Bolu, Bolu
as...k
Bebeğimin gözyaşı kanalı doğuştan tıkalıydı. Fahrettin bey masajı yanlış yaptığımızı söyledi. Bir kez gösterdi o anda açıldı. Gerçekten çoğu doktor bu masajı yanlış gösteriyormuş. Allah razı olsun.
• Özel Fatma Hatun Hastanesi • Gözyaşı kanalı tıkanıklığı •
ec...a
Kızımın göz doktoru gerçekten çok memnunuz.İlgilenmesi güler yüzü teşekkürler gönül rahatlığı ile muayene olabilirsiniz.
gü...a
Doktorumuzun duruşu,hastasına karşı tavır ve davranışı güven duygusuyla birleşince,büyük bir rahatlama oluşturuyor.Vee..uygulanan tedavi sonucundada düşüncelerinizde ne kadar haklı çıktığınızı anlıyorsunuz.Özveriniz için,herşey için çok teşekkür ediyoruz. ( OP.DR. FAHRETTİN YILMAZ )
si...r
iki sene önce iki gözümden katarakt ameliyetı oldum.Minnet duygularımı ifade ediyorum.sağolsun
he...i
zaten çok başarılı olduğunu biliyordum rahatsızlığımda benimle ilgilendiğinde daha iyi anladım, her aşamada hastalıgımla ılgılı blgı veren çok iyi bir hekim, kendisine çok teşekkür ediyorum.
Fahrettin Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fahrettin Yılmaz, Göz Hastalıkları.
Fahrettin Yılmaz adresi nerede?Fahrettin Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bolu Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fahrettin Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fahrettin Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fahrettin Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fahrettin Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fahrettin Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fahrettin Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Fahrettin Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.