Dkt.
Psikoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Mersin 1 adres
Dil ve Konuşma Terapisti Gamze Nur Gülgen, İstinye Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünü bölüm birincisi olarak tamamlamıştır. Aynı zamanda Psikoloji çift anadal programından ve Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olmuştur. Eğitim sürecinde beslenme ve diyetetik alanından da dersler alarak; dil, iletişim, gelişim, öğrenme, davranış ve aile dinamiklerini birlikte ele alan disiplinlerarası bir bakış açısı geliştirmiştir.
Lise eğitimini Mersin Eyüp Aygar Fen Lisesi’nde almıştır. İspanya’da BCBL – Bask Biliş, Beyin ve Dil Araştırmaları Merkezi’nde misafir araştırmacı olarak dil, biliş, çokdillilik ve erken dil gelişimi alanlarında akademik çalışmalara katılmıştır. Klinik eğitim sürecinde Mersin Şehir Hastanesi, İstanbul Zeytinburnu Rehberlik ve Araştırma Merkezi, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve AKDEM gibi kurumlarda farklı yaş gruplarıyla değerlendirme, gözlem ve terapi süreçlerinde deneyim edinmiştir.
Şu anda Mersin’de kurucusu olduğu Riva Dil ve Konuşma Terapisi ve Ergoterapi Merkezi’nde danışan kabul etmektedir.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
DIR Floortime
Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi
Ebeveyn Danışmanlığı
Dkt. Gamze Nur Gülgen
Erken Okuryazarlık Testi (EROT)
Fonolojik Bozukluk Terapisi
Online Hizmet
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Palin PCI Ebeveyn Çocuk Etkileşim Terapisi
Dkt. Gamze Nur Gülgen
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Sendroma Bağlı Dil Bozuklukları
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Gamze hocamı kendi kliniği Riva’da ziyaret etme şansımız oldu gerçekten çok güzel ve özenli bir kurum olmuş Gamze hocam işinde çok iyi oğlum da ortama hemen alıştı seanslarımıza burada devam edeceğiz süreçten zaten çok memnunduk veli olarak beklerkende çok rahat ettim ortamı çok ferah ve huzurlu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
• Dkt. Gamze Nur Gülgen • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
s...
Sosyal medyada görmüştüm, sonra bir tanıdığım da önerince iletişime geçtik.
Oğlum 3 yaşına gelmişti ama kelimesi çok azdı. Genelde işaret ederek anlatıyordu, ben de çok endişeleniyordum.
İlk görüşmeden sonra içim biraz rahatladı açıkçası. Gamze Hanım bize neyi nasıl yapacağımızı çok net anlattı. Oğlum da seanslara alıştıktan sonra daha çok iletişim kurmaya başladı.
Çocuğa yaklaşımı çok sıcak. Bir de aileye suçlayıcı değil, gerçekten yol gösterici yaklaşıyor.
Tavsiye ederim.• • •
h...
Gamze hocama, sesimdeki nodül nedeniyle ulaştım. Ben hemşireyim ve gün içinde hem çok konuşuyorum hem de bazen yoğun ortamda sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum. Bir süredir sesim çok çabuk yoruluyor, kısılıyor ve gün sonunda konuşmak bile istemiyordum. Doktor kontrolünden sonra ses terapisi almam gerektiği söylendi. Bu şekilde Gamze hocayla tanıştım. İlk görüşmede sesimi aslında ne kadar yanlış kullandığımı fark ettim. Bana her şeyi çok anlaşılır anlattı, egzersizleri de günlük hayatıma uygun şekilde verdi. En güzeli de sadece seansta değil, işte nöbette konuşurken nelere dikkat etmem gerektiğini de öğrenmem oldu. Kısa sürede sesimde rahatlama hissettim. Artık sesimi daha bilinçli kullanıyorum. Gamze hocamı özellikle sesiyle çalışan hemşire, öğretmen, çağrı merkezi çalışanı gibi herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m...
Bize doktorumuz önerdi, sonrasında iletişime geçtik.
Çocuğumun beslenme ve yutma ile ilgili zorlandığı durumlar vardı. Biz de doğru mu ilerliyoruz emin olmak istedik.
Gamze hocam çok detaylı dinledi. Bize neyi neden yaptığımızı anlattı; bu benim için çok önemliydi çünkü çok kaygılıydım. Süreçte kendimizi daha güvende hissettik. Bu konuda destek arayan ailelere öneririm.• • •
s...
Gamze hocama ses kısıklığım için ulaştım. Ben öğretmenim ve gün içinde çok fazla konuşuyorum. Bir süre sonra sesim hemen yorulmaya başladı, bazen dersin ortasında bile kısılıyordu. Başta geçer diye düşündüm ama sürekli tekrar edince destek almak istedim. Gamze hocam daha ilk görüşmede sesimi nasıl kullandığımı, neyin zorladığını çok güzel anlattı. Açıkçası bazı şeyleri yanlış yaptığımı o zaman fark ettim. Süreç boyunca hem egzersizler yaptık hem de günlük hayatta sesimi nasıl koruyacağımı öğrendim. En sevdiğim yanı, her şeyi çok anlaşılır anlatması ve beni hiç panikletmeden yönlendirmesiydi. Mesleği gereği sesini çok kullanan herkese, özellikle öğretmenlere tavsiye ederim. Ben çok faydasını gördüm.
b...
Gamze hocama oğlumun bazı kelimeleri yanlış söylemesi yüzünden gittik. Aslında başta çok fark etmiyorduk; biz alışmışız anlamaya ama dışarıda biri anlamayınca oğlum da tekrar etmek istemiyordu. Özellikle bazı seslerde zorlanıyordu, bu da konuşurken çekinmesine neden olmuştu. Gamze hocam ilk seansta bizi çok rahatlattı, bunun çalışılabilir bir şey olduğunu anlattı. Oğlumla da hemen güzel bir iletişim kurdu. Seanslardan sonra “Bugün ne yaptınız?” diye sorduğumda “Oyun oynadık.” diyordu ama konuşmasında değişimi yavaş yavaş gördük. En güzel tarafı çocuğumu utandırmadan, sıkmadan çalışmasıydı. Biz hem yaklaşımından hem de süreçten çok memnun kaldık. Hâlâ devam ediyoruz, destek arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Gamze hocama çocuğum için ulaştık, konuşması yaşıtlarına göre gerideydi, çok az kelime kullanıyordu, çoğu şeyi işaret ederek anlatıyordu. Ailecek biraz endişeliydik açıkçası, ne yapmamız gerektiğini de pek bilmiyorduk. Gamze hocam ilk görüşmeden itibaren hem çocuğuma çok güzel yaklaştı hem de bize süreci çok anlaşılır anlattı. Çocuğum başta biraz çekinse de zamanla alıştı ve seanslara daha istekli gitmeye başladı. Oyun oynar gibi ilerlediler ama biz iletişiminde ve kullandığı kelimelerde farkı görmeye başladık. En sevdiğim yanı, çocuğu zorlamadan onunla bağ kurarak ilerlemesi oldu. Aileyi de çok güzel yönlendiriyor. Biz çok memnun kaldık, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Y
y...
Gamze Hocama çocuğumun yutma ve beslenme sorunları için ulaştık. Çocuğum serebral palsili olduğu için beslenme süreci bizim için zaten hep hassas bir konuydu. Bazen öksürme oluyordu, bazen de yemek saatleri çok stresli geçiyordu. Açıkçası neyi doğru, neyi yanlış yapıyoruz çok emin değildik. Gamze Hocam bizi çok dikkatli dinledi, çocuğumu da acele etmeden değerlendirdi. En güzel tarafı, bize her şeyi korkutmadan ama ciddiyetini de anlatarak açıklamasıydı. Süreçte pozisyonlama olsun, kıvamlar olsun, evde dikkat etmemiz gereken şeyler olsun hepsini daha bilinçli yapmaya başladık. Ben anne olarak kendimi daha güvende hissettim. Çocuğuma yaklaşımı da çok sakindi, hiç zorlamadan ilerledi. Yutma ve beslenme konusunda destek arayan ailelere, özellikle özel gereksinimli çocuğu olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
b...
Bize arkadaşımız tavsiye etti, daha sonra sosyal medyadan da baktım. Kızım bazı sesleri yanlış söylüyordu. Özellikle k ve g seslerinde zorlanıyordu, biz bazen anlıyorduk ama dışarıdakiler anlamıyordu.
Seanslar oyun gibi geçtiği için kızım hiç sıkılmadı. Evde yapacağımız küçük tekrarları da verdi. Zamanla konuşmasında fark edilir değişim oldu.
Sabırlı olması ve çocuğu zorlamadan çalıştırması bizim için çok iyiydi. Bizim için verimli bir süreç oldu, tavsiye ederiz.• • •
g...
Tavsiye üzerine ulaştık. Birkaç yerle görüşmüştük ama en çok içimize sinen Gamze Hanım oldu. Oğlum konuşurken takılıyordu, özellikle heyecanlanınca daha fazla oluyordu. Biz de yanlış bir şey yapmaktan korkuyorduk.
Süreçte sadece çocuğum değil, biz de çok şey öğrendik. Evde nasıl davranmamız gerektiğini, neyi yapıp neyi yapmamamız gerektiğini anlattı. Bu, bizim kaygımızı da azalttı.
Sakinliği ve açıklayıcı olması çok iyiydi, çocuğuma baskı kurmadan ilerledi. Kekemelik konusunda destek almak isteyen ailelere öneririm.• • •
Gamze Nur Gülgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Nur Gülgen, Dil ve Konuşma Terapisi, Psikoloji. Size Gamze Nur Gülgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Davranış Bozuklukları.
Gamze Nur Gülgen adresi nerede?Gamze Nur Gülgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2655. Sk. No 28 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Nur Gülgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gamze Nur Gülgen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gamze Nur Gülgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Nur Gülgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gamze Nur Gülgen hangi dilleri konuşuyor?Gamze Nur Gülgen ile İngilizce, Almanca, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Nur Gülgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Nur Gülgen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Nur Gülgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Gamze Nur Gülgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Nur Gülgen hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Nur Gülgen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.