Hareket, sağlığın en doğal ilacıdır.
Merhaba, ben Funda Nur İmal. Fenerbahçe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünü üçüncülükle bitirdim.
Bel-boyun ağrıları, diz problemleri, postür bozuklukları, sporcu ve ameliyat (post-op) sonrası rehabilitasyon, kırık sonrası mobilizasyon, manuel terapi, manipülasyon ve kuru iğneleme alanlarında aktif olarak çalışıyorum.
Her bireyin iyileşme sürecinin kendine özgü olduğuna inanıyorum. Bu yüzden seanslarımı samimi bir iletişim, kişiye özel egzersizler ve bütüncül bir yaklaşımla planlıyorum.
Amacım, sadece ağrıyı azaltmak değil; birlikte daha rahat, güçlü ve özgür bir bedene ulaşmak.
- Ön Çapraz Bağ Kopması
Manuel Terapi
Kordonboyu, Kartal, İstanbul 34880
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Funda Nur İmal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Funda Nur İmal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Nur İmal, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Funda Nur İmal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Kuru İğneleme.
Funda Nur İmal adresi nerede?Funda Nur İmal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kordonboyu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Nur İmal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Funda Nur İmal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Funda Nur İmal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Funda Nur İmal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Funda Nur İmal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Nur İmal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Funda Nur İmal ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler