Son 30 gün içerisinde 99 profil görüntülenmesi var

Fulden Küçük Muayenehanesi
Altınşehir Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi No:36/21 Sönmeztaş Sitesi, Nilüfer

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Akupunktur Randevusu

Fitoterapi Randevusu

Randevu +35 daha fazla

Akupunktur ile Migren Tedavisi

Akupunktur Tedavisi

Akupunkturla Zayıflama Tedavisi

Hakkımda

Bursa doğumlu olan Uzm. Dr. Fulden Küçük; 2000 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş akabinde Zonguldak Karaelmas Üni...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (Eskişehir , 2020)
  • Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıbbi Farmakoloji Branşında Asistan Doktor

Fotoğraflar

Konum: Fulden Küçük Muayenehanesi Biorezonans

Kilo almak amaçlı gittik.. uyguladıkları biorezönans ve akupunktur tedavi ile 2 haftada 2 kilo ile hemen yanıt aldık… Hem hekim ve diyetisyen önerileri hem de personel yaklaşımıyla oldukça memnun kaldık…

Konum: Fulden Küçük Muayenehanesi Sigara Bırakma

Size yaptırdığım her işlemden çok memnunum.Desteğinizle sigarayla yollarımı ayırdım:)Teşekkür ederim

Konum: Fulden Küçük Muayenehanesi Kırışıklık Tedavisi

Hastasına güven veren ,işini layıkıyla yapan bir hekim.Gençlik aşısı uygulamasından çok memnun kaldım.

T
Konum: Fulden Küçük Muayenehanesi Sigara Bırakma

Sigara bırakma için yapilan biorezonans ve akupunktur tedavisi ile sigarayı unutturuyor. Bırakmak için ilk bir kaç gün ciddi savasmaniz gerekse de tedavi yöntemi etkili oldu bence

Takip ettiği süre içinde ilgi alakasından çok memnun kaldık kendisine teşekkür ederiz ne mutlu hastalarına. Bacağımda ağrı vardı araştırarak ulaştım tedaviden sonra oldukça iyileşme oldu.

Fulden hanımdan çok memnunum sigara bırakmak için görüştüm kendim deneyip bırakamadım bırakacağımı da düşünmüyordum ama inanılmaz şekilde yaptığı 1 seansın işin sonucunda 85 gündür sigara içmiyorum arkadaşlarımı da götürdüm bence insanlar sigarayı bırakmalı. Referans aracılığıyla ulaştım ilk başta gitmekten vazgeçtim sonra tekrar karar verdim Fulden hanım gel buyur konuşalım deneyelim dedi güven verdi daha farklı şeyler için saç bakımı cilt bakımı için yine görüşeceğim.

Doktorumuzdan memnunum tavsiye ederim. Ozon tedavisi yaptırdık annem ben ve kardeşim internetten araştırarak ulaştık o günden sonra başka yere gitmedik. Ciltte pürüzsüzleşme renginin açılması enerjik olması çok güzel pozitif oldu yine yaptırmayı düşünüyorum ara verdikten sonra.

Arkadaşımın önerisiyle görüştüm çok memnunum doktor Fulden hanım sayesinde sigara bıraktım diyet programına devam ediyorum ilgili alakalı sevgi dolu enerji dolu enerjimiz uyuştu herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Fulden Küçük Muayenehanesi Diğer

Tedavi için gittiğim Fulden hanım gerek güzel enerjisi gerekse elinin hafifliği , pratikliği, işlemlerini yaparken tüm korkuları alması ve sakinleştirmesi o kadar iyi geldi ki . Sonuçlarımız da bir o kadar başarılı oldu ve çok memnun etti. Çok teşekkür ederim Fulden Hanım.

Konum: Fulden Küçük Muayenehanesi Fitoterapi

Fulden hanıma fonksiyonel tıp ve fitoterapi eğitimi almış bir dr araştırırken ulaştım. Farmakoloji konusunda da uzman olması tercihimde etkili oldu. Tsh yüksekliği ile ilgili Fulden hanımın önerdiği tedaviye başladık. Beni dinleyip, sorularıma açık bir şekilde gülen yüzü ile cevap verdi. Tedaviden çok iyi sonuç alacağımıza ve Fulden hanımın bilgi ve tecrübesine güveniyorum.

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (Eskişehir , 2020)

Deneyimler

• Fulden Küçük Muayenehanesi
  • Türkiye Tıbbi Cihaz ve İlaç Kurumu (Mecburi Hizmet)
  • Bursa Sağlık Müdürlüğünde Şube Tabibi ve Şube Müdürü

Fotoğraflar