İç Hastalıkları Randevusu
Doktor Muayenehanesi
Konya
Ş
şe...
Ders çalışma sürecinde olduğum için daha iyi verim alabilmek adına yıllık kan, vitamin:B12, D kontrolüm için gittim böyle birşey olmayacağı söylendi. Böyle birşey olmuyor dahi olsa daha nezaketli bir dille izah edilmesini beklerdim
Doktor bey "Daha iyi biliyosan, sen gel buraya otur " gibi cümleler sarfetti. Beklediğim özveri ve ilgi ile karşılaşamadım bir hasta olarak.• Doktor Muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
e....l
Sayın hocama 2 hafta önce muayene oldum.Bide ile ilgili bir problemim vardı.Çok doğru teşhis koyuyor.Gerçekten fayda gördüm.Teşekkür ederim.
Fahri Arı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fahri Arı, İç Hastalıkları. Size Fahri Arı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu.
Fahri Arı adresi nerede?Fahri Arı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fahri Arı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fahri Arı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fahri Arı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fahri Arı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fahri Arı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fahri Arı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fahri Arı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Konya bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları