- Gebelik
- Polikistik Over Sendromu
Doktor Muayenehanesi
T
tu...
Oğlumun 2. Ay kontrolü ile başladık ve doğum kontrolleri ve doğum süresince hiçbir problem yaşamadık.Allah razı olsun dediğim tek doktordur kendisi.Üçüncü sezeryanımda oldukça zor ve badireli bir doğum süreci olmuştu. Yaklaşık 3 saat süren ameliyatımda bir an olsun kötü bir yaklaşım yada o anda sorduklarıma yanıt alamamak gibi bir durum yaşamadım. Allah tuttuğunu altın etsin gerçekten ama gerçekten
• başka bir yer • Diğer •
na...l
Fatih bey ile tanışmamız bir referans ile olmuştu 35 yaşında olmam ile öncesinde birkaç doktorun dogurganligim ile ilgili gözümü korkutmalari sonucunda Fatih beyi tanıdım, henüz çocuk kararına vermeye ramak kala Fatih beye kontrole gitmistik bu kadar mı naif saygılı sakın bir doktor olabilir eşimle bana detaylı anlattı her randevusu bize terapi gibi geliyordu, esim ne zaman randevun diye sormaya başlamıştı :) Hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra yurt dışı seyahatine gittik ve orada kanamam oldu Turkiye'ye apar topar döndük soluğu Fatih bey'de aldım . Sakın olun Nazlı Hanım bebeğiniz burada düşmemiş diyerek bana dünyaları verdi bir doktorun elini tuttum baba abi şefkati ile yaklaştı ve süreç devam etti 9 ay planlarken 8 ayda karaciğer enzim degerlerim yükseldi ve ani sezaryen oldum. Ki ben çok korkak bir insanım hep doğumdan korktum ve beni 2 dk da cesaretlendirip 5 dk sonra bebeğin gelecek daha bekleyemem senin sağlığını tehlikeye atamam dedi.esim terapi alamadığı için çok üzgün.
• Doktor Muayenehanesi • Randevu •
d....e
Fatih hocayla 9 aylık gebelik sürecimin tamamını büyük bir rahatlık ve kolaylık içerisinde geçirdim. Doğumda da aynı şekilde her daim bilgisi ve sevecenliği ile rahatlatarak süreci tamamladık. Normal doğum olarak yola çıkmıştık ancak bebek anne karnında kaka yapınca sezaryene döndük ve bebişimi sağlıkla aldım kucağıma. Doğum sonrasında da sezaryenimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Herşey için kendisine minnet borçluyum. İyi ki varsınız.
• başka bir yer • Diğer •
a....s
Fatih Bey ile hamilelik ve doğum sürecim harika geçti. Kendisi işini gerçekten harika yapan bir doktor. Özellikle hamilelik sürecim de sakin kişiliği ve beni hiç germemesi (ben de gebelik diyabeti olmasına rağmen) süreci çok çok güzel geçirmeme sebep oldu.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Sezeryan Doğum •
ha...a
22 yıllık Tip1 diyabetliyim ve hamilelik sürecimi özellikle riskli gebeliklerde vaka deneyimi olan bir hekimin takip etmesi gerekiyordu. Araştırmalarım sonucunda Fatih bey ile tanıştık ve ilk randevumuz sonrasında gerek mesleki bilgi aktarımı, gerekse ziyaretimiz sırasında kişisel tutumu ve özgüveni bizde süreci kendisiyle sorunsuz takip edebileceğimiz izlenimini oluşturdu, ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi süreçte göstermiş olduğu özveri ve desteğiyle hep hissettim. Çok rahat geçen hamileliğim sonunda Mayıs-2022’de sorunsuz bir şekilde bebeğimize kavuştuk. Benim için hekim tercihinde mesleki donanımın yanı sıra hekimin sahip olduğu bilgiyi hastasına aktarabilmesi, sorularıma yanıt alabilmek ve bariyersiz iletişim kurabilmesi çok önemli. Bu nedenle Fatih bey benzer ihtiyaçları olanlara önereceğim ilk isim olacaktır.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Fatih Bey ile hamilelik sürecinin 3. ayında tanışma fırsatımız oldu ve ilk randevudan itibaren ilgisi , bilgisi , detaylı açıklamaları, rahatlatıcı konuşmaları ve desteğini hep hissettik. Endişe duyduğum konularda yaklaşımları beni inanılmaz rahatlattı ve mutlu etti bu süreçte olması gereken desteği hep gösterdi. Hamileliğin ileriki haftalarında riskli durumları tespit edip çok kontrollü bir şekilde sürecin ilerlemesini sağladı ve bu sürede hamile olarak benim stres ve endişe duymamam için de destek oldu. Bilgisi bizi çok rahatlattı güven verdi iyi ki Fatih Bey ile bütün hamilelik sürecini geçirdik ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık. Çok çok teşekkür ederim herşey için, çok tavsiye ederim.
ed....
