Uzm. Dr. Furkan Erkek

Psikiyatri · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Görüşler

• M

Yaygın anksiyete bozukluğu nedeniyle başvurduğum doktorumdan son derece memnun kaldım. Kısa gibi görünen muayene süresini çok verimli kullandı; nokta atışı sorularla durumu hızla analiz etti ve en uygun tedavi planını oluşturdu. Süreç boyunca tüm sorularımı sabırla yanıtladı, hiçbir tedirginliğe yer bırakmadı. Son derece iyi bir dinleyici, ilgili ve alanında gerçekten çok değerli bir hekim. Benim için oldukça güven verici bir deneyim oldu. Benzer şikâyetleri olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •

Alzheimer, demans tanısı konan annemle uzun süre birçok davranışsal ve duygusal sorunlar yaşadık. Zaman zaman agresif tepkiler veriyor, duygusallaşıyor ve halüsinasyonlar bile görebiliyordu. Bu süreçte hangi doktora başvurmamız gerektiği konusunda büyük bir kararsızlık içindeydik. Nöroloji ve dahiliye uzmanlarının ortak önerisiyle Psikiyatri doktoru Dr. Furkan Erkek’e başvurduk.

İlk görüşmemizden itibaren doktorumuzun ilgisi ve yaklaşımı bize büyük güven verdi. Annemi detaylıca muayene etti, gerekli testleri istedi ve bizim yaşadıklarımızı sabırla dinledi. Güler yüzü, sakinliği ve açıklayıcı anlatımıyla bizi rahatlattı.

Düzenlediği tedavi sayesinde sadece birkaç hafta içerisinde annemin şikayetlerinde belirgin bir düzelme oldu. Hem davranışsal hem duygusal açıdan çok daha sakin, huzurlu bir döneme geçtik. Bu değişim bizim için gerçekten büyük bir umut oldu. İlgili, güler yüzlü ve güven veren bir hekim kendisi. iyi ki varsınız, iyi ki sizi tanımışız.

• başka bir yer Diğer  •

Uzun zamandır panik atak hastasıydım ve günlük hayatım ciddi bir şekilde etkilenmişti. bir tavsiye üzerine Furkan bey'e başvurdum ilk görüşmeden itibaren kendimi rahat bir anlaşılmış hissettim. uyguladığı bilişsel davranışçı terapi ve düzenlediği ilaç tedavisi sayesinde yaklaşık 2-3 ay içinde ataklarım belirgin şekilde azaldı ve kontrollümun geri geldiğini hissetmeye başladım şu anda kendimi çok daha güvende hissediyorum günlük hayatımın eskiye döndü.

• B

Furkan bey Allah sizden razı olsun, ruhsal şikayetlerim(takıntı, anksiyete, panik, depresyon) için gelmiştim, yaklaşık bir yıldan beri sizinle görüşüyorum ve verdiğiniz önerileri ve tedavileri düzenli kullandım şikayetlerimin hemen hemen hepsi geçti, artık çok çok iyiyim. Allah sizden razı olsun herkese psikiyatrist Furkan bey'i tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •

Furkan Bey'e psikiyatrik tedavim konusunda danışmak için gittim. Devlet hastanesinde, kısa sürede sayısız hastayla görüşüyor olmasına rağmen bir önceki seansta konuşulanları hatırlayan, hastaya değer veren bir psikiyatrist. Tedavi sürecimden ve ilgisinden çok memnunum, işini hakkıyla yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum.

Profili düzenle veya yönet