- Omuz Ağrısı
- Bel fıtığı
- Diz Ağrısı
- Ön Çapraz Bağ Kopması
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Esenler Mah. Horasan Sok. Görgülü Center A Blok No:26 Kat:5 Selçuklu/KONYA, Konya
Fizik Tedavi
Klinik Pilates
Kontrol Randevusu
Manipülasyon
Manuel Terapi
FizyoHAZEL
Esenler Mah. Horasan Sok. Görgülü Center A Blok No:26 Kat:5 Selçuklu/KONYA, Selçuklu, Konya
Hamileliğimin ortalarında tanıştım Gizem Hanım’la. Zihnen ve bedenen çok zorlandığım bir dönemdi. Erken doğum sonrası lipödem ve lenfödemim iyice kötüleşmişti, toparlanmam imkânsız gibi geliyordu. Ama yaklaşık 3-3.5 aydır seanslara düzenli olarak devam ediyorum ve şu an hamile kaldığım kiloya döndüm. Daha güçlü, daha hafif ve ruhen çok daha iyiyim.
Gizem Hanım sadece bir fizyoterapist değil; sizi gerçekten anlayan, yol arkadaşlığı yapan, işini büyük bir bilgi ve kalple yapan biri. Burada sadece pilates değil; manuel terapi, zayıflama cihazları, diyetisyen desteği gibi birçok imkânla sizi bütüncül bir yaklaşımla ele alıyorlar.
Kendime yeniden kavuştuğumu hissettiğim yer oldu burası. Gizem Hanım’a ve her zaman güler yüzlü, ilgili, işinde iyi ekibine - İyi ki varsınız, iyi ki hâlâ birlikteyiz!• FizyoHAZEL • Klinik Pilates •
R
r.....
Gizem hanıma ileri seviye bel ağrılarım için başvurmuştum. Reformer pilates ve egzersizlerle ağrılarım daha iyi durumda. Kendisi alanında tecrübeli ve deneyimli birisidir. Çok memnunum.
ha...a
Gizem hocama iki ay önce bel fıtığı ve skolyoz için başvurmuştum bir ay da çok güzel sonuçlar aldık ağrılarım azaldı şimdi daha dik durabiliyorum herkese tavsiye ederim
n....t
Referans ile başladığım Gizem Hanıma yaklaşık 3 aydır pilates için gidiyorum. Sıkılaşma anlamında çok faydasını gördüm hatta refere olan arkadaşım bırakmasına rağmen ben Gizem hocamla devam ediyorum kendısı çok ilgili ve çok içten bazen pilatesi beraber yaptığımız bile oluyor.
• FizyoHAZEL • Klinik Pilates •
Masabaşı çalıştığım için 6 yıldır geçmeyen boyun ve omuz ağrılarım vardı. Hayat kalitemi çok düşürüyordu. Gizem hanımla tