, Umut Hastanesi, Minasera Aldan Hastanesi ve Lösante Hastanesi gibi farklı sağlık kuruluşlarında görev yapmıştır.

Beyin ve sinir cerrahisi alanında çalışmalarını sürdüren Op. Dr. Ergün’ün ilgi alanları arasında beyin tümörleri, bel ve boyun fıtıkları, omurilik tümörleri, omurga kırıkları, omurga kaymaları, ağrı ile ilişkili durumlar ve trigeminal nevralji yer almaktadır.

Mesleki çalışmaları kapsamında bilimsel yayınlar, ulusal ve uluslararası bildiriler ile akademik kitap bölümlerinde katkıları bulunmaktadır. Ayrıca nöroşirürji alanındaki bilimsel toplantı ve eğitim programlarına katılım sağlamış olup, mesleki bilgi ve deneyimlerini güncel gelişmeler doğrultusunda sürdürmektedir. Halen TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde mesleki çalışmalarına devam etmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle 06510

Görüşler

13 gün önce kandisinden l5 s1 bölgesindeki fıtık ameliyatı(mikrodiskektomi) oldum fıtıgım cok büyüktü kendisinin ameliyatı ayarlamasındaki ivediliginden dolayı 1 gün daha beklemedim ameliyattan 10 gün sonra 7km yürüyebilecek seviyede iyiyim eger ameliyet denildiyse vakit kaybetmeden olabilirsiniz ameliyat sonrası icin de gayet ilgili kendisine saygılarımı sunuyorum

• başka bir yer Diğer  •

Alanında çok tecrübeli bir hekim. Hem hastaya yaklaşımı, hem sabrı, hem de muazzam alakası süper. Bel fıtığı ameliyatımı kısa sürede ve başarıyla gerçekleştirdi, ellerine sağlık, beni büyük bir problemden kurtardı, korkacak hiçbirşey yokmuş.

• başka bir yer Diğer  •

işini çok iyi yapan sonderece uzman bir doktor. 3 yakınımı amalıyat etdi çok başarılı bulduk aynı zamanda da çok üzgünüz kırşehirden ayrıldı onu çok arayacağız. basşarılarının devamını diliyorum saygılarımla.

•  •