Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi- Pedodonti Uzmanlığı
Yalova-Pedodonti Uzmanı (Çocuk Diş Hekimi)
- Sedasyon
- Pedodonti
- Diş Ağrısı
- Diş Hastalıkları
- Diş Çapraşıklığı
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
ÖZEL YALOVA DENTAL PARK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Bakımı
Diş Dolgusu
Diş Çekimi
Erken Ortodontik Tedavi
ÖZEL YALOVA DENTAL PARK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Çocuklarda Yer Tutucular
Rüstempasa Mah. Gazi Pasa Cd. No:14/2, Yalova 77100
- Sigortası olan hastalar
m....ü
Erva hanımla bir tanıdığım vasıtasıyla tanıştık ve iyi ki tanışmışız diyoruz. Kızımın 6 tane dişinin işlem görmesi gerekiyordu çürük diş çekimi, kanal tedavi, dolgu ve kaplama 5 yaş için korkutucu olabilecekken kızımla kurduğu iletişim ve bağ sayesinde hiç ağlamadan sürecimizi tamamladık. İyi ki Erva hocam diyoruz Emeklerine sağlık gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz
em...l
Kızımın ileride çıkması gereken dişin de apse oluşması nedeniyle Erva doktor ile yollarımız kesişti.Kızımın dişini çekip yerine yer tutucu koyup bir kaç dişlerini de dolgu yaptı.Güler yüzü ,işlem yaparken detaylı anlatımı kızım korkmadan severek randevularına gitti.İşini severek yapan ve bize çok güzel açıklamalı bilgiler veren erva doktorumuz dan çok memnun kaldık. Kızımın dişleri sayesinde çok iyi oldu. İyiki erva doktorumuza denk gelmişiz.
Z
ze...k
İyi ki Erva hocam diyerek başlamak istedim. 7 yaşında ki kızımın malesef ki çürüyen dişleri için gittiğimizde yollarımız kesişmiş oldu. İyiki de kesişti diyorum çünkü çocuk dilinden anlayan onun korkularını endişelerini yönetebilen, iletişimi kuvvetli bir doktor bulduğumuz için çok şanslı hissediyorum kendimizi. Hiç korkutmadan , canını acıtmadan , cesaretlendirerek 8. dolgumuzu bugün itibariyle bitirmiş olduk tatlı dilini ve güler yüzünü tekrar görmek için tabikide kontrollerimize gitmeye devam edeceğiz.Artık bizim de çok sevdiğimiz bir diş doktorumuz var . Sizler de çocuğunuz için doktor arayışındaysanız hiç düşünmenize gerek yok hemen randevu alın bence
ni...
Üç buçuk yaşındaki oğlum ev kazası sonucu ön dişini kaybetti bu süreci erva hocanın sayesinde çok başarılı bir şekilde atlattık bize yol gösterdi destek oldu en önemlisi sorunu çözdü
h....u
Hem 6 yaş oğlumun hem de 3,5 yaş kızımın diş tedavisi sürecinde harika doktorumuz Erva hocamızla yollarımız kesişti. Oğlumun düşen kaplamaları ile başladık titizlikle yeniledi, dünde iki adet süt dişimiz çok nazik ve başarılı şekilde çekildi. Kızımın tedavisi ise genel anestezi altında yapıldı; ön dişlerine zirkonyum kaplama, diğerlerine kanal tedavisi ve çelik kaplama uygulandı. Aradan 6 ay geçti, hiçbir sıkıntı yaşamadık, Hem ilgileri hem de güven veren yaklaşımlarıyla gönlümüzü kazandılar. Çocuklarım çok mutlu:) Bu süreçten çekinen tüm ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Başlangıç çürüğümüz vardı Erva hocam flor tedavisi uyguladı. Kızımın ilk diş hekimi randevusuydu çok tedirgin gittik fakat kızım doktorunu çok sevdi. Erva hocam yaklaşımıyla, güleryüzüyle işinde çok iyi çok memnun kaldık. Artık düzenli kontrollerimize birlikte devam edeceğiz.
Ç
ç.....
Merhabalar Erva hocamızla üç yıl önce tedaviye başlamıştık. Kızım o kadar korkmasına rağmen
doktorumuzun naif ve sevgiyle yaklaşımı sayesinde bir sürü operasyon geçirmesine rağmen bir kere bile bağırmadan kızım tedavisini güle oynaya bitirdik. Şimdi tekrar ihtiyaç duyduğumuz için kızım abur cubur tüketiminden dolayı. Erva hocamıza başladık. Kızım Erva hocamızdan başkasını kesinlikle tedavisini yaptırmak istemiyor. Kesinlikle gönül rahatlığıyla yavrunuzu teslim edebileceğiniz mükemmel bir doktor. İyi ki karşımıza çıktınız. Gözü kapalı gönül rahatlığıyla tercih edilecek doktorumuz. İyi ki varsınız.• ÖZEL YALOVA DENTAL PARK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ • Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu •
ec...n
3 yaş kızımın dişinde çürük olduğunu düşünüyorduk,kızım diş muayenesinden çekiniyordu ama Erva hocanın ılımlı sevecen yaklaşımıyla muayenemiz çok güzel geçti tedavi sürecinde de bizi çok güzel bilgilendirdi, tüm çocuklarımıza tavsiye ederim :)
Erva Güçlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erva Güçlü, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Erva Güçlü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Bakımı, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Pedodonti, Çocuk Diş Tedavisi, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Ağız Bakımı Eğitimi.
Erva Güçlü adresi nerede?Erva Güçlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rüstempasa Mah. Gazi Pasa Cd. No:14/2 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erva Güçlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erva Güçlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erva Güçlü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erva Güçlü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Erva Güçlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erva Güçlü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erva Güçlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Erva Güçlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erva Güçlü hangi sigortaları kabul ediyor?Erva Güçlü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Garanti BBVA Sigorta, Halk Hayat Ve Emeklilik, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.