Lisans eğitimimi Beykoz Üniversitesinde tamamladım. Öğrenim hayatım boyunca İstanbul’da ve Eskişehir’de çeşitli danışmanlık merkezlerinde gönüllü staj süreçlerinde yer aldım. Bu süreçte Dünya Danışmanlık Merkezi, Ayres Danışmanlık Merkezi, Helen Akademi ve HGT Gelişim Akademi’de deneyim kazanma fırsatı buldum.

Bu merkezlerde çocuk ve yetişkinlere yönelik çeşitli test eğitimlerini tamamlayarak test uygulayıcısı oldum.

İnsana dair ve insan zihninin içsel sürecine olan merakım üzerine bilgi birikimimi arttırmak amacıyla Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu’nun eğitmenliğinde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimimi tamamladım.

Zamanla aile ve çift ilişkilerine, özellikle ikili ilişkilerin dinamiklerine yönelik ilgimin arttığını fark ettim ve bu doğrultuda Doç. Dr. Süheyla Doğan Bulut eğitmenliğinde Aile ve Çift Terapisi eğitimini aldım.

Şu anda yetişkinlere online rehberlik hizmeti sunmaktayım.

Rehberlik, bireyin yaşamında güçlü adımlarla ilerlemesini, zorlandığı alanlarda içsel dengeyi farkındalık kazanarak bulmasını sağlayarak yardımcı olmayı içerir.

Bu süreç, herhangi bir tedavi ya da psikoterapi süreci değildir. Bireyin içsel süreçlerinde zorlandığı alanlarda bireye rehberlik etmektir.  Rehberlik sürecinde kişiye güvenli, yargısız ve destekleyici bir alan oluşturmayı önemserim.

Yetişkin

Online danışmanlık

Feride Balaban

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• B

Feride hanımla görüştükten sonra çok rahatladim. Sordugu sorularla ve profesyonel yaklaşımıyla sorunlarımı ve bunlara olan yaklaşımlarımı doğru konumlandırmamı sağladi.

• Online Danışmanlık  •

a....

Profesyonelliği, empatik yaklaşımı ve güven veren iletişimiyle çok kıymetli bir uzman. Kendimi daha iyi tanımama ve güçlenmeme büyük katkı sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Psk. Feride Balaban

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.

• G

Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendisiyle yaptığım görüşmelerde anlayışlı, dikkatli ve ilgili bir yaklaşım gördüm. Soruları ve yönlendirmeleri sayesinde kendimle ilgili farkındalık kazanmaya başladım. Mesleğine yeni başlamış olması szi asla yanıltmasın; Feride hn oldukça ilgili, donanımlı ve özenliydi. Kendimi ifade edebilmem konusunda bana çok yardımcı oldu.

• Online Danışmanlık  •

Psk. Feride Balaban

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.