Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı No:236, Yüreğir 01240
Y
y.....
Bir anda başlayan şiddetli bel ağrısıyla gittim randevu alıp, içeri girdim, neyin var dedi, hocam belime bir anda çok şiddetli ağrı girdi dememle emar istedi, ve ben adımımı çok zor atıyordum bunları bile dinlemeden nasıl oldu şimdi nasılsın demeden emar istedi, demek emara göre değerlendirecek dedim, 1 gün sonra emara girdim çıktım, doktorun yanına gittim, emar raporlanmadan sonucuma bakamayacağını söyledi, hocam ağrım çok ilaç vermeyecek misiniz dedim, dün vermedim mi dedi, hayır emar isteniz diyince tamam yarın gel ilaç yazayım dedi. Doktorun polikinlik günüydü ve benden önceki hastaya reçete verdi, bana da yarın gel dedi. Ben hayatımda böyle alakasız, hastasını bir an önce iyi hissettirmeye çalışmayan bir doktor gördüm. Hadi emar raporunu bekliyorsun değerlendirmek için ama reçete için yarın gel denilir mi ? Bu hasta hangi şartlarda geliyor diye hiç mi düşünmez bir hekim. 1 yıldız bile fazla ama en az maalesef 1 yıldızla başlıyor. Sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum.
• Adana Yüreğir Devlet Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
m....t
Bugün Bel ağrısı şikayeti ile gittim neremin ağrıdığını bile söyleyemedim her şeyi unuttum korkudan ses tonunu yüksek bir şekilde konuştu. Hastaya yaklaşımını beğenmedim. Önermiyorum.
a....z
Dr. Fatih bey baş ağrısı nedeniyle gittim. Kafa travması geçirmiştim. Ağrılarımın sebibi ve tedavisi konusunda korkularım vardı. Korkulacak birşey olmadığını gerekli tetkit ve tahlillerle ilaç tedavisi uygun gördü. İlaçları kullandım ve şuan sağlığım gayet iyidurumda başarılarının devamını dilerim.
O
oz...n
Sayın doktor Fatih Karayandı ya teşekkürlerimi bir borç bilirim 2 sene önce bel fıtığı ameliyatı yaptı ve ellerine sağlık çok iyiyim hiç bir sıkıntım yok saolsun
ya...
Boyun fıtığı ameliyatı mı gerçekleştiren Fatih Karayandı hocama teşekkür ederim eline emeğine sağlık teşekkür ediyorum
ve...s
benim babamın beli ve ayakları çok kötü agriyodu duracak halde değildi bende babamı beyin cerrahi doktoruna fatih karayandi beye götürdüm babama acil ameliyat olmasını söyledi babamda ameliyatını oldu ve gayet başarılı geçti baban ayak ağrısı geçti böyle bir doktor olduğuna çok teşekkür ederim allah senden razı olsun gerçekten çok becerikli bir doktorsunuz.... SAYGILAR
• Adana Yüreğir Devlet Hastanesi • bel ve ayak ağrısı •
ka...z
Dr. Fatih beyin yanina babamın bel fıtığı ameliyatı olması gereklimi onu görüşmek için gittik, bütün tıbbi tetkiklere baktı ve gayet ilgili ve mükemmel bir doktor, ameliyatın gerekli olduğunu söyledi, alması gerekli olan tedbirler konusunda bizi bilgilendirdi ve babam yaşlı olduğu için kararı babama bıraktı kendisine çok teşekkür ederiz allah ondan razı olsun.
• Adana Yüreğir Devlet Hastanesi • Bel Fıtığı Ameliyatı •
si...u
bugün fatih beyin yanına gittim ve kendisi bana neyin var diye sordu. ben de ''şuramda bir ağrı v....'' cümlemi bile tamamlayamadan hemen git tomografi çektir dedi. yerinden kalkıp ağrının nerde olduğuna bile bakmadı. ağrının ne kadar süredir olduğunu her hangi bir ilaç kullanıp kullanmadığımı bile sormadı. ve tomografi sonucu en erken 1 hafta sonra çıkıyormuş. bu 1 hafta içinde bu ağrıya nasıl katlanacağım fatih beyin pek de umrunda değil anlaşılan. işte böyle doktorlara emanetiz.....
• • •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ah...t
Super bi dakor ya bayildk ona allah ondan binlerce kez razı olsun
Y
yu...y
İLGİ ve ALAKASI YAKLAŞIMI BİLGİSİ 4 4 lük ALLAH RAZI Olsun FATİH HOCAM TEŞEKKÜRLER...
Fatih Karayandı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Karayandı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Fatih Karayandı adresi nerede?Fatih Karayandı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serinevler Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı No:236 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Karayandı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Karayandı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Karayandı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Karayandı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Karayandı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Karayandı hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Fatih Karayandı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Yüreğir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları