Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Cad Denizbanküstü Meydan İş Merkezi No:1 D:4, İstanbul 34540

• K

Güler yüzü, ilgisi ve profesyonelliğiyle gerçekten fark yaratan bir fizyoterapist. İlk seanstan itibaren kendimi çok rahat hissettim. Ağrılarımda belirgin azalma oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ Skolyoz Tedavisi  •

Hamileliğimin başından beri Esra Hocam ve ekibiyle çalışıyoruz. Pilates derslerimizde pozitif, samimi yaklaştılar ve bu süreçte bana destek oldular.

• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ Diğer  •

Esra hn ile Çatalca’da uzman tarafından verilen hamile pilatesi ararken tanıştım. Çok sempatik ve disiplinli birisi. Keşke hamileliğimin sonunda değil başında denk gelebilseydik.

• B

Esra Hanım’dan hem hamile pilatesi hem de öncesinde birebir normal pilates dersleri aldım. Her iki süreçte de çok memnun kaldım. İlgi, bilgi ve yönlendirmeleri sayesinde kendimi güvende hissettim ve çok fayda gördüm. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ Diğer  •

Esra karaş hocamız la çıktığımız uzun bu yolculukta yaklaşık 1yildan beri beraber calisiyoruz Kızım efnan serablel palsi hastası olduğu için haftanın 3 günü beraber çalışıyorlar.Kizima olan ilgisi işine olan aşkı ile Esra hocam sayesinde kızım bu zorlu yolda yürüme başladı.İyiki Esra hocam ile tanıştık bu zorlu zamanlarda günlerde bize verdiği doğru bilgi doğru teşhisle kısa sürede toparlandık

• I

Yaklaşık 4 aylık bir süreçte Esra Hanımla beraber Gebe pilatesi yapma fırsatımız oldu ekibinden ve çalışma stilinden güler yüzünden hep memnun kaldım , kişiye Özel uyguladığı seansların her zaman hakkını vermişti kendisinden çok memnun kaldım. Doğum sonrası da tercih edeceğim pilates eğitmeni olacaktır kendisi emekleri için çok minnettarım , başarılarının devamını dilerim.

• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ Randevu  •

• B

Esra Hanım’dan bireysel pilates ve lenf drenaj masajı hizmetleri hakkında destek alıyorum. Kendisine hastalarının memnuniyet belirten referanslar ile ulaştım. Her ay kliniğindeki cihazın ölçüm sonuçlarına ve bireysel muayenesine yönelik kişisel egzersiz programı ile devam etmemiz gözle görülür sonuçlar vermekte. Kendisi oldukça güler yüzlü, iyi bir dinleyici, ayrıca bireysel ilgisi sayesinde sonuca yönelik evde yapılacak egzersizler hakkında destek sağlıyor. Bedenimdeki gelişimleri gördükçe kliniğe mutlu bir şekilde geliyorum.

• FİZYOTERAPİST ESRA KARAŞ Randevu  •

Kendisiyle Skolyoz- Kifoz rahatsızlığım sebebiyle tanıştık. Samimi enerjisine ayrı bilgisine ayrı hayran kaldığım Esra Hocam, birçok tedaviyi aynı anda en etkili şekilde uygulayarak 1 ay gibi kısa bir sürede vücudumda gözle görülür farklar yarattı. Senelerdir egzersiz yapmayı külfet olarak görüyordum, artık bir sonraki seansı iple çeker oldum. Kendisine emekleri, motivesi ve omurgamda açtırdığı çiçekler için minnettarım.

• Ö

Skalyoz, ,Boyun düzleşmesi,Sol kol his kaybı şikayeti ile başvurmuştum. İlk gittiğim zaman ağrılarım çok fazlaydı Egzersizler ve hocamın yardımıyla bu ağrılarım zaman içerisinde hafifledi.

• G

Pilates için uzman bir yer ararken sosyal medya aracılığı ile Esra hanıma denk geldim. Bir çok yerde pilatese gitmeme rağmen en çok memnun kaldığım yer oldu Esra hanım ve ekibi çok ilgili tavsiye ederim