Uzm. Dt. Ezgi Çakır Köseli

Ortodonti · Daha fazla

İstanbul 1 adres

25 Aralık 1988 tarihinde İzmir'de doğdum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Bornova'da tamamladıktan sonra, 2006 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandım. 5 yıllık Yüksek Lisans eğitimimi bitirdikten sonra 2012 yılında Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavını (DUS) kazanarak İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalında eğitim görmeye hak kazandım. Uzmanlık eğitimim boyunca Ortodonti alanında birçok eğitime katıldım, yurtiçi ve uluslararası kongrelerde sözlü ve yazılı sunumlar yaptım. 2016 yılında "Gömülü Maksiller Kaninlerin Pozisyonlarının ve Komşu Yapılarla Olan İlişkilerinin Konik Işınlı Bilgisayarlı Tomografi ile İncelenmesi" başlıklı tez çalışmam ile uzmanlık eğitimimi tamamladım. Çalışma hayatıma İstanbul'da devam ederek, 2016-2017 yılları arasında Özel Mecidiyeköy Hospitadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Ortodonti Uzmanı olarak çalıştım.

2017 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine Öğretim Görevlisi olarak kabul edildim. 2017-2019 yılları arasında "Ortodonti I ve Ortodonti Uygulama" derslerine girdim. İleri düzey birçok klinik vakada multidisipliner çalışma fırsatı buldum. 2019 yılında, Özel Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni kurdum ve çalışma hayatıma kendi kliniğimde devam etmekteyim. Halen uzmanlığım ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmekteyim. Özel ilgi alanlarımın başında şeffaf plaklarla telsiz ortodonti olarak bilinen İnvisalign tedavisi, çene bozuklukları, erişkin ortodontisi, dudak damak yarıkları ve büyüme döneminde ortodontik tedaviler yer almaktadır.

Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), Türk Ortodonti Derneği (TOD), Türk Aligner Derneği (TAD), Avrupa Ortodonti Derneği (EOS), Amerikan Ortodonti Derneği (AAO) ve Dünya Ortodontistler Derneği (WFO) üyesiyim.

Yetişkin
Çocuk

Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi No:4-A, Bayrampaşa, İstanbul 34045

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Röportaj

• T

Ezgi Hanım alanında çok başarılı bir doktor olmasının yanı sıra empati yetisi çok yüksek, iyi kalpli bir insan. Sizi anlıyor, isteklerinizi en iyi şekilde karşılamaya çalışıyor. Çoğu zaman aklınıza takılan şeyi siz sormadan onu size detaylıca anlatıyor.

Bunların yanı sıra klinikte çalışan herkes çok güler yüzlü, çok içten ve sıcakkanlılar. Diş kliniklerine girerken yaşadığım sancılı durum ve stresi bu klinikte hiç yaşamadım; Gülümsemeleri ve samimiyetleri çok destek oldu.

Ek olarak; Klinik çok ulaşılabilir bir noktada, bu da oldukça önemli bir detay.

Dişlerimdeki çarpıklık için başladığımız plak tedavim yaklaşık 1 yıl sürdü ve artık tedavimin sonuna geldik. Sizin ve bütün ekibinizin eline sağlık, iyi ki sizinle yolumuz kesişti. Özgüvenli gülüşlerimin sebebi sizsiniz.

• Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu  •

Ezgi Hanım ve tüm ekip çocukluk hayalimi gerçekleştirirken bana içtenlikle, güleryüzlü ve pozitif yaklaşımlarıyla, büyük bir ilgi ve profesyonellikle eşlik ettikler. Çorlu, Konya ve İstanbul’da toplam 5 ortodontist gezip, 6. olarak Ezgi Hanım’da karar kıldım. İyi ki de öyle yapmışım!

Tek isteğim dişimin çekilmemesiydi. Diğer hekimler 4 dişimin çekilmesi gerektiğini söylerken, diş yapım uygun olduğu için Ezgi Hanım çekim olmadan tedaviye başladı. Aralara ufak törpüler atarak süreci çok rahat bir şekilde ilerletti, hiç hassasiyet yaşamadım.

Ve en güzeli de, bu yolculuk sadece 1 yıl sürdü. Bugün hem inci gibi dişlere sahibim hem de 32 dişim yerinde duruyor. Çok çok mutluyum. Gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

• Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

Çene ameliyatı olmam gereken bir süreci, benim isteğim doğrultusunda hareket ederek iki yıl gibi bir sürede, şeffaf plak tedavisiyle tamamladık. Doktorum Ezgi Çakır Köseli ve tüm ekibini, ihtiyaç duyan herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.

• Ö

47+7 plaklık tedavi sürecimin donuna geldik Ezgi Hanım ile tedavinin her safhasında çok ilgiliydi tüm sorunlarımı içtenlikle yanıtladı. Kendisini ve tüm ekibini tanıdığım için çok memnunum. Tavsiye ediyorum.

• N

Başta doktorum Ezgi hanım ve diğer çalışanlardan çok memnun kaldım. Şeffaf plak kullandım yaklaşık 1 yıl. Yeterince ilgililer ve ortam samimi, tedavi sürecim çok konforlu ve kendi isteklerim doğrultusunda ilerledi. Düşünen herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.

• Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Invisalign Tedavisi  •

• G

Ortodonti tedavisi görmek isterken birkaç diş hekimine başvurdum ancak hiçbiri yeterli açıklama yapmayıp tedavi için yeterli güveni vermemişti. Ezgi hanıma sadece danışmak için başvurduğumda dişlerimdeki problemleri ve nedenlerini detaylıca açıkladı. Nasıl bir tedavi izlemek gerektiğini de nedenleriyle açıkladı. Aklımda hiçbir soru işareti kalmayarak şeffaf plak tedavisine başladık. Tedavimiz planladığımız zamanda beklediğimden çok daha iyi bir şekilde bitti.Hem bilgisiyle, hem de güleryüzü ve pozitif enerjisiyle benim için çok rahat bir süreçti. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

• H

Ezgi hocam gayet sıcakkanlı ve alanında uzman bir hekim. Şeffaf plak tedavimle ilgili detaylı açıklamalarda bulundu tedaviyi planladık.

• H

Bir buçuk yıllık invisalign tedavimin başından sonuna kadar diş çekimi kanal tedavisi diş temizliği her türlü işlemde tecrübeli güler yüzlü bir aile sıcaklığı yaşatan tüm Elmas Dent çalışanlarına başta Doktorum Ezgi Hanim olmak üzere memnuniyetimi iletiyorum. Düşünen ve ilgilenenlere gözü kapalı tavsiye ediyorum.

• Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu  •

Ezgi Hanım'ın yaptığı işleri ilk olarak bir sosyal medya platformunda gördüm. Paylaşımlarının gerçekliği dikkatimi çekti ve kendisiyle iletişime geçtim. Daha sonra muayene oldum ve tedavi sürecim başladı. Dişlerimde ortodontik bozukluk vardı ve doğuştan bir dişim eksikti. Ezgi Hanım tedavi önerilerinde bulundu, bende estetik görünmesi ve etkili bir yöntem olması dolayısıyla şeffaf plak tedavisini tercih ettim. Şeffaf plaklarla eksik olan diş bölgesine implant boşluğu açıldı ve implant yapıldı. Ayrıca Ezgi Hanım ve ekibi tedavimin sürecini takip edip randevu ayarladılar. Süreci sonuna kadar takip ettiler. Ortodontist Dr. Ezgi Hanım ve ekibi sayesinde özgüvenli bir gülüşe sahibim. Turist rehberi olarak çalışmaktayım, Amerika'dan gelen misafirlerim de diş tedavisi olmak istediler ve tereddütsüz Ezgi Hanım'ı tavsiye ettim. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

•  •

• K

Ezgi hocaya ortodonti tel tedavisi için geldik. Doktorumdan memnunum ve şu an tedavim devam ediyor. Kendileri ilgileniyorlar, çalışanlar da çok ilgili. Çevreme de herkese tavsiye ediyorum.

•  •