Özel Tobb Etü Hastanesi
- BNP Paribas Cardif Emeklilik
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Diğer (İade)
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Dubai Starr Sigorta
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Eureko Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- PTT
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
g....t
70 yaşındaki anneannemin hiç bir şikayeti yoktu, kadın doğum kontrol için Tobb hastanesine getirmiştim. Derya hoca gördü, ultrason yapar yapmaz rahim kanseri olabileceğini söyledi. Dediği gibi biopside de kanser teshisi doğrulandı. Bizi konu hakkında gayet güzel bir şekilde bilgilendirdi ve içimiz rahat bir şekilde ameliyat olması için hazırlıklara başlandı.Ameliyat için herşeyi hocanın tavsiye ettiği gibi yaptırdık, neyseki erken evre cıktı, kemoterapi bile almadan iyileşti. Doktor hanım dikkati ve deneyimi sayesinde bu olayı ucuz atlattık. Kendisine duacıyız. Umarım mesleğindeki başarısı daim olur
en...k
Emre hocam, şah damarı tıkanıklığı ameliyatıma girmiş olmanız, başarılı müdahaleniz ve sağlığıma kavuşmama, bu yazıyı yazıyor olabilmeme büyük katkınız için size minnettarım. Saygılarımla
ça...ı
Şerife hocadan burun ameliyatı oldum.Çok korkarak girdiğim ameliyat sorunsuz çözüldü.Süreç boyunca ilgili ve süreç sonunda da destek sağladı.Çok memnun ve mutlu sorunum halledildi.Şiddetle tavsiye ediyorum.
da...n
Gökhan hocam doğumumu gerçekleştirdi,ben böyle güler yüz hiçbir doktorda görmedim.Sorularımıza içtenlikle cevabı, gecenin2buçuğunda doğumuma hemen gelmesi,tecrübesi ne dediyse birbir çıkması,işinde titizliği, her şeyi not alışı ve hastasının tüm şikayetine aylar geçse de hakim oluşu.Buraya yorum yazmayı kendimce borç bildim. Sorunsuz bir doğum geçirdim
se...k
Merhabalar, ben 47 yaşındayım. Derya hocaya menopoz için gittim. Çok sıcak ve ilgili bir doktor. Ateş basması, yorgunluk, sinirlilik, uykusuzluk yaşıyordum. Beni çok detaylı tetkik etti, hormon kullanımı için uygun olduğumu söyledi. Rapor çıkardı, hormon ilaçlarına başladım. İnanın artık eski ben gitti, yeni ben geldi. Çok mutluyum, şikayetlerim çok azaldı. Tavsiye ederim.
se...n
Ben 27 yaşındayım, ergenliğimden beri PCOS kaynaklı adet düzensizliği, sivilce ve tüylenme gibi sorunlarla uzun süre mücadele ediyorum ama bir türlü tedavi olamıyordum. Derya Akdağ Cırık hocamla tanışmak bu sürecin en doğru adımıydı. Tedavi sürecindeki ilgisi sabrı ve güven veren yaklaşımı ve verdigi tedavi sayesinde şikayetlerim azaldı. Kendimi artık daha fiziksel ve ruhsal olarak iyi hissediyorum.
Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, PCOS nedeniyle jinekolojik destek arayan herkese sizi gönülden tavsiye ederim. İyi ki var, iyi ki yollarımız kesişti.
f....k
Merhabalar.Gökhan hocamla 2024 yılında 2.oğluma hamileliğimde tanıştık.Kendisi o kadar bilgili ,o kadar işinde titiz, o kadar tecrübeli ve anlayışlıki..2025 şubat ayında oğluşumu erken doğumla Gökhan Hocam sayesinde aldm kucağıma.Bebişin erken gelmesi ani bi durum oldu benm için.Korku,endişe ,panik halindeydim ki Gökhan Hocamın herşeyi detaylıca anlatması ve sakinliği sayesinde güçlü bi şekilde girdim doğuma.Şükürler olsunki sağ salim doğdu oğlum.Doğum sonrası hastanede kaldığım sürece gelip bilgilendirmesi, ilgilenmesi son derece önemli.Hatta yazdığı reçeteyi bile asistanlarından göndermeyip bizzat kendisi teslim etti. .İyki yollarımız kesişmiş...
ar...z
Şerife Hocam yaklaşık üç yıldır sürekli tekrarlayan kronik ve dirençli dış kulak yolu enfeksiyonumu bir ay içerisinde büyük bir özen ve ilgi göstererek tedavi etti. Tedavi sürecinde oldukça anlaşılır bir şekilde beni hastalığım hakkında bilgilendirdi. Kendisi, büyük bir minnet duyduğum ve tereddütsüz önerebileceğim saygıdeğer bir kbb uzmanıdır.
ha...z
Alanında gerçekten çok donanımlı ve güven veren bir hekim. Uzun zamandır yaşadığım hormonal dengesizlik nedeniyle birçok doktor gezmiştim ama ilk kez bu kadar net bir şekilde tanı kondu ve tedavi süreci bu kadar hızlı ve etkili ilerledi. Hem bilgisi hem de yaklaşımıyla insana güven veriyor. Şu an çok daha sağlıklı ve rahat hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş
Merhabalar, ben 63 yaşındayım, bir çocuk annesiyim. Son bir kaç yıldır çok muzdarip olduğum ve kimseye söylemediğim bir sorunum vardı. Rahim sarkması olduğum ve ameliyat olmam gerektiği söylendi. Karın ve bel ağrım da çoktu. Bu konuyu çok araştırdım. Daha önce ameliyat ettiği hastalarının tavsiyesi üzerine Doç. Derya Akdağ Cırık'a ulaştım. Kendisin yaptığı ameliyat ile yeniden sağlığıma kavuştum. Hocam çok kibar, güven veren ve tecrübeli bir insandır. Ben şifa buldum, darısı diğer hastaların başına.. kendisini kuvvetle öneririm.
Özel Tobb Etü Hastanesi, Yenimahalle şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Tobb Etü Hastanesi, Yenimahalle şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Genel Cerrah, Pratisyen Hekim, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Ürolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Gastroenterolog, El Cerrahı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Mikrobiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Çocuk Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Romatolog, Biyokimya Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Patolog.
Özel Tobb Etü Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Tobb Etü Hastanesi, toplam 298 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Abdominal Ultrasonografi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Alkali Diyet, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Karaciğer Kan Testleri, Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Enjeksiyon Iv.
Özel Tobb Etü Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Tobb Etü Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Tobb Etü Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Tobb Etü Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Tobb Etü Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Tobb Etü Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Tobb Etü Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Tobb Etü Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 161 hasta/danışan, Özel Tobb Etü Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Tobb Etü Hastanesi nerede?Özel Tobb Etü Hastanesi adresi Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü Yenimahalle şeklindedir.
- Ankara bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Çankaya bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri