Katıldığı Kurs ve Seminerler
1.Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Öğrenci Sempozyumu (Konuşmacı), Üsküdar Üniversitesi, 2018 ( Konuşma konusu: 2-4 yaş arası dil performansı yaşıtlarına göre geri olan çocukların ebeveynleri ile 2-4 yaş arası normal dil performansı sergileyen çocukların ebeveynlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden karşılaştırılması)
- Otizmli bireylere okuma-yazma eğitimi, Ayten Düzkantar
- 8. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
- Gelişimsel Yetersizlik Sempozyumu
-8. Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
- Küçük Adımlar Erken Eğitim Programı
Çalışma alanları : Gecikmiş dil ve konuşma bozuklukları, Artikülasyon ve Fonolojik bozukluklar, Akıcılık bozukluğu (Kekemelik ve hızlı bozuk konuşma), ses bozuklukları (nodül, polip),Otizme bağlı dil ve konuşma bozuklukları, Down sendromuna bağlı dil ve konuşma bozuklukları, Zihinsel yetersizliğe bağlı olarak oluşan dil ve konuşma bozuklukları, Motor konuşma bozuklukları( dizartri ve apraksi), Edinilmiş dil bozukluları ( Afazi)
Şuan kurucusu olduğu Dilist Dil Konuşma ve Gelişim Merkezinde hizmet vermektedir.
- Kekemelik
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
- Gecikmiş Dil ve Konuşma
- Akıcılık Bozuklukları
- Afazi
Yenimahalle Mah. İstanbul Cad. General Kani Elitez Sok.No: 1 Kat 4 No 77 Karat Bakırköy, Bakırköy, İstanbul 34188
- Sigortası olan hastalar
Hanımseti sokak No:12 Kısıklı, Üsküdar, İstanbul 34692
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Yenimahalle Mah. İstanbul Cad. General Kani Elitez Sok.No: 1 Kat 4 No 77 Karat Bakırköy, İstanbul
Hanımseti sokak No:12 Kısıklı, İstanbul
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
bu...n
Fahri Hocamız ile internet araştırması sayesinde tanıştık. Oğlumun söyleyemediği ve karıştırdığı çok fazla harf vardı. Yaklaşık 9 ay ders aldı. Konuşması artık çok anlaşılır. İlk okula başlamadan 3 ay önce derslere başladığımız için okuma yazma öğrenirken hiç sorun yaşamadık. Fahri hocamız çok sevecen, anlayışlı, çocuklarla iletişimi çok kuvvetli.
• Dkt. Fahri Uslu • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
h....)
Hemen hemen 1 senedir gidiyoruz. 7 yaşındaki kızım için görüşme sağlamıştık. 4 ay sürdü ders aldı. Fahri Hoca aracılığıyla harfleri, kelimeleri çıkartmaya başladı. Konuşmaya geç başlamıştı 4 yaşında konuşmaya başladı. 1. sınıfta zorlandığı için görüşme sağladık. Şu anda harfleri, kelimeleri çıkartabiliyor. 1. sınıftayken öğretmeni anlayamıyordu ama şu anda 2. sınıfa gidiyor öğretmeni anlayabiliyor. Fahri Hoca'dan çok memnun kaldık. Ders konusunda çok iyi ilgilendiler. Şu anda oğlumu götürüyorum. 3 yaşında konuşamıyordu orada ergoterapi alıyor. Biraz kademe ilerledikten sonra Fahri Hoca ile dil gelişimi için görüşme sağlayacağız. Biz çok memnunuz. Sayesinde kızım kelimeleri, harfleri çıkartmaya başladı. Anne baba olarak biz hep yanında olduğumuz için anlıyorduk ama öğretmeni anlayamıyordu. Kızınız bir şeyler söyledi ama tam anlayamadım diyordu çok şükür şu anda çok iyi. Kitap okuttuğumuzda harfleri iyi çıkartabiliyor öncesinde hiç yoktu.
b....)
Kendisi anneme yardımcı olmuştu. Çok da memnun kaldık. 6 ay görüşme sağladık. Daha iyi oldu, ihtiyacı var ancak çeşitli sebeplerden dolayı ayrılmıştık. Kendisi son derece sempatik, empatik birisi.
K
k....)
