- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
yeni mahalle. İsmet İnönü cad. Portakal çıkmazı sok. No:2 Tatlıcı fehmi ustanın üst katındaki apartman daire 1 kat 1, Bozüyük, Bilecik 11300
- Sigortası olan hastalar
yeni mahalle. İsmet İnönü cad. Portakal çıkmazı sok. No:2 Tatlıcı fehmi ustanın üst katındaki apartman daire 1 kat 1, Bilecik
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Gessell Gelişim Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Güven psikoloji danışmanlık merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Z
z.....
Danışmanlık sürecimde gösterdiği ilgi, anlayış ve profesyonellikten çok memnun kaldım. Kendimi ifade edebilmem ve süreçte ilerleme kaydedebilmem adına büyük katkısı oldu.
Uzm. Kl. Psk. Fatma Güven
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
f....a
Fatma hanımla geçen yıl eylül ayında 5 yaşındaki kızımın bı kaç sağlık sorununun altında psikolojik sebepleri varmıdır acaba diyerek tanıştık. Eylülden hazirana kadar uzun bir sürede bir çok noktada yardımcı oldu.sadece kızımın değil anne baba olarak bizim de goremedigimiz çok farklı açılardan yardımcı oldu.
Uzm. Kl. Psk. Fatma Güven
Geri bildiriminiz benim için çok değerli teşekkür ederim.
a...
Sevgili Fatma Hanım'a, eşimin referansı ile tanıştım ve danışanı olduk. İyi ki de tanışmışız, günlük hayata dair takıntılar ile ilgiliydi çalışması. Kesinlikle tavsiye ediyorum, biz takıntılarımızın büyük çoğunluğunu hallettik ve biliyoruz ki her zaman bize kapısı açık.
Uzm. Kl. Psk. Fatma Güven
Görüşünüz benim için çok değerli teşekkür ediyorum
Ş
ş....t
Fatma Hanımdan oğlum için oyun terapisi desteği aldık. Oğlumun bütün sıkıntıları iki seans sonunda bile azalmaya başladı. Çocuklarla iletişimi sevgisi harika. Oğlumun Fatma ablası oldu. Her seansa severek gittik.
n....a
Fatma hanım oğlumun tabiriyle biricik oyun ablamız kendisini tanıdığımız için çok mutluyuz güçlenmiş olarak ayrildik.Kendisini çok seviyoruz.Cocuklara yaklaşımı muhteşem.Naif,sevecen ve çok cana yakın.Oyun ablamız iyi ki Varsin
Uzm. Kl. Psk. Fatma Güven
Geri bildiriminiz çok değerli teşekkür ediyorum
em...
Fatma Hanımla yolumuz yaklaşık 7 ay önce kesişti.3 yaşındaki Oğlumun kreşte atma vurma davranışı öfke yönetememesi şikayetleriyle başvurduk.Fatma Hanım en başından beri oğlumuzla yakından ilgilendi aynı zamanda bizimle de her zaman iletişimdeydi.Ebeveyn olarak sürecin en başından beri bizi çok güzel yönlendirdi.Doğru bildiğimiz yanlışları, sınır ve kuralların 3 buçuk yaşında bi çocuk için bile önemini bize anlattı, gösterdi.Kimi zaman hiç düzelmeyecek mi diye akan gözyaşlarım, oğlumdaki değişimi gördükçe mutluluktan, Fatma Hanıma olan minnetimizden akmaya başladı.Kesinlikle işinde uzman çocuklarla iletişimi kuvvetli bi hanımefendi.Her şey için minnettarız oğlumun biricik Fatma Ablası
Uzm. Kl. Psk. Fatma Güven
Geri bildiriminiz benim için çok değerli çok teşekkür ediyorum
hü...e
Oyun terapisi odası çok kapsamlı ve çocuklar için her şey düşünülmüş.Fatma hanım sayesinde asla çözemeyeceğim dediğim problemlerimizi çözdük. Gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum bizim çok büyük şansımız
• Online Danışmanlık • •
Uzm. Kl. Psk. Fatma Güven
Yorumunuz benim için çok değerli teşekkür ederim
Hem bizimle hem çocuğumuzla iletişimi ve ilgisi son derece iyiydi.oyun terapisiyle birçok sorunumuzu çözmüş olduk. Fatma hanim sayesinde eksiklerimizi görmüş olduk.kesinlikle tavsiye ediyorum
• Güven psikoloji danışmanlık merkezi • Çocuk Değerlendirme Paketi •
e....ö
Fatma hanımla kızım için oyun terapisti olarak yollarımız kesişti ve 1 yılı geçen bir sürede birlikte olduk. Bu süreçte Fatma hanım ile çok farklı bakış açıları kazadım ve destekleri ile bir çok sorunumuzu çözdük çocuğum her seansla istekli gidiyor ve oyun odasında bir çok deneyim yaşıyordu. Oyun odası kapsamlı , klinik temiz düzenli ve ilgi harikaydı şüphe etmeden tercih edebilirsiniz.
• Güven psikoloji danışmanlık merkezi • Çocuk Değerlendirme Paketi •
d....k
Kızımın okulda yaşadığı uyum problemleri,kendini ifade ederken zorlanması gibi durumlar için oyun terapisine başladık Fatma hanımla.Her seansta hem kızımla hem benimle görüştü.İlgisine ve yönlendirmesinden memnun kaldık.Kızımda güzel değişimler oldu.Daha sosyal,okulda daha mutlu bir çocuk olmaya başladı.Bugün terapimiz bitti.Kendisini biz çok sevdik.Başarılar diliyorum.
Geri bildiriminiz benim için çok değerli teşekkür ederim
Fatma Güven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Güven, Psikoloji. Size Fatma Güven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Ergen Terapisi, Çocuk Değerlendirme Paketi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Porteus Labirentleri Testi.
Fatma Güven adresi nerede?Fatma Güven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- yeni mahalle. İsmet İnönü cad. Portakal çıkmazı sok. No:2 Tatlıcı fehmi ustanın üst katındaki apartman daire 1 kat 1 Bilecik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Güven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fatma Güven uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fatma Güven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Güven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatma Güven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Güven tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Güven hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Fatma Güven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Güven hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Güven tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.