Merhaba, ben hem Dil ve Konuşma Terapisti hem de Fizyoterapi (FTR) alanlarında eğitim almış, multidisipliner çalışma prensibini benimsemiş bir uzmanım. Lisans eğitimlerimi Üsküdar Üniversitesi (ÜÜ) ve İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) bünyesinde tamamlayarak, insan sağlığına hem fiziksel hem de iletişimsel açıdan bütüncül bir yaklaşım getirmeyi hedefledim.
Uzmanlık Alanlarım ve Deneyimlerim
Kariyerim boyunca, hastalarımın yaşam kalitesini artırmak adına rehabilitasyonun farklı katmanlarında derinleştim:
Nörolojik Rehabilitasyon: Nörolojik kaynaklı hareket ve konuşma kısıtlılıklarında, sinir sisteminin onarım sürecini destekleyen kapsamlı terapi programları uyguluyorum.
Manuel Terapi: Hareket sistemi bozukluklarında, ellerimi kullanarak uyguladığım özel tekniklerle ağrıyı azaltmaya ve fonksiyonelliği geri kazandırmaya odaklanıyorum.
Yutma Bozuklukları Terapisi: Özellikle nörolojik vakalarda kritik önem taşıyan yutma fonksiyonunun güvenli ve etkin bir şekilde sürdürülmesi için kişiye özel stratejiler geliştiriyorum.
Konuşma Bozuklukları ve Kekemelik: İletişim bariyerlerini aşmak adına; kekemelik, artikülasyon bozuklukları ve dil gecikmeleri üzerine kanıta dayalı terapi yöntemleri sunuyorum.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Bahçeşehir 2.kısım Başakşehir, Başakşehir, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Y
y...
İnternet üzerinden ulaştık. Kızım da beyin tümörü sonrası yutma bozukluğu ve dil kası gerilemesi vardı; o konuda bir destek alıyoruz. Dil kası konusunda ilerlemesini çok gördük fakat şu an yutması tam anlamıyla gelmedi. Memnun kaldık ve etrafımızdaki hasta ve hasta yakınlarına tavsiye ederim.
m...
İnternet üzerinden ulaştım. Yutma bozukluğu sebebiyle başvurdum. Beyincik kökündeki tümörden ameliyat geçirdim; ameliyata bağlı dilimde ve dil kökümde sorunlar oluştu. Yutkunma bozukluğuna sebep oldu. Dilimde ve hareketlerinde yüksek seviyede kısıtlamalar oluştu. Ertuğrul Hoca sayesinde belli bir seviyeye ilerledik; hala yutkunamasam da gözle görülür ilerleme kaydettik. Şu anda tavsiye ediyorum çevreme; bundan sonra da ederim.
Ertuğrul Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ertuğrul Kaya, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ertuğrul Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Ertuğrul Kaya adresi nerede?Ertuğrul Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 2.kısım Başakşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ertuğrul Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ertuğrul Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ertuğrul Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ertuğrul Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ertuğrul Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ertuğrul Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ertuğrul Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Ertuğrul Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri