Uzm. Dr. Feride Korkmaz Kocaeli Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Şuan VM Medical Park Pendik Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

VM Medical Park Pendik Hastanesi

D100, Fevzi Çakmak, Eski Karakol Sk. No:9, 34899 Pendik/İstanbul, Pendik, İstanbul 34899

• Sigortası olan hastalar

• D

Uzun zamandır yaşam kalitemi düşüren, günlük hayatımı zorlaştıran ve hatta uykularımı bölen bel ağrılarıyla mücadele ediyordum. Farklı tedaviler, fizik tedavi süreçleri, ilaçlar... Hepsi geçici rahatlamalar sağlasa da, sorun kökten çözülmediği için ağrılarım hep geri döndü.
    Tam da çaresiz hissettiğim bir dönemde Feride Hoca ile tanıştım ve nöralterapi yöntemini denemeye karar verdim. Açıkçası başta tereddütlerim vardı ama Feride Hocamızın güven veren yaklaşımı, detaylı değerlendirmesi ve konuya olan hakimiyeti sayesinde kendimi emin ellerde hissettim.
    Nöralterapi seansları ilerledikçe, vücudumda adeta bir denge oluşmaya başladı. Ağrılarım azalmaya, hareket kabiliyetim artmaya ve kendimi daha enerjik hissetmeye başladım. En önemlisi de Feride Hoca sadece ağrımı değil, ağrının kaynağını anlamaya ve onu ortadan kaldırmaya odaklandı. Bu da tedavinin kalıcılığını sağladı.

• VM Medical Park Pendik Hastanesi Randevu  •