Sakarya Özel Konak Tıp Merkezi

İstiklal Mahallesi 398. Sokak No:62, Serdivan , Sakarya 54050

Doğumumu kendisi gerçekleştirdi ondan önceki gebelik süreçlerinde de fazlasıyla yardımcı oldu pozitif bir kadın. Eğitimi donanımı fazlasıyla etkileyici tekrar doğum yapacak olsam kendisini tercih ederim.

• Sakarya Özel Konak Tıp Merkezi Diğer  •

• M

Harika ötesi bir doktor doğuma gittim benim doktor izindeydi doktorum olmamasina rağmen öyle bir ilgi görmedim çok sakinleştirici ve neşeliydi bayıldım kendisine

• Sakarya Özel Konak Tıp Merkezi Diğer  •

• süper ötesi bir doktor. güleryüzü ve tatlı dili ile insanı rahatlatan biri. kendisini çok seviyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum canım neşe hanımı .

•  •

• psikolog gibi bir doktor tavsiye ile kendisiyleyim ilk hamileliğim ve başka hiç bir doktora gitmedim güven ve rahatlık veriyor insana. kendisine sonsuz teşekür ediyorum.

• M

Isini hakkiyla yapan bir doktor. 2 hamilelik donemimi ve dogumlarimida onunla gecirdim. Gideceginiz hic bi doktor onun kadar sizi rahatlatamaz. Kim ne derse desin sakaryada sayili basarli doktorlardan biri.

• Y

TANIDIGIM EN GUZEL VE BASARILI DOKTOR RABBİM ONU BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN...OGLUM ONUN ELİNDE DOGDU ŞİMDİ KIZIMDA RABBİMİN İZNİYLE ONUN ELLERİNDE DOGMASINI TEMENNİ EDİYORUM

HAYATIMDAKI GORDUGUM EN IYI DR DUR .ONA SONSUZ TESEKURLERRRR