Özel Suflör Psikoloji Aile Danışma Merkezi

Kültür Mahallesi Atatürk Caddesi İsa Öner Apartmanı Kat:1 Daire No:7 Çamlıbel, Akdeniz, Mersin

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Kültür Mahallesi Atatürk Caddesi İsa Öner Apartmanı Kat:1 Daire No:7 Çamlıbel, Mersin

Özel Suflör Psikoloji Aile Danışma Merkezi

Kilo vermek için gittim.Gereken ilgi ve motivasyonunu alabildim.Başarılı ve sonuca odaklı bir diyetisyen.Çok memnun kaldım ve kilo da verdim.

• başka bir yer Diğer  •

Dyt. Fatma Deniz Ak

Güzel yorumunuz için teşekküerler,memnun kalmanıza çok sevindim.

• D

Sağlıklı kilo verme ve sağlıklı beslenmeyi Deniz Hanım sayesinde öğrendim.Kendisinden yaklaşık 2 ay kadar danışmanlık aldım ve 2ay gibi kısa zamanda 6 kilo vererek ideal kiloma yiyerek ve doyarak ulaştım.Deniz Hanım diyet listemi bana özel hazırladığı için hiç zorluk yaşamadım.Her aradığımda kendisine ulaşabildim.Deniz Hanım çok başarılı alanına hakim samimi güleryüzlü bir diyetisyen.Kilo problemim kalmadığı halde hala kendisiyle arkadaş gibi görüşüyoruz.
    Çok teşekkürler Deniz Hanım cım

• başka bir yer Diğer  •

Dyt. Fatma Deniz Ak

Çok teşekkür ediyorum,memnun kalmanıza çok sevindim benim için de harika bir süreçti sizleri tanıdığım için çok mutluyum