30.01.1977 ADANA doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Adana'da tamamladım. Çukurova Üniversitesi Tıp fakültesinde 1995- 2001 yılları arasında eğitim gördüm. Aynı fakültede 2002-2008 yılları arasında Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanlığı eğitimini tamamladım. Evliyim ve 2 çocuk annesiyim.
İş tecrübelerim:
1- Şanlıurfa Viranşehir Devlet hastanesi (2008-2009)( Devlet Hizmet Yükümlülüğü)
2- Dermancan Tıp Mekezi- Adana (2009- 2010)
3- Ortadoğu hastanesi- Adana (2010- 2011)
4- Palmiye Hastanesi- İskenderun (2011-2012)
5- REHAMER Fizik Tedavi Dal merkezi-Ortomedica Hastanesi- AKSA Cerrahi Tıp Merkezi- İstanbul (2012-2015)
6- Özel Universal Adana Hastanesi- Adana (2015)
Hakkımda
İş tecrübelerim:
2- Dermancan Tıp Mekezi- Adana (2009- 2010)
3- Ortadoğu hastanesi- Adana (2010- 2011)
4- Palmiye Hastanesi- İskenderun (2011-2012)
6- Özel Universal Adana Hastanesi- Adana (2015)
- Bel fıtığı ,
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23, Adana
Medical Park Adana
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
me...u
Tip diyabete bağlı sağ omuz ve kolumda oldukça ağrılı hareket kısıtlılığı, sol elimdeki üç parmağımda tetik parmak oluşmuştu. Doktorun düzenli takibi ve tedavisi ile şimdi çok rahat kolumu ve elimi ağrı olmadan kullanabiliyorum.
Uzm. Dr. Filiz Doğan Akçam
Egzersizlerinizi yapmayı unutmayın, sağlıklı günler dilerim.
Filiz Doğan Akçam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Doğan Akçam, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Filiz Doğan Akçam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Filiz Doğan Akçam adresi nerede?Filiz Doğan Akçam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Doğan Akçam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Doğan Akçam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Filiz Doğan Akçam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Filiz Doğan Akçam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Filiz Doğan Akçam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Doğan Akçam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Filiz Doğan Akçam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Filiz Doğan Akçam hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Filiz Doğan Akçam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Adana civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları