Merhaba, ben Diyetisyen Fatma SOYLU . Lisans eğitimimi Muğla Sıtkı KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ' nde tamamladım . Şu an online ve yüz yüze danışmanlık hizmeti vermekteyim.

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• K

Bu kadar kolaylıkla aç bırakmadan, istediğin şeyleri de diyete uyatlayarak listene ekleyen güleryüzlü bir diyetisyen varmış gerçekten, kolesterolüm yüksekti, kısa sürede çok güzel bir düşüş sağladık, güleryüzü ve seans sonrası ilgisi de artı bonusu oldu, minnettarım

• Afyonkarahisar Kişiye Özel Diyetler  •

Diyetisyenım çok ılgılı ve samimi biri kendısınden çok memnunum bana özel yazdıgı haftalık menüyle daha saglıklık beslendıgımı düşünüyorum.

• Afyonkarahisar Diyetisyen Randevusu  •

• Ö

Benim canım hocam beni bile zayıflattı :) eline liste verip hadi buna uy demek yerine önce beni tanıdı yaşam şeklime kaçta uyanıp kaçta uyuduğuma neden vazgeçmem herseyi sordu ve tam olarak bana uygun bir liste oluşturdu bu o kadar önemliki çünkü kendi isteğine göre oluşturulan listeleri yapamadığımda ben yapamam deyip çok vazgeçtim sorun bende sanıyordum değilmiş özgüvenim yerine geldi bana besinleri öğretti diyette değil de sağlıklı beslenmede olduğumu hatırlattı hep iyi ki var haftada 1.5 -2 kg verdim inanamıyorum aç kalıp kendime eziyet ettiğim tüm diyetler için kendimden özür dilerim

• Online Danışmanlık Diğer  •

• N

Fatma hanım ile 2 yıla yakın bir süre önce tanıştık.Online diyet hizmeti aldım.İletişimi,geri dönüşleri,motive etmesi ve tabi ki listeleri çözüm odaklı.2-3 ay kadar kendisi ile çalıştım son 2.5 aydır da annem online diyet hizmeti alarak bu sürece dahil oldu.Güzel kilolar verdik,güzel ilgi gördük.Ne zaman iletişime geçersek cevap aldık kendisine çalışma hayatında başarılar dileriz.

• Online Danışmanlık Diğer  •