2016 yılında Ege Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olduktan sonra 2018-2021 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi FTR bölümü Nörolojik Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim dalında yüksek lisansını tamamlamıştır. Mezuniyet sonrası tıp merkezinde ve çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde pediatrik fizyoterapist olarak görev aldıktan sonra 2024 yılında kendi kliniğini kurmuştur. Kliniğinde prematüre bebeklerle, gelişim geriliği ve riskli bebek takibi, nörolojik etkilenimli çocuklarla, duyu bütünleme bozuklukları üzerine bütüncül yaklaşımla terapilerini uygulamaktadır. Pediatrik rehabilitasyon alanında birçok kurs ve kongreye katılmış, CME (Medek) terapisti ve Ayres duyu bütünleme uzmanıdır.

Mimarsinan Mah. Yörük Ali Efe blv. No:46 kat:1 d:2, Efeler, Aydın 09020

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

• D

MS hastasıyım, Gizem Hanım ile özel eğitim kurumunda tanıştım. Fizyoterapi aldım kendisinden, çok da memnun kaldım. Bana çok yardımcı olan bir fizyoterapist dostum oldu. Tavsiye ederim.

• Ö

Broşürden gördüm, medek terapisine daha önce İstanbul'da gitmiştim. O yüzden burada olunca denemek istedim. Kızım yüzde yüz özel bir çocuk. Zaten doğduğundan beri fizik tedavi alıyoruz. Açıkçası çok memnun kaldım. Güler yüzlü, teknik bilgiye sahip ve kızımda çok sevdi. Uzun zamandır bu işin içindeyim, en iyisiydi diyebilirim.

• B

Gizem Hanım'a 2 yıl önce aldığı eğitimler kaynaklı sosyal medyadan ulaştım. Yoğun bir dönemde olmasına rağmen tüm şartlarını zorlayarak bize zaman ayırdı. Yaklaşımı, bizi bilgilendirmesi, tecrübesi ve kazanımlarımız bizi ilk dersten uzun bir yolculuğa çıkardı. Oğlum serebral palsili 8 yaşındayız. Elini tuttuğumuzda çok rahat yürüyoruz. Tabii ki yolumuz uzun ama Gizem Hanım artık ailemizden biri.

• F

Gizem Hanım'dan oğlum için duyu bütünleme desteği aldık. Alanında çok başarılı ve profesyonel olduğu için kendisini tebrik ederim. Seanslar sırasında gösterdiği ilgi ve samimiyet beni çok memnun etti. Oğlum seans sonrasında bile ayrılmak istemiyordu, o kadar güzel bir bağ kurup güven veriyor ki. Bir anne olarak ister istemez kaygılarım vardı, hepsi bitti, güzel sonuçlar elde ettik.

• K

Gizem hanım'la rehabilitasyon merkezinde tanıştık. Kızımda bedensel ve zihinsel gelişim geriliği var, aynı zamanda otizm spektrum bozukluğu var. Gizem hanım çok çok iyi bir fizyoterapist ve çok insancıl. Kızımda duyu bütünleme çalışmalarında çok başarılı sonuçlar elde ettik. Yükseklik korkusunu yendi, hırçınlığında ve öfke nöbetlerinde azalma oldu. Yapmış olduğu çalışmaları özveriyle anlatıp evde ne gibi çalışmalar yapmamız gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatır. Kızımı gözüm kapalı emanet edebiliyorum, güvenim sonsuz. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama ihtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ederim. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki Gizem Hanım...

•  •

Oğlumda duyu bütünleme sorunu için iletişime geçtik. Arkadaş tavsiyesi ile tanıştım, araştırdım. Derslerde odaklanmada ve uzun süre oturmakta sorun yaşıyorduk. Seanslar süresince dikkat süresi arttı ve hiperaktivitede azalma oldu. Çocuklarla iletişimi çok iyi, akademik olarak da kendisini geliştirmiş, branşında çok iyi bir fizyoterapist.