2011 yılında KTÜ Tıp Fakültesinde Uzmanlık Eğitimini tamamayarak Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı olmuştur.
2012 Yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmıştır.
2015 Yılında Doçent Doktor Ünvanını aldı.
2018-2019Yılları arasında Sakaryada Özel MEDAR hastanesinde çalıştı.
2019-2020 Yıllları arasında ise Kayseri Medical Palace Hastanesinde çalışmıştır.
Kasım 2020 den itibaren Kayseri Taceddin Veli Mahallesinde bulunan Üzüm Plaza İş Merkezinde bulunan Özel Muayenehanesinde Hastalarını Kabul etmektedir.
Ulusal ve Uluslararası cok sayıda Kongre ve Toplantılara katılmıştır.
Bugüne kadar Nöralterapi, Ortopedik Manuelteapi, Visseral Manuelterapi, Nogier Kulak Akupunktur, SCALP Akupunktur, Appley Kinezyoloji, Kinezyolojik Bantlama, Platelet Rich Plazma ( PRP ), Proloterapi, İleri Ultrasonografi ve Eklem içi Enjeksiyon ve Kas İskelet Sisitemi hastalıklarında Enjeksiyon Tedavisi başta olmak üzere çeşitli eğitim ve Kurslara katılmıştır.
Almış olduğu bu eğitimleri Kas-İskelet Sİstemi Ağrıları başta olmak üzere Ağrı tedavisinde yaklasık 15 yıldır klinik tecrübeleri ile birlikte hastalarına aktif olarak uygulamaktadır.
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Diz Ağrısı
- Sırt Ağrısı
- Osteoporoz
Tacettin Veli Mahallesi Tacettin Veli Bulvarı No: 17 D: 26 Üzüm Plaza, Tacettin Veli Mahallesi, Melikgazi , Kayseri 38050
- Sigortası olan hastalar
Tedavi Edici Egzersizler
Tendon Onarımı
Tetik Nokta İnjeksiyonu
Ferhat Gökmen Muayenehanesi
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
me....
Bundan yaklaşık 10 ay önce omzumda başlayan sonra beynime kulaklarıma enseme ve parmak uçlarıma kadar yayılan çok şiddetli ağrı kulak çınlaması ve uyuşma karıncalanma şikayetiyle birkaç şehirde doktora başvurdum .Kimisi fibromiyalji kimisi fıtık kimisi boyun düzleşmesi dedi ve ilaçla tedavi önerdiler bazıları ise kas gevşetici verip gönderdi .
Artık dayanma gücümün son noktasına gelirken Allah’a şükürler olsun ki Ferhat hocam çıktı karşıma .
Kendisi bütüncül tıp yaklaşımıyla ağrının kaynağını buldu nöral terapi ve kuru iğne tedavisi uyguladı .
Seansımın daha yarısında olmama rağmen %60 ağrılarım azaldı hayat kalitem arttı kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Daha da iyi olacağıma inanıyorum .
Hocamız güleryüzü iletişimi yaklaşımı doktorluğu bir numara.
Allah sizden razı olsun ayağınıza taş değmesin .
Sizin gibi değerleri doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin .
• Ferhat Gökmen Muayenehanesi • Ağrı Tedavisi •
Doç. Dr. Ferhat Gökmen
Bu güzel geri bildirim için teşekkür eder.
Sağlıklı günler dilerim
h ...b
Babama Trigeminal Nevralji teşhisi konulmuştu gitmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmamıştı hiçbir sonuç alamadık en son çare olarak ameliyat dediler ama riski fazla olduğu için yaptıramadık Araştırmalarımız sonucu Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç Dr Ferhat GÖKMEN hocamı bulduk Allah ondan razı olsun babamla çok güzel ilgilendi tedavimiz 2. seanastan sonra iyi sonuçlar vermeye başladı şuan 7. Seanstayız Allah'a şükür neredeyse ağrıları bitti denecek kadar azaldı . Gerçekten alanında çok başarılı bir Doktor herkese tavsiye ederim
• Ferhat Gökmen Muayenehanesi • Randevu •
f ...y
Merhaba ben Fatma Yorulmaz
Yıllardır migren hastasıyım ağrılarım son zamanlarda çok artmıştı evden dışarı çıkamıyor kişisel ihyiyaçlarımı bile karşılayamıyordum farklı bi tedavi ararken Ferhat hocamı buldum çok inanarak ve güvenerek tedaviye basladık ilk seanstan itibaren ağrılarım geçti boyun fıtığı ve düzleşmede varmış onlarda çok rahatladı çok iyiyim ve çok mutluyum vesile olan hocama ve beni rahatlatan tatlı hanımlara mınnettarım.• Ferhat Gökmen Muayenehanesi • •
i̇...i
Boyun fıtığı boyunda kireçlenme boyun ve sırt ağrısı kas ağrıları bel ağrısı şikayetleriyle Ferhat Hocama başvurdum. Henüz tedavinin yarısında olmamıza rağmen nöral terapi ve kuru iğne tedavileri ile ağrılarım yüzde 70-80 oranında azaldı. Kas gerginliklerimde önemli ölçüde rahatlama oldu. Hareket kısıtlılığında açılma oldu. Boynumu sağa sola çevirirken kütürtü ve çıtırtılar geliyordu. Belirgin düzelme oldu. Bu ağrılar hiç geçmeyecek mi diye umutsuzluğa kapılıyordum. Çok mutsuzdum. Kendimi moral olarak da çok iyi hissediyorum. İyi ki böyle doktorlar var. Ferhat Hocam gerek yaptığı tedaviler gerekse yaklaşımı insanı yönüyle gerçekten bulunmaz bir doktor.
• Ferhat Gökmen Muayenehanesi • Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu •
mu...a
Kas ayrisi ve sağ kolda uyusma icin gittim.baska yerde cektirdigim mr cikmadan boyun fitigi tanisini koydu ve bildi Cok ilgi ve alakali bir doktor..kesinlikle boyun fitigi tedavisi icin öneriyorum
Ş
ş....k
Boyun düzlesmem ve gecmeyen sirt omuz gögůs ağrılarım vardı Ferhat hocadan nöral terapi ve akupunktur tedavisi alıyorum daha 4.seansim kas ağrılarım neredeyse bitti aynı zamanda anksiyetem ve panik ataklarimda baya azaldı sayesinde Allah yolunu açık etsin Kayseri icin çok büyük şans bu tarz şikayetleri olanlar hiç düşünmesinler bile..
• Ferhat Gökmen Muayenehanesi • Nöralterapi •
Yaklaşık 1.5 yıldır bel fıtığı şikayeti ile Ferhat hocaya geldim.Hocamıza geldiğimde 3 aydır ayaklarımın üzerinde basmakta zorlandığım şiddetli ağrım vardı.2 aydır uygulamış olduğu tedaviyle çok şükür sağlığıma kavuştum.Hastalarina göstermiş olduğu ilgisiyle tedaviyle ameliyatsız bir şekilde sağlığıniza kavuşmak için kesinlikle tavsiyemdir.
Ü
ül...n
Ferhat beyi yeğenimin tavsiyesiyle tanıdım bel fıtığı tedavisi sonrası ağrılarının tamamen geçtiğini söyledi bende bir yıldır şiddetli diz ağrısı çekiyordum çeşitli tedavilerde görmüştüm ama bunlar kısa bir süre rahatlattı. Önce Allahın sonra ferhat beyin sayesinde şu an çok iyiyim 50 metre yürümeye cesaret edemeyen ben şimdi markete gidebiliyorum günlük işlerimi kendim yapıyorum umreye gittim geldim çok şükür herkese tavsiye ederim
• Ferhat Gökmen Muayenehanesi • Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Doç. Dr. Ferhat Gökmen
Bu güzel geri bildiriminiz için teşekkür ederiz
se...n
Yaklaşık 10 gündür geçmeyen ağrıları vardı eşimin yürümekte işlerini yapmakta zorlanıyordu tedavi için şehir dışına doktorlara da gittik doktorlar acil ameliyat olması gerektiği söylediler bir tanıdığımız sayesinde Doç Dr.Ferhat Gökmen doktorumuza muayene için geldik muayene sonrasında tedavilere başlandı şuan eşimin durumu çok iyi 3 seansında ağrıları bitti kalmadı kendi işlerini yapabiliyor yürümesi düzeldi herkese tavsiye ederim doktorumuz dan Allah razı olsun
f....a
Bel ve bacak ağrılarım vardı doktor Ferhat bey yapmış olduğu iğne tedavisiyle agrilarima son verdi.Kendisi guleryuzlu işini bilen birisiydi.Tedavisinden çok memnun kaldım bı arkadaş tavsiyesi ile gitmiştim memnun kaldım.
Doç. Dr. Ferhat Gökmen
Bu güzel geri bildiriminiz için teşekkür ediyorum
Ferhat Gökmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferhat Gökmen, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Ferhat Gökmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Eklem İçi Enjeksiyonlar, Omuz Yırtıkları Tedavisi, Ortopedik Rehabilitasyon, Tetik Nokta İnjeksiyonu, Nöralterapi, PRP, Kuru İğneleme.
Ferhat Gökmen adresi nerede?Ferhat Gökmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Tacettin Veli Bulvarı No: 17 D: 26 Üzüm Plaza Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferhat Gökmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferhat Gökmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ferhat Gökmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ferhat Gökmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ferhat Gökmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferhat Gökmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ferhat Gökmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 164 hasta / danışan, Ferhat Gökmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ferhat Gökmen hangi sigortaları kabul ediyor?Ferhat Gökmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları