Hakkımda
Filiz Akman , Aile Danışmanlığı alanında online ve yüz yüze hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Zaman Yönetimi
Psycho Nora Danışmanlık
Anksiyete bozukluğu sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Filiz Hanım'a. Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum. Eskisine göre daha sakinleştim. Olaylara bakış açım değişti. Bir sorunla karşılaştığımda başedebilmeyi öğrendim. Filiz Hanım'ın danışanlarına yaklaşımı ve ilgisi çok güzel. Ben çok memnunum.
d.....
Eşimle ilgili yaşamış olduğum sorunlar sebebiyle ulaştım Filiz Hanım'a. Bu sorunlar sebebiyle çocuğumla da yeteri kadar ilgilenemiyordum. Kendimde bu durumu aşamıyordum. Yaklaşık 1 yıl devam ettim. Ben genelde sorunu kendimde arıyordum. Filiz Hanım'ın doğru yönlendirmeleriyle sorunun benden kaynaklanmadığını anladım. Bakış açımı değiştirdi. Kendimi toparlayabildim. Filiz Hanım danışanını sahiplenerek ilerliyor. Çok sıcakkanlı ve ilgili bir uzman. Çok doğru yönlendirmelerde bulunuyor. Kendi içimdekileri ortaya çıkarmamı sağladı. Çok memnun kaldım.
u.....
Eşimle aramızdaki problemler sebebiyle araştırarak Filiz Hanım'a ulaştık. 1 aydır devam ediyoruz. Eskiye göre daha pozitif, olumlu anlamda gelişmeler yaşadık. Daha önce farklı uzman tecrübelerimizde oldu. Filiz Hanım'ın eğitim seviyesi yüksek olduğu için olaylara bakış açısı çok daha güzel. Çözüm odaklı yaklaşıyor. Önerileri daha yenilikçi. Bu tarz sorunlar yaşayan çiftlere öneririm.
z....
en sıkıntılı zamanlarımın kurtarıcısı gibi filiz hanım tamam bu sefer bitti dediğim anda yeni yollar gösteren ve her seferinde bana umut olan canım filiz hanım iyiki var tecrübeleri derya deniz sizin aile yapınız size eşinize en olumlanacak şekilde bir yöntem belirler ve neredeyse nokta atışı sonuç değişim garantilidir filiz hanım tam bir duayen
Filiz hocamla tanıştıktan sonra hayata bakış açım değişti.kendime güvenim geldi ilgisi alakası seans sonrası da devam ediyor Allah ondan razı olsun onun sayesinde tekrar okumaya başladım kendime inandım ilgisi alakası seans sonrası da devam ediyor Allah ondan razı olsun
Filiz hocam sayesinde hayata bakış açım değişti, sakinleştim. İyi ki tanımışım kendisini.
Filiz hanım sayesinde hayata daha pozitif bakmayı ve istemedigim olaylar ve durumlara karşı nasıl düşünmem ve nasıl hareket etmem gerektiği ile ilgi düşüncelerim olumlu anlamda değişti.daha mutlu bir ben var attık.
Hayat çok güzel, yaşamak çok güzel,iyiki varım gibi cümleleri kurabiliyorum.Pozitif bakabilmeyi öğrendim .En önemlisi de Filiz hocam sayesinde yeniden doğdum.Kendim için yaptığım en güzel yatırım Filiz hocamın verdiği ödevleri harfiyen uygulamak.Kendinize geç kalmayın
Filiz Hocama birkaç seans almak için gittim. Kendisinin uygulamış olduğu teknikler var. Görüşmelerimizden sonra yaşadığım sorunlarımı rahatlıkla atlattım. Kısa sürede etkili oldu o yüzden çok memnunum. Kendisini herkese tavsiye ederim. En azından bazı şeyleri daha rahat atlatıp, relax ve stresten daha uzak kaldığımın farkına vardım. Sağlık problemlerimde daha rahat atlattım. Filiz Hanım alanında gerçekten önerebileceğim isimlerden. Kendisi gerçekten tecrübeli birisi. Aynı zamanda kendisi ile program yapıyoruz ciddi manada izleyicimiz var. Uygulamaları etkili, alanında uzman bir kişi.
f.....
Filiz Hanım'dan aile terapisi olarak eşimle birlikte danışmanlık hizmeti aldık. 3 buçuk 4 ay kadar görüşme sağladık. Bitmek üzere olan evliliğimizi kurtardı. Kendimizi yeniden keşfetmemizi, eksi yanlarımızı görmemizi sağladı. Kötü giden şeylerin yanında iyi olan şeylerin olduğunu görmemizi sağladı. Kendisini tavsiye ediyorum. Filiz Hanım deneyimli bir uzman. Saha içerisinde yer almış birisi. Kendisinin insani ilişkilerinde ben uzmanım her şeyi bilirim kanadında değil de sizi anlıyor ve anladığını hissetirmesi güzel bir şey. Yanındayken yabancı gibi hissetmiyorsunuz. Sizi anlayacak ve doğru yolu gösterecek olumlu enerjisi var.
Hakkımda
Filiz Akman , Aile Danışmanlığı alanında online ve yüz yüze hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji