Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde (İngilizce Tıp) bitirdikten sonra, 2 yıl aynı fakültenin Pataloji bölümünde asistanlık yaptı. 2003 yılında girdiği Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji bölümünü 2008 senesinde tamamlayarak, zorunlu hizmet görevi için Iğdır Devlet hastanesinde ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesi, Çorlu Devlet Hastanesi ve Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nde Dermatoloji Uzmanı olarak çalıştı.
Yurt dışı ve yurtiçindeki dermatoloji ile ilgili bilimsel toplantıları ve gelişmeleri yakından takip etmektedir.
Evli, 2 Çocuk annesidir.
İş dışında,
Çocuk gelişimi ve psikolojisi ile ilgili araştırmalar ve okumalar yapmaktadır.
Aksiyon ve Bilim Kurgu filmlerinin ciddi izleyicisidir.
- Cilt Lekeleri
Mohs Mikrografik Cerrahisi
Ozon Tedavisi
Ozon Terapi
Uzm. Dr. Filiz Erdem Bayram
Plazma Enerjisi (Sivilce İzleri Tedavisi)
PRP
Rosacea cilt bakımı
Sivilce Tedavisi
Sivilce İzleri Tedavisi
Uzm. Dr. Filiz Erdem Bayram
Filiz hanım hastalar için gerçekten bir şans. Konusuna çok hakim ve müthiş güven veren bir hekim.
a....y
Mukemmel oyesı bır uzman kendısı ııkı tanısmısım cok ılgılendı uygun tedavıtı uygualdı etkı ve fayd agırdum sorularıma cevaplar aldım
• Uzm. Dr. Filiz Erdem Bayram • Dermatoloji Randevusu •
Gayet detaylı bilgilendiren ve çok yardımcı bir doktor
nu...r
Çok ilgili, açıklayıcı ve güler yüzlü. Tedavilerinden olumlu sonuç aldık
Ö
ö.....
Altın iğne için doktoruma başvurdum uygulama çok iyi geçti kendime zaman ayırmış çok iyi hissettiren bi deneyim , doktorum çok bilgilendirici ve dakik bir insan
• Uzm. Dr. Filiz Erdem Bayram • Cilt Yenileme •
se...
Ellerimde oluşan egzama için kendisine muayene oldum. Egzama İn çok çeşidi olduğunu kendisinden öğrendim ve ellerimdeki egzama İn contack dermatit olduğu ortaya çıktı ve nikel alerjim olduğunu 50 yaşımda sayesinde öğrendim. İlgisi alakası ve Güler yüzlü
e....
Kızımın saç diplerinde egzama vardı. İki ayrı Dr.a gitmemize rağmen 1 yıldır iyileşme anlamında hiçbir değişiklik olmamıştı ta ki Filiz hanıma gidene kadar. 1 yıldır geçmeyen saç egzaması, 2 haftalık bir tedavi sürecinde tamamen geçti. Ne kabuklanma ne döküntü hiç birşey kalmadı. Allah razı olsun kendisindenÇevremde ki herkeze de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Z
zü...e
Filiz Hanım’dan çok memnun kaldık. Tanısında net bir uzman. Oğlumun pityriasis rubra pilaris rahatsızlığında tedaviyi başarılı bir şekilde tamamladık.
• Uzm. Dr. Filiz Erdem Bayram • Dermatoloji Randevusu •
Filiz hanım cok güzel ilgilendi her seyi cok detaylı anlattı cildimdeki akneler icin tedaviye başladık kontrol muayenesi için gün verdiler. Çok dermatologa gittim hic bu kadar detaylı ilgilenen doktorum olmamıstı. Böylelikle aknelerimden kurtulacağıma güzel bir cilde kavuacağıma inanıyorum
C
ca...a
Cildiye doktoru aradığımı söylediğimde çevremdeki herkes düşünmeden Filiz hanımı tavsiye etti. Neden bu kadar ısrarla tavsiye ettiklerini randevuya gittiğimde anladım. Hastayla iletişimi, anlayışı, ilgisi, bilgisi bir doktorun ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi. Kızımın cildinde oluşan döküntüler ve pişik için gittik. En ince ayrıntısına kadar sorup ilgilendi. Ve seans bittikten sonra dahi telefonla hastanın takibini yapan bir doktor. Çok memnun kaldım. İyi ki tanımışız.
• Uzm. Dr. Filiz Erdem Bayram • Dermatoloji Randevusu •
Filiz Erdem Bayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Filiz Erdem Bayram, Dermatoloji. Size Filiz Erdem Bayram tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Hemaferez, Normal Randevu, Botoks, Fototerapi, Diyabetik Ayak Tedavileri, PRP, Mohs Cerrahisi, Mohs Mikrografik Cerrahisi.
Filiz Erdem Bayram adresi nerede?Filiz Erdem Bayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rumeli mh. Bülent Ecevit Bulvarı No:71-81 BulvarCity A Blok Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Filiz Erdem Bayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Filiz Erdem Bayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Filiz Erdem Bayram isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Filiz Erdem Bayram, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Filiz Erdem Bayram hangi dilleri konuşuyor?Filiz Erdem Bayram ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Filiz Erdem Bayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Filiz Erdem Bayram tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Filiz Erdem Bayram hakkında ne düşünüyor?Toplam 73 hasta / danışan, Filiz Erdem Bayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.