Çok memnunum. Her yönüyle son derece memnunum. Çok başarılı, iyi niyetli, işini severek yapıyor. Biz kendisinin faydasını gördük. Oğlum için 1 buçuk yıla yakın görüşmelerimiz oldu ve azalarak devam ediyoruz. Olumlu noktaya geldiğimiz için kısa süre içerisinde seanslarımızı sonlandıracağız. Büyük oranda akıcı konuşması oldu, çok pozitif bir etki aldık. Umarım diğer kişiler de faydalanır. Son derece iyiydi.
e....)
Fahri Hocadan çok memnun kaldık. Doktortakvimi.com üzerinde görmüştüm. Oğluma çok yararlı geldi. 10 ay boyunca danışmanlık hizmeti aldık. Oğlum 3-4 kelime söylüyordu, şu anda konuşabiliyor. Fahri Hoca gerçekten 4-4'lük bir uzman. Uzmandan ziyade oğlum için çok güzel abi oldu.
e....)
Biz Fahri Bey'le 1 seneye kadar çocuğum için birlikte çalıştık. Kendisinden, çabasından, verdiği ödevlerden çok faydalandık. Oğlumun sorunları oldukça düzeldi. Kendisi öğretmen olduğu için çocuklara yaklaşımı çok iyiydi. Pedagojik anlamda da yaklaşımı çok iyiydi. Herkese tavsiye ederim. Çocuğumun konuşmasında düzelme oldu. Bazı söyleyemediği harfler vardı, karıştırıyordu, onlarda çok belirgin düzelmeler yaşadık.
Ç
ç....)
Fahri Bey'e geldiğimde çocuğumda konuşma güçlüğü vardı. Sağ olsun, ailecek bizi ferahlattı. Oğluma iyi geldi. Farklı dil ve konuşma terapistleriyle görüşme sağladık ama kendisinden çok memnun kaldık. Kendisine her zaman çok duacıyım. Fahri Bey'i önerdiğim insanlar, arkadaşlarımda oldu. 7-8 ay görüşme sağladık. Çocuğun davranışlarından anlıyordum ama Fahri Bey'le ilişkisi çok güzel oldu ve çok güzel ilerledik. Konuşmasında çok güzel ilerledik. Çok şükür, çok mutluyuz.
a....)
Fahri Bey gayet başarılı, ilgili, sıcakkanlı birisi. 7 yaşındaki oğlum için yaklaşık 1 sene görüştük. Sürekli iletişim halindeydik. Her konuda bizimle ilgilendi. Biz çok memnun kaldık. Çocuğumda konuşma bozukluğu, kekemelik vardı. Özgüveni arttı ve kendisiyle barıştı. Kekemeliğin farkına vardı, kabullendi ve gerileme gözüktü.
a....)
Çocuğum bazı harfleri tam olarak söyleyemiyordu, bu sebepten dolayı gittik. Ön dişleri uzun olduğu için dişçiye gitmemizi önerdi. 7 aydır düzenli olarak kendisine gidiyoruz. Seanslar güzel geçiyor, olumlu sonuçlar alıyoruz. Baya yol katettik. Çocuğum sesleri çıkartırken düşünüyor, çıkartıyor. Oğlum hızlı konuşuyor, yavaşlaması için çalışıyorlar. Fahri Bey'in işinde profesyonel olduğunu düşünüyorum. Açık ve yalın bir şekilde bize bir şeyleri ifade ediyor. Çocukla iletişimi çok güzel, oğlum isteyerek yanına gidiyor. Bizi yönlendirmesi ve iletişimi de iyi. Çocuğa özgüven vererek derslere devam ediyor.
m....)
Çocuğum konuşma sıkıntısı çekiyordu, dil geriliği vardı. Bu sebepten dolayı destek almak istedik. 4-5 ay gittik. Sürecimiz güzel geçti, çok olumlu sonuçlar aldık. Birkaç kişiye de tavsiye ettim. Allah kendisinden razı olsun. Hiç konuşamıyordu, sayesinde artık konuşuyor, çok faydasını gördük.
Fahri Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fahri Uslu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Fahri Uslu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi.
Fahri Uslu adresi nerede?Fahri Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle Mah. İstanbul Cad. General Kani Elitez Sok.No: 1 Kat 4 No 77 Karat Bakırköy İstanbul
- Hanımseti sokak No:12 Kısıklı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fahri Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fahri Uslu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fahri Uslu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fahri Uslu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fahri Uslu hangi dilleri konuşuyor?Fahri Uslu ile İngilizce, Arapça, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Fahri Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fahri Uslu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fahri Uslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 85 hasta / danışan, Fahri Uslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fahri Uslu hangi sigortaları kabul ediyor?Fahri Uslu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri