İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Kimi arıyorsunuz?
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
- Diğer (İade)
z....d
Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi’nde tanışma fırsatı bulduğum Doç. Dr. Berrin Papila, kelimenin tam anlamıyla mesleğine aşık bir hekim. Meme cerrahisi gibi psikolojik yükü ağır bir branşta, hastasını kapıda o muazzam enerjisi ve güler yüzüyle karşılaması daha en baştan şifalı bir etki yaratıyor.Gözlemim şudur ki; akademik kariyer ve yoğun tempoda bu derece mütevazı kalabilmek, hastanın gözünün içine bakarak o güveni verebilmek cok kıymetli.Berrin Hanım sadece bir cerrah değil, aynı zamanda hastasının ruhuna dokunan bir rehber gibi. En ince ayrıntısına kadar yaptığı açıklamalarla kafamdaki tüm soru işaretlerini sildi, korkularımı nezaketiyle yatıştırdı.
Mesleki donanımını, yüksek enerjisi ve o asil tavrıyla birleştiren kıymetli bir hekim.Kendisi gibi hekimlerin sayısının artması en büyük temennim
n....d
Kızım 15 aylıkken sol el başparmağı kapalıydı açılmıyordu internetten araştırıp hocamızı buldum randevu aldım okadar ilgili okadar güleryüzlü harika bir dr. Üç yaşına gelince ameliyat edicez dedi kızım 3 yaşına geldi ve ameliyat edildi düşünün minicik el minicik incecik parmak ve tendonlar nası küçücüktür ama dr umuz ve asistanları mükemmel olduklarından ameliyat çok başarılı oldu o minnoş parmaktaki kis alındı tendonlar açıldı Allahın izniyle hocamızın dünyanın en mükemmel dr olması kızımı sağlığına kawuşturdu o yengeç kıskacı gb parmak gitti sapa sağlam olması gereken parmak hareketli haline dönüştü. Ve süreçte sürekli dr umuz bilgi werdi ilgilendi tlfnla asistanlara ulaşabilmek sorularımıza yanıt almak yalnız olmadığımızı hissettirdi Allah hepsinden razı olsun. Ali hocam gb harika bi dr bulunmaz keşke bütün dr lar bukadar bilgili bukadar ilgili bukadar anlayışlı ve bukadar işinde başarılı olabilseler.Allah razı olsun Ali hocamdan ayağına taş değdirmesin yolu hep açık olsun amin !
c.....
Doktorumuz 14 Şubat 2026’da annemin paratiroid ameliyatını gerçekleştirdi. Kalsiyum ve Pth değerleri çok yüksekti. Ameliyat öncesi annemin kemik ağrıları, halsizlik, hayata karşı isteksizlik, umutsuzluk gibi hisleri, sorunları vardı. Ameliyat sonrası kemik ağrıları geçti, enerjisi arttı, hayata karşı yeniden pozitif bakmaya başladı. Ameliyat ise beklediğimizden daha kısa sürdü, her şey rahat geçti. Bu süreçte doktorumuz her anlamda bizi aydınlattı ve rahatlattı.
er...z
Salih Hocam, sizin gibi değerli bir hekimin başarılı ellerinde ameliyat olmayı bana nasip ettiği için Rabbime ne kadar şükretsem azdır.8 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyordum 2 ameliyat geçirdim.Siz kimsenin yapmaya cesaret edemediği çok zor bir safra kesesi, pankreas ameliyatını başarıyla gerçekleştirdiniz.Sayenizde sağlığıma kavuştum, yıllardır yemek yiyemiyordum şimdi çok şükür özlemini çektiğim her şeyi yiyebiliyorum. Allah sizden ve ekibinizden razı olsun, sizin gibi değerli hekimleri başımızdan eksik etmesin.Emeğinize, ilginize,samimiyetinize ayrıca minnettarım…Ergün Yıldız
d.....
Bedri hocama geçirdiğim kazadan yaklaşık 3 yıl sonra ayak ameliyatı oldum. Allah razı olsun. İşinin ehli ve çok mütevazı bir hocamız. Kontrollerim devam etmektedir. Her hastasıyla muayenede bizatihi ilgilenmekte ve bilgilendirmektedir. Gerek ameliyat öncesinde gerekse sonrasında hastasını takip eden bir hocamız. Tekrar ayni ameliyatı olacak olsam yine bedri hocamıza olurdum. Rabbimden kendisine hayat boyu kolaylıklar mutluluklar ve sağlık diliyorum ve hastalarına da acil şifalar diliyorum.
se...l
Feza Hoca, hem annemin hem de babamın safra kesesi ameliyatını yaptı.Babamın safra kesesi patlamıstı, o kadar zor zamanlar geçirdik ki... Ama Feza hocanın desteği, bilgisi, ilgisi mükemmeldi. Bu memleket onun gibi doktora sahip olduğu için çok sansli, işini öyle bir aşkla yapıyor ki, ekibi de kendi gibi muhteşem... Allah sizden binlerce kez razı olsun, sizin gibi doktorlarimizi başımızdan eksik etmesin, saygılar hocam
ay...k
Suat Hoca babamın aort damar ve 2 tıkalı damar bypass ameliyatını gerçekleştirdi. Çok zor ve korktuğumuz ameliyatı çok başarılı şekilde yaptı. Suat Hoca her gün hastaları kontrole geldi. Hafta sonu da dahil olmak üzere. Yoğun bakım sürecinde her gün bizi bilgilendirdi. Suat Hoca ve ekibine minnettarız. İşini özveri ile yapan çok başarılı mükemmel bir doktor. Kendisine ülke olarak sahip olduğumuz için ve ulaşılabilir bir hastanede olduğu için çok şanslıyız. Hocamıza çok minnettarız. Ekibini ve hastanede çalışan hemşiresinden, hasta bakıcısına, sağlık personeline kadar çok memnun kaldık biz.
ze...
Konusuna hakim ,ayırdığı süre yeterli,başarılı bir hekim
ze...
Hastaya değer veren, bilgili bir hekim ,hastaya etkişileşimi çok iyi ,ayırdığı süre de
ö....ş
Plasenta dekolman sürecimde hayatta kalmam ve sonrasında iki çocuğumun olmasının en büyük sebebi hocamdır , iyi ki varsınız Rıza hocam , sizin gibi doktorlar iyi ki varsınız
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Fatih şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Fatih şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Kardiyolog, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Patolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Nükleer Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ürolog, Farmakolog, Dermatolog, Çocuk Psikiyatristi, Halk Sağlığı Hekimi, Gastroenterolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Romatolog, Onkolog, Nefrolog, Adli Tıp Doktoru, Psikiyatrist, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Hematolog, Genetik Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Geriatri Uzmanı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Neonatolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Fizyolog, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Algoloji Doktoru, Çocuk Üroloğu, Çocuk Romatoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Anatomist, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, İmmünolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Aile Hekimi, Pratisyen Hekim, Akupuntur Uzmanı, Spor Hekimi, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Psikolog.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, toplam 851 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Balon Dilatasyon, Endoskopi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Eus(Endoskopik Ultrason), Gastroskopi, Kapsül Endoskopi, Polipektomi, Kolonoskopi, Özofajial Manometri, Sigmoidoskopi.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 354 hasta/danışan, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nerede?İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi adresi Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih şeklindedir.