Op. Dr. Esra Bozkurt Hatipoğlu

Kulak Burun Boğaz daha fazla

Ankara 1 adres

Barbaros mahallesi Bülten sokak no:44, Ankara 06680

Özel Çankaya Hastanesi

Yıllardır kulağımda sık sık tıkanma sebebiyle farklı doktorlara görünüyorum, temizleme işleminde en hassas davranan ve canımı yakmayan doktor Esra Hanım oldu. Ayrıca detaylı açıklamaları, hastasını dikkatlice dinlemesi, hastaya yaklaşımıyla çok ilgili ve çok güler yüzlü bir doktor. Bundan sonraki KBB şikayetlerimde tereddütsüz kendisini tercih edeceğim.

• C

5 yaşında kızımın bitmek bilmeyen burun akıntıları, kulak enfeksiyonları gibi nedenlerle Esra Hanım'a ulaştık. İyi ki karşımıza çıkmış. Çocuklarla iletişimi harika ve bilgilendirmeleriyle bir annenin endişelerini fazlasıyla gideriyor. Kızımın geniz etini aldı ve kulaklarına tüp taktı. Çok rahat bir operasyon ve iyileşme süreci geçirdik. Bu süreçte bizi yalnız ve yanıtsız bırakmadı. Kızım artık çok rahat uyuyor ve sorunsuz duyuyor. Ek olarak gece terlemeleri azaldı ve iştahı da arttı. Biz de bu süreci ebeveyn olarak Hekimimiz sayesinde rahat geçirmis olduk.

• N

Esra Hocam boğaz sıkıntısıyla gitmiş olamama rağmen tam teşekküllü bir KBB muayenesi yaptı. Hiç üşenmeden yapmam gerekenleri açıkladı. Güler yüzü sayesinde hastalarını iyi hissettirmeyi başarıyor. Kendisini KBB alanında herhangi bir sıkıntınızda canı gönülden tavsiye ederim.