Fatih Hoca işini çok iyi yapan bir hekimdir. Kendisiyle hamilelikten doğuma kadar sürecimizi birlikte yürüttük. Hasta doktor ilişkisini samimiyetle ilerleten, tüm endişelerinizi size sakinlikle anlatan ve yanınızda olan biridir. Samimiyeti, güleryüzü, bilgisi, yardımseverliği, konuşması ile odasından mutlu bir şekilde ayrılıyorsunuz. Bir hekimden çok size bilgisiyle ve mütevaziliği ile yardımcı olmaktadır. Doğumda yaptığı her işlemle ilgili sizi korkudan uzak tutan, hamileliğinizde yaşadığınız sorunlarda sizi bilgisiyle yöntemleriyle çözüme ulaştıran bir hekimdir. Doğumda her ihtimale karşı yaşayabileceğim bir risk ile girmeme rağmen onun sayesinde hiç korku yaşamadım. Bu zamanda kendisi gibi bir hekim bulmak inanın zor. Bundan sonra nerede olursa olsun kendisinden başka bir doktorum olsun istemem. Normalde asla böyle sitelere girip yorumda bulunmam, ama Fatih Hocanın çok iyi bir hekim olduğunu ve samimiyetini herkesin bilmesi gerektiğini inanıyorum. Sayesinde oğlumu kucağıma aldım. Bilgisiyle ve yönlendirmeleriyle çok rahat bir süreç geçireceğinizi bildirmek isterim. Başka hekimlerin bulamadığı sorunu, tek seferde anlatmamla anlayan söylediği bilgileriyle sağlıklı olmamı sağlayan kişidir. Hocam siz çok değerlisiniz. Başarılarınız hep daim olsun. Herşey için bir kez daha teşekkür ederim.
sd...
Eşimin hamilelik sürecinde, bize karşı olağan üstü desteklerini gördüğümüz ve profesyonel iletişimi ile bizi sakinleştiren hocamıza çok teşekkür ederiz. İyiki sizinle tanışıp, tüm süreci sizinle tamamlama şansımız oldu.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Sezeryan Doğum •
ay...
Fatih Hocamla hamileliğimin 3. ayından sonra tanıştık. O zamana kadar üç doktor değiştirmiştik. Hepsi içimize öyle korkular salmıştı ki neredeyse bebeğimin sakat doğacağını düşünmeye başlamıştım. İkili testimde yaşımdan dolayı risk grubunda çıktım diye doktorun biri 'nasıl alınacak bu çocuk' dediğinde aklımı oynatacaktım. Sonrasında çok şükür ki Fatih Bey i bulduk. Kendisi naifliği, kibarlığı ve pozitifliği ile eşimi de beni de çok rahatlattı. Sayesinde tüm hamileliğim gayet güzel ve sağlıklı geçti. Sonunda da sağlıklı bir şekilde bizi bebeğimize kavuşturdu. Ayrıca o kadar çalışkan ki öğle tatiline bile çıkmadan, yemek yemeden hasta bakıyor Kendinizi bu kadar yormayın bence hocam Allah sizden razı olsun, eksik olmayın
Y
y....
Fatih hocayla gittiğimiz kurumda tesadüfen tanıştık. İlk randevudan sonra kararımızın tamamıyla değişmesini sağladı. Ve doğum sürecim de Fatih hoca ile devam etme kararı aldım. Bu uzun süre de anlayışını, bilgisini hiç esirgemedi. Doğum sürecini de en güzel şekilde planlamamızı sağladı. Ailemizin doktoru oldu. Doğum öncesi ve sonrası tedavi sürecinde eksiksiz şekilde tamamladık. Hocamıza çok teşekkür ederiz.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Fatih Şanlıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Şanlıkan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Fatih Şanlıkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Fatih Şanlıkan adresi nerede?Fatih Şanlıkan adresini belirtmedi. Fatih Şanlıkan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Fatih Şanlıkan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Şanlıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Şanlıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Şanlıkan hangi dilleri konuşuyor?Fatih Şanlıkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Şanlıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Şanlıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Şanlıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Şanlıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Fatih Şanlıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.