- Omuz Sıkışması Sendromu
Sporcu Rehabilitasyonu
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ
Cumhuriyet Meydanı Atatürk Cad Denizbanküstü Meydan İş Merkezi No:1 D:4, İstanbul 34540
bü...r
Esra Hanım’dan bireysel pilates ve lenf drenaj masajı hizmetleri hakkında destek alıyorum. Kendisine hastalarının memnuniyet belirten referanslar ile ulaştım. Her ay kliniğindeki cihazın ölçüm sonuçlarına ve bireysel muayenesine yönelik kişisel egzersiz programı ile devam etmemiz gözle görülür sonuçlar vermekte. Kendisi oldukça güler yüzlü, iyi bir dinleyici, ayrıca bireysel ilgisi sayesinde sonuca yönelik evde yapılacak egzersizler hakkında destek sağlıyor. Bedenimdeki gelişimleri gördükçe kliniğe mutlu bir şekilde geliyorum.
• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ • Randevu •
a....ö
Kendisiyle Skolyoz- Kifoz rahatsızlığım sebebiyle tanıştık. Samimi enerjisine ayrı bilgisine ayrı hayran kaldığım Esra Hocam, birçok tedaviyi aynı anda en etkili şekilde uygulayarak 1 ay gibi kısa bir sürede vücudumda gözle görülür farklar yarattı. Senelerdir egzersiz yapmayı külfet olarak görüyordum, artık bir sonraki seansı iple çeker oldum. Kendisine emekleri, motivesi ve omurgamda açtırdığı çiçekler için minnettarım.
Ö
ö....u
Skalyoz, ,Boyun düzleşmesi,Sol kol his kaybı şikayeti ile başvurmuştum. İlk gittiğim zaman ağrılarım çok fazlaydı Egzersizler ve hocamın yardımıyla bu ağrılarım zaman içerisinde hafifledi.
• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Pilates için uzman bir yer ararken sosyal medya aracılığı ile Esra hanıma denk geldim. Bir çok yerde pilatese gitmeme rağmen en çok memnun kaldığım yer oldu Esra hanım ve ekibi çok ilgili tavsiye ederim
• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ • Diğer •
m....z
Esra hanıma sosyal medya aracılığı ile denk geldim. Sırt ve boyun ağrısı şikayetim vardı. İlk seanstan itibaren gözle görülür iyileşmeler oldu. Kendisi, ekibi ve işyeri çok güzel ve samimi.
ha...k
Esra hocaya kalça protezi ameliyatı sonrası hareket kısıtlılığı için gittim esra hoca ve canay hocanın anlatması yönlendirmesi çok çok iyi gerçekten çok sıcakkanlı ve güleryüzlüler çok memnunum çok ilgililer gitmek isteyen herkese tavsiye ediyorum..
• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ • Ortopedik Rehabilitasyon •
Z
z.....
Kol ameliyatımdan sonra hareket kısıtlılığım vardı egzersizler ve masajlarla çok yol kat ettik. Esra hoca çok ilgili ve destekleyici tavsiye ederim
el....
“Topuk kırığım sonrası yeniden ayağa kalkamayacağımı düşünüyordum. Esra Hanım ve ekibinin desteğiyle hem güçlendim hem de güvenimi geri kazandım. Şimdi ise rahatça yürüyebiliyorum.Emekleri için minnettarım.”
• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ • Kırık Rehabilitasyonu •
Esra hocam doğru tedavi yolları ve detaylı açıklamasıyla güzel bir yol izledik ailemizin fizyoterapisti oldu her durumda yardımcı bir insan
• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Esra Karaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Karaş, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Esra Karaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manipülasyon, Nörolojik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Topuk Dikeni Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Kırık Rehabilitasyonu, Manuel Terapi, Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi, Oyun Terapisi.
Esra Karaş adresi nerede?Esra Karaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Meydanı Atatürk Cad Denizbanküstü Meydan İş Merkezi No:1 D:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Karaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Karaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Karaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Karaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esra Karaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Karaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esra Karaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Esra Karaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Esra Karaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler