EĞİTİM ÖĞRETİM DURUMU:
İlkokulu 1972-1977 yıllarında Çivril Devrim İlkokulu'nda, ortaokulu 1977-1980 yıllarında İzmir Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda, liseyi 1980-1983 yıllarında İzmir Atatürk Lisesi'nde,okudu. Tıp eğitimini 1983-1989 yıllarında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde gördü. Göz Hastalıkları asistanlık eğitimini 1991-1994 yıllarında SSK İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladı.
YABANCI DİL:İngilizce.
MESLEKİ DURUMU:
Tıp Doktoru: 11.Haziran.1989 Ege Üniverstesi Tıp Fakültesi mezunu.
Göz Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi:1994 SSK İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
ÇALIŞTIĞI KURUM: İzmir EKOL GÖZ TIP MERKEZİ'nde Göz Hastalıkları Uzmanı.
ÜYE OLDUĞU KURULUŞLAR:
Türk Oftalmoloji Derneği ve Türk Tabipler Birliği

Göz Hastalıkları Randevusu

Bazekol Çiğli Hastanesi
Bazekol Çiğli Hastanesi

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli 35630

Kabul edilmeyen sigortalar

Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.

Görüşler

• K

Annemin katarakt ameliyatını yaptırdığımız doktorumuza ameliyat öncesi ve sonrası göstermiş olduğu ilgi alaka ve güler yüz için çok teşekkür ediyoruz.

• İzmir Ekol Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

• Hocam harika biri. Denizli'de tek geçerim kendisini. Ne gözümde ne zihnimde bir soru işareti bırakmadı sağ olsun. Muhabbeti de ayrı güzel. Eline yüreğine sağlık hocam

Op. Dr. Gazi Duman

Çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

• Babamdaki katarakt ameliyatı korkusunu kurduğu diyalog, ilgi ve alakasıyla sıfıra indirip yeteneğiylede bunu kanıtlayan ve sağlığına kavuşturan :) aynı zamanda da tüm çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim ve hekimliğini en iyi şekilde gösterip memnuniyetimizi sonuna kadar kazanan göz doktorumuz.

Op. Dr. Gazi Duman

Bu içten düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

ÇOK GÜVENDİĞİM BAŞKA Bİ DOKTORUN YANLIŞI YÜZÜNDEN SEVK ALIRKEN TANIDIĞIM ÇOK İYİ VE BAŞARILI BİR DOKTOR 2 AMELİYAT GEÇİRDİM VE HAMD OLSUN Kİ DOĞRU TERCİH YAPARAK GAZİ BEYİ TERCİH ETMİŞİM KESİNLİKLE ÇOK İYİ BAŞARILI SAMİMİ VE DÜRÜST Bİ DOKTOR