Dr. Öğr. Üyesi Eser Durmaz

Fatih 1 adres

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih 34098

• Ç

Babam kalp krizinden dolayı özel hastahanede bile anjiyo islemi müdahalesini yapamadılar 112 ambulansla cerrah pasa hastahanesi eser durmaz hocamız bizi kabul etti babamin ilk müdahalesi anjiyo ile yüzde seksen kapali olan damarını açarak stentt işlemini yapti guler yuzuyle bizi 3 gun sure ile yatisimizi yapip cok samimi ve icten yakinimiz gibi bizi cok rahatlatti gozetimde tutup sonrasinda sagligimiza kavusmus halde bizi taburcu etti gercekten kendisine minnettarım rabbim sizin gibi insanlardan razi olsun iyiki varsin eser hocam

• B

Babam için gaz problemi tahmini ile tamamen tedbir amaçlı gittiğimiz, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi acil servisinde yapılan bir seri kardiyolojik tetkiklerin sonunda anjiyoda yolumuz kesişti Eser Hoca’yla. Riskli bölgelerdeki yüksek orandaki damar tıkanıklıkları ve tahribatları nedeniyle bypass ameliyatının şart olduğunu ama maalesef 3 günden önce ameliyat günü veremedikleri söyledi. Bu süreyi hastamız için çok riskli gördü ve aile onaylarını da alarak stent denemesi yapmaya karar verdi. İyi ki yapmış. İyi ki denemiş. Başarılı müdahalesi ile bizi çok zorlu ve riskli bir ameliyat sürecinden kurtarmış oldu. Kendisine bu çaresiz ve korku duyduğumuz anımızda en az biz ailesi kadar endişelenmesi, empatisi, sıcak ve şeffaf iletişimi için kendisine minnettarız. Çok az doktorun yüzünde o kaygıyı ve sonrasındaki mutluluğu görürsünüz. Bizi aileden gibi hissettirdi. Şanslıydık

• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Diğer  •

41 yaşında kalp krizi geçirdim istanbul dışında meydana geldiği için bulunduğum bölgeye en yakin devlet hastanesine sevk edildim ve 2 kere anjiyo yapıldı.3.kez yapacaklarını ilettiler ve ben istanbula gelmek istediğimi ilettim ve yolum çok şükür Eser Hoca ile karşılaştı.Eser hocam anjiyo cD lerini izledi ve öyle rahatlatıcı konuştu ki o an tüm korkularım gitti.su an hala tedavi surecindeyim.boyle yoğun bir kurumda Eser Hoca gibi birine denk gelmek gerçekten büyük bir şanstı benim için.hastaya yaklaşımı ilgi ve alakası birçok özel hastanede bile yok.buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyor,allahtan onun gibi doktorları başımızdan eksik etmemesi için dua ediyorum.allah kendisine sağlık versin.

• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Diğer  •

• Kalp krizi geçiren babamın ilk müdahalesini yapan ve hayata döndüren uzmanların kralı sana minettarız Cemal ÇOLAK ve ailesi başarılarının ve geri döndürmelerinin nice devamına Allah sizden razı olsun Eser Hoca CPTF KARDİYOLOJİ Hst

• başka bir yer Kalp krizi  •