- Dikkat Dağınıklığı
- Dispraksi
Beckman Oral Motor Değerlendirme
Bilişsel Rehabilitasyon
Ftm Ergoterapi&Nörogelişim Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Nörolojik Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Kemalöz Mahallesi 6. Can Sokak No:7 Kat:1, Uşak 64000
mu...n
Yurtdışından Türkiyeye tatil için gelmiştik bu sırada Fatma hocanın methini duyup çocuğumuzu getirmek istedik otizm tanılı oğluma tatil boyunca destek aldık ve o kadar memnun kaldıkki kaldığımız yerde dahi bu kadar iyi bir eğitim yönlendirme almamıştık İzmirde de birçok ergoterapistle çalışmıştık Fatma hocayı bulmadan önce ama ne yurttışında ne de diğer şehirlerde böyle bi eğitim alamadık maalesef iyiki Fatma hocayla yolumuz kesişti bu kadar küçük bir yerde bu kadar iyi bir terapistin olması beni gerçekten çok şaşırttı. İlk defa otizmli oğlum akranlarıyla iletişim kurdu oyunlar oynamaya ve sohbet etmeye başladı Fatma hoca sayesinde bu kadar kısa zamanda çok güzel sonuçlar aldık. Hakkını asla ödeyemeyiz çok memnun kaldık.
• Ftm Ergoterapi&Nörogelişim Merkezi • Ergoterapi •
Oğlumun yoğun gelişim geriliği mevcuttu. Psikiyatristler zihinsel geriliği de olduğunu söylemişlerdi. Biz Fatma hocaya oğlumuzun püreyle beslenmesi, davranış problemleri, bilişsel ve fiziksel gelişimi aynı zamanda duyu bütünleme için başlamıştık. Sonrasında zihin kuramı ve sosyal beceriler eğitimi de aldırmaya karar verdik psikiyatristimiz yönlendirmesi sonucunda. Şuan oğlum normal bi şekilde beslenebiliyor, gelişimi yaşıtlarına daha yakın ve yaklaşık 1 yıl zihin kuramı ve sosyal beceriler eğitimini eğitimin kurucusundan almamıza rağmen hiçbir ilerleme kaydetmezken şuan Fatma hocayla birlikte muazzam bi ilerleme söz konusu. O kadar memnunuz ki iyiki Fatma hocayla karşılaştık şuan oğlumuz bambaşka bir çocuk.
C
c.....
Riskli gruptaki 15 aylık oğlumun eksikleri üzerine gayet güzel ilgilendi.ödevler verdi gelişimi takip etti. İşini severek yapan dürüst bilgili birisi. riskli gruptan çıktı oğlumuz . Tavsiye ederim iyi ki yolumuz kesişmiş
• Ftm Ergoterapi&Nörogelişim Merkezi • Otizme Erken Müdahale •
e....k
Fatma Hanıma sosyal medya üzerinden Ergoterapist ararken rastladım.Okuduğum olumlu yorumlar üzerine kendisi ile görüştük , tanıştık ve tedavi sürecine başladık . Kendisine çocuğumda duyu bütünleme bozukluğu olduğu düşüncesi ile, yürürken aşırı düşmesi ve hareketlerindeki aşırı palpallığı nedeniyle başvurmuştuk . Fatma Hanım maalesef sorunun daha kapsamlı olduğunu söyledi.3 aydır kendisi ile tedavi aşamasındayız .Baya yol kat ettik.İlk 1 ayda bile fark edilir gelişmeler aldık .Kendisi güler yüzlü,dobra, anlayışlı, hakkaniyetli ,iyi kalpli ve alanında oldukça başarılı bir Ergoterapisttir.
Ö
ö....a
Fatma hocam ile oğlumuzun duyu bütünleme sorunları, duygularını ifade etmede ve anlamlandırmada zorluk ve yerçekimi korkusu sebebi ile tanıştık. İlk günden itibaren çok ilgilendi, her hafta yapmamız gerekenleri tek tek izah etti. Oğlumuzdaki gelişimi ve değişimi çok net görebiliyoruz. Fatma hocam sayesinde ileriki yaşlarda çıkabilecek daha büyük sorunları küçük yaşta çözüyor olmanın mutlugununu yasıyoruz. Halen derslerimize devam ediyoruz ve hocamız gerekli gördüğü sürece de devam edeceğiz. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz..
• Ftm Ergoterapi&Nörogelişim Merkezi • Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme) •
Çocuğumun ince ve kaba motor gelişim geriliği için Fatma hocam ile tanıştık iyiki yollarımız kesişmiş işini aşk ile yapan nadir kişilerden ve 5 ay gibi kısa sürede çocuğuma çok şey kattı
d....e
Oglumuzun temel sorunları ve dikkat eksikliğiyle başa çıkılmamasindan kaynaklı bu eksiklikleri dersler sayesinde aşıyoruz. Fatma hocanin ilgisi ve özeni sayesinde daha da güzel sonuçlar almaya devam edeceğimize eminiz
a....
Fatma hanımla uzun zamandır çalışıyoruz çok ilgili anlayışlı çocukları da çok seviyor onun sayesinde çok yol aldık oğlum bir çok sorununu aşmasına yardımcı oldu halada çalışıyoruz gerçekten işinin ehli
ga...k
Oğlum atipik otizimli Ergoterapist arayışına girmiştik Fatma Hocamızla tesadüf eseri tanıştık ama iyi ki de tanışmışız Oğluma güzel şeyler katan bu zorlu süreci daha verimli ve daha güzel bi şekilde ilerlemimize yardımcı olan Güler yüzlü ve sabrıyla bize en doğru eğitimi veren canımız öğretmenimiz gerçekten alanında uzman ve çok başarılı biri Fatma Hocamızla egitime başladığımız dan beri oğlumla gözle görülür çok değişikler oldu göz teması komut alma bekleme motor becerileri ve daha fazlası sadece oğluma değil bizlere de çok şeyler kattığını düşünüyorum herkes gönül rahatlığla tercih edebilir kesinlikle pişman olmazsınız canımız Fatma Hocamız.
Ş
ş....ç
Oğlumuzun ekran maruziyetiyle takıntılı hareketleri sebebi ile hocamızla tanışma fırsatımız oldu mesleğinde üst düzey bir eğitici gayet başarılı ve düzeyli bir eğitim ile çok yol kat ettik devamı da geliyor güzel günlerimiz Fatma hocamızla çok yakın
Fatma Yağmur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Yağmur, Ergoterapi. Size Fatma Yağmur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beckman Oral Motor Değerlendirme, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), El Rehabilitasyonu, Nörolojik Rehabilitasyon, Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon, Bilişsel Rehabilitasyon, Otizme Erken Müdahale.
Fatma Yağmur adresi nerede?Fatma Yağmur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalöz Mahallesi 6. Can Sokak No:7 Kat:1 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Yağmur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Yağmur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Yağmur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Yağmur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fatma Yağmur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Yağmur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Yağmur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Yağmur hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Fatma Yağmur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.