Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat, iç hastalıkları ve endokrinoloji alanlarında uzman bir hekimdir. 2009 yılında meslek hayatına başlamış olup 2010-2015 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları alanında araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır. Ardından 2015-2019 yılları arasında Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak çalışmış, 2019-2023 yılları arasında ise Gaziantep Üniversitesi’nde endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları yan dal eğitimi alarak uzmanlığını tamamlamıştır. Diyabet, hiperlipidemi, aşırı kilo alımı ve Hashimoto hastalığı gibi metabolik hastalıklar konusunda uzmanlaşan Dr. Arslan Cellat, bilimsel yayınlarıyla da akademik katkılar sunmaktadır. Şu anda Dr.Ersin Arslan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Mücahitler, Gazi Muhtar Paşa Bulvarı, No:37, Şehitkamil, Gaziantep

• Sigortası olan hastalar

Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

İç Hastalıkları Randevusu

• M

İki yıldır troyit tedavisi görüyorum çok sıkıntı yapıyordum kötü sonuç alcam diye ama Esma hocamın tedavi süreci boyunca araştırmacı ilgili oluşu sadece hastalığımla değil diğer sorunlarımı dinleyip çözüm yollu araması kendi zamanından kısıp hastalarıyla ilgilenmesi iyiki Esma hocam diyorum

• Dr.Ersin Arslan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu  •

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Kıymetli görüşleriniz için teşekkür eder , sağlıkla , huzurla dolu güzel bir yaşam dilerim .

Tıbbi yolculuğum *Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat* ile 2016 yılında, Gaziantep'te küçük polikliniğinde tesadüfen başladı. Dahiliye ve diyabet uzmanı olarak kendisiyle tanıştım. İlk muayeneden itibaren zekası, detaylara gösterdiği özen, mesleki titizliği ve işine olan tutkusu dikkatimi çekti. Her hastaya yeterli zamanı ayırması ve süreci yakından takip etmesi beni çok etkiledi. Bekleme sırasında hastalarının övgü dolu sözlerini de duydum. Başka bir hastaneye geçtiğinde, hastalar ve çalışanlar büyük üzüntü yaşadı. Onu nerede çalışırsa çalışsın takip etmeye devam ettik. Öğlen molası ya da mesai bitimi onun için bir engel değildi; önceliği her zaman hastalarıydı. Şehir dışına çıktığımda bile, bir diyabet hastası olarak sağlık durumumu uzaktan takip etti. Böyle bir ilgiyi, vicdan sahibi gerçek bir hekimden başka kim gösterebilir. Onun hakkında bu güzel düşüncelerimi paylaşmayı bir görev biliyorum.

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Sizin bu güzel yorumlarınızı okumak beni hem duygulandırdı,hem çok mutlu etti. Evlatlarınızla birlikte huzurla , sağlıkla , mutlulukla dolu upuzun bir ömür dilerim ..

• F

Esma hocam benim için çok özel biri hayatımı bu doktor hanıma borçluyum hiç bir doktorun bulamadığı para tiroid hastalığımı buldu hastasıyla çok ilgili açıklamaları çok iyi ameliyat sonrası bile hastasıyla çok ilgili özverili bir doktor hanım Anne ve Babasına böyle hayırlı bir kız çocuğu yetiştirdikleri için doktor hanımı gerçekten anlatmakla bitmez çok iyi bir doktor

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim. Size sağlık dolu , sevdiklerinizle birlikte uzun bir ömür dilerim.

• M

Esma Gülsun hocamızdan çok memnunum. İki yıldan beri tedavi görüyorum. Bende zehirli guatr hastalığı olduğunu söyledi. Tiroid hormonlarımın çok yüksek olduğunu, ilaç tedavisine başladı. Değerlerim normale düştü. Çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum.

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim . Sağlıklı , huzurlu günler dilerim..

• Z

Bir kadın doğum muayenesinde yaptırdığım kan testi sonucunda prolaktin hormonumun yüksek seviyede çıkması sebebiyle tanıdık tavsiyesi üzerine Esma Hocam'dan randevu aldım. Esma Hocam ilk randevuda şüphe ettiği durumlardan bahsederek gerekli tetkikleri yaptı. Sonucunda hipofiz adenomu teşhisi kondu. Bu tetkikler ve teşhis oldukça profesyonel ve hızlı gerçekleşti. Bu sebeple Esma hocama bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşhisin hemen ardından bana durumu enine boyuna kapsamlı şekilde anlatıp sorularıma sabırla yanıt verdi ve tedaviye başladık. Yaklaşık 1 senedir Esma Hocam'la düzenli olarak kontrollere gelerek görüşüyorum ve bir senenin sonunda hastalığımın tedavisinde çok güzel gelişme kat ettik. Esma Hanım'ın ilgisi ve bilgisi, profesyonelliği, güler yüzü ile her şeyi anlayışla, sabırla ve açıklayarak anlatması sebebiyle ilk görüşmemizden itibaren kendisinden çok memnunum. Herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim . Sağlıkla , mutlulukla kalın ..

• R

Esma Gülsun Arslan Hocam'a doktor tavsiyesiyle Hatay'dan gittim. Tiroid kanseri tedavisi için 3 yıldır Esma Hocam'la beraber tedavi sürecimiz oldu, hala devam ediyor. Doktor-hasta ilişkisinden hasta-hasta ilişkisine dönüşmesi, abla-kardeş gibi ilgilenmesi, hoşgörülü olması, yakın davranması, rahatlatması; kısacası Esma Hocam'a gittiğimde hastalığımı unutuyorum. İyi ki tanışmışım, iyi ki benim doktorummuş, iyi ki var. Gitmeye de hala devam ediyorum.

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim . Size ve sevdiklerinize sağlıkla , mutlulukla dolu bir hayat dilerim .

• V

En az 15 yıllık diyabet hastasıyım ve ne yazık ki geçmişte bunun ağır bedellerini ödedim. Bir süre sonra morfinin bile çare olmadığı ağır nöropatik ağrılarım oldu. Sabahlara kadar uyuyamayıp sonrasında işe gitmek zorunda olduğum günler yaşadım. Uzun zaman çaresini de bulamadım. Ta ki Esma Hanım'la karşılaşana kadar... Rastlantı sonucu yanına gittim ve beni ilk kez görmesine rağmen icra ettiği bu kutsal mesleğin sorumluluğu içinde sorunumu kendine dert edindi. Hemen o an "Şüphelendiğim bir şeyler var sizde, şu tahlilleri yapıp hemen yanıma gelmenizi istiyorum" dedi. Tahlil sonuçları şüphesinde haklı olduğunu gösteriyordu. Meğer yıllarca baş etmeye çalıştığım ağrılarımın nedeni Akromegali rahatsızlığıymış ve en kısa sürede ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Dediğini yaptım. Kısa süre sonra da sorunumdan kurtuldum. Şeker seviyem de normale döndü. Bu olay bence inanılmaz bir durum. Beni gördüğü ilk anda bu teşhisi koyması bana göre bir mucize. Bu yüzden benim için dünyadaki en iyi doktor kendisi...

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Kıymetli görüşleriniz için çok teşekkür ederim . Şifanızda aracı olmak beni çok mutlu etti. Sağlık ve mutluluk dolu uzun bir ömür dilerim .

Bel ağrısı için ortopedi bölümüne başvurdum. Kemik erimesi acil endokrinoloji kliniğine gitmem gerektiğini söyledi. Tanımadan, bilmeden Esma Hanıma randevu aldım. Kendisi çok ilgili, araştırmacı bir doktor. Çok memnun kaldım ve hala hastasıyım. Önce Allah sonra Esma Hanım'ın sayesinde ağrılarım azaldı. Esma Hanımı herkese tavsiye ediyorum.

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Kıymetli görüşleriniz için teşekkür ederim . Sağlıklı ,huzurlu günler dilerim.

• L

Doktoruma MHRS'den ulaştım. Genetik hastalık tedavisi için başvurdum. Tedavi süresince her ay kontrole gittim. Şimdi 3 ayda bir gidiyorum. Dr. Esma Hanımefendi'den çok memnunum, bana doktor olarak çok iyi geldi. Şifa buldum ve şimdi çok daha iyiyim. Tavsiye ederim, tabii ki çok güzel ilgili bir doktor.

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim , sağlıklı ve huzurlu günler dilerim .

• Ç

Biz Esma Hocam'ızı Üniversite Hastanesi'nde tanıdık, çok zor zamanlarımızda açıklamalarıyla destek konuşmalarıyla yaşadığımız zorlu süreci bizim için o kadar kolaylaştırdı ki... sadece bu süreçte bile ailemizden biri gibi oldu. Annemin ve benim tiroid hastalığı tedavisi için tavsiye üzerine başvurduk hocamıza. Sonraki süreçte Üniversite'den ayrıldı ama biz sürekli araştırıp hangi hastanede ise onun yanına gittik. Şu anda bulunduğu hastanede annem ve benim tiroid takibimizi Esma Hocam yapıyor. İki gebeliğimde de Esma Hocam'la ilerlettik süreci. Mesleğini güzel icra eden ve hastaya kendini iyi hissettiren bir doktor. İyi ki var Esma Hocam'ız. Herkese tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Esma Gülsun Arslan Cellat

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim . Annenize ve size sevdiklerinizle birlikte sağlıkla , mutlulukla dolu günler dilerim .