Genel Cerrahi, Kumlu, Hatay

• Şükran Mahallesi Taşkapu Medrese Sokak No:15, Meram Harita

Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazla

Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya Harita

• Terazidere Mah. 60.Yıl Cd. No:3, Bayrampaşa Harita

Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi

• Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli Harita

İzmir Ekol Hastanesi

• Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli Harita

Memorial Şişli Hastanesi

• Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir Harita

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi

• Dr. Öğr. Üyesi Uğur Topal

Genel cerrahi, Cerrahi onkoloji

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova Harita

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi

• İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı, Altındağ Harita

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Hayıtlı Mah. Atatürk Bulvarı No:21, Muğla Harita

Milas İzan Özel Sağlık Hastanesi

• Fulya Mah. Yavuz Sok.No:7 Fulya, Şişli Harita

Dora Hospital

Gürsel Mahallesi Darülaceze Caddesi No:32/2, Kağıthane Harita

Özel Eyüp Atriyum Kardiyoloji Merkezi

• MMT Amerikan Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla

Tepebaşı Mah. Yüksek Sok. No: 3/A, Şahinbey Harita

MMT Amerikan Hastanesi

• Özel Mersin Akademi Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Menteş Mahallesi Barbaros Caddesi 140. Sokak No:105, Yenişehir Harita

Özel Mersin Akademi Hastanesi