Mersin
Z
za...z
mükemmel bir hekim kendisine hastalarına olan yakınlıgından ve ilgisinden dolayı öncelikle çok teşekkür ederim hayatında başarılarının devamını dilerim
R
ra...n
fatma hanım çok iyi bir cerrah olup aynı zamanda ablamın 2. kez sezaryan doğumunu risk old halde yapan büyük harkulade bir insan
ha...e
Çok harika bır ınsan ılgılı alakalı ve ınsanı rahatlatan bır tavrı olan doktor cok memnun kaldım.
se...i
çok iyi bi doktor kaç gündür kendisini arıyorum sonunda buıldum selvi
ez...i
çok çok ilgili, anaç. hastayı kesinlikle rahat hissettiriyor. kötü bir tavrını hiç görmedim. teşekkür ediyorum kendisine tekrar.
Fatma Kansu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Kansu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Fatma Kansu adresi nerede?Fatma Kansu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Kansu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Kansu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Kansu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Kansu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Kansu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Kansu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Fatma Kansu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları