- Safra Kesesi Taşları
- Meme Hastalıkları
- Mide Hastalıkları
- Tiroid Guatr
- Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
Genel Cerrahi Randevusu
Özel muayenehane
Kalça apse şikayetiyle Esra hocayı tercih ettim kendisi çok ilgili bir doktor bendeki apse olduk büyüktü ve bir haftada iyileştim pansumanlarımı kendisi yaptı benimle çok ilgiliydi ve herkese tavsiye ederim gerçekten mükemmel bir doktor.
I
i̇...
Harika bir doktor çok samimi abla gibi safra kesemi ameliyat etti çok memnun kaldım Allah razı olsun esra hocamdan
• Özel Genesis Hospital • Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı •
n....ş
Dr. Esra Hanım bilgisiyle ve ilgisiyle örnek bir doktor. Donanımlı,pratik ve çalışkan. Tedavilerim için her zaman ilk tercihim oldu kendisi. İçim rahat ve güvenerek gittim hep.uzun zamandır kabızlık,gaz ve kanama şikayetlerim vardı. Önerdiği tedavilerle sağlığıma kavuştum. Kendisine çok teşekkür ederim.
• Özel Genesis Hospital • Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi •
a....g
Doktor hanım çok ilgili sempatik gerçekten çok açıklayıcı bir şekilde bilgilendiriyor insanı yıllardır geziyorum hemoroidim cokmkotuydu fistül iltihap derken kimse iyileştirmedi Esra hocama çok tşk ediyorum sayesinde normal hayatına geri döndüm
• Özel Genesis Hospital • Genel Cerrahi Randevusu •
Esra Hamurcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Hamurcu, Genel Cerrahi. Size Esra Hamurcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Esra Hamurcu adresi nerede?Esra Hamurcu adresini belirtmedi. Esra Hamurcu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Esra Hamurcu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Hamurcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Hamurcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esra Hamurcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Hamurcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Hamurcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Hamurcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Esra Hamurcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.