Op. Dr.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Yenimahalle 1 adres
Dr. Ertan Ergün, Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında görev yapmaktadır. Tıp eğitimini Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanlık eğitimini Gazi Üniversitesi’nde almıştır. Mesleki yaşamı boyunca Girne Asker Hastanesi, Kırşehir Devlet Hastanesi, Umut Hastanesi, Minasera Aldan Hastanesi ve Lösante Hastanesi gibi farklı sağlık kuruluşlarında görev yapmıştır.
Beyin ve sinir cerrahisi alanında çalışmalarını sürdüren Op. Dr. Ergün’ün ilgi alanları arasında beyin tümörleri, bel ve boyun fıtıkları, omurilik tümörleri, omurga kırıkları, omurga kaymaları, ağrı ile ilişkili durumlar ve trigeminal nevralji yer almaktadır.
Mesleki çalışmaları kapsamında bilimsel yayınlar, ulusal ve uluslararası bildiriler ile akademik kitap bölümlerinde katkıları bulunmaktadır. Ayrıca nöroşirürji alanındaki bilimsel toplantı ve eğitim programlarına katılım sağlamış olup, mesleki bilgi ve deneyimlerini güncel gelişmeler doğrultusunda sürdürmektedir. Halen TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde mesleki çalışmalarına devam etmektedir.
- Epilepsi
X-Ray
Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle 06510
Görüşler
al...
13 gün önce kandisinden l5 s1 bölgesindeki fıtık ameliyatı(mikrodiskektomi) oldum fıtıgım cok büyüktü kendisinin ameliyatı ayarlamasındaki ivediliginden dolayı 1 gün daha beklemedim ameliyattan 10 gün sonra 7km yürüyebilecek seviyede iyiyim eger ameliyet denildiyse vakit kaybetmeden olabilirsiniz ameliyat sonrası icin de gayet ilgili kendisine saygılarımı sunuyorum
• başka bir yer • Diğer •
at...m
Alanında çok tecrübeli bir hekim. Hem hastaya yaklaşımı, hem sabrı, hem de muazzam alakası süper. Bel fıtığı ameliyatımı kısa sürede ve başarıyla gerçekleştirdi, ellerine sağlık, beni büyük bir problemden kurtardı, korkacak hiçbirşey yokmuş.
• başka bir yer • Diğer •
sa...i
işini çok iyi yapan sonderece uzman bir doktor. 3 yakınımı amalıyat etdi çok başarılı bulduk aynı zamanda da çok üzgünüz kırşehirden ayrıldı onu çok arayacağız. basşarılarının devamını diliyorum saygılarımla.
Ertan Ergün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertan Ergün, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Ertan Ergün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, X-Ray, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Ertan Ergün adresi nerede?Ertan Ergün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertan Ergün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ertan Ergün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ertan Ergün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ertan Ergün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ertan Ergün hangi dilleri konuşuyor?Ertan Ergün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ertan Ergün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertan Ergün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ertan Ergün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ertan Ergün hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ertan Ergün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ertan Ergün hangi sigortaları kabul ediyor?Ertan Ergün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Yenimahalle bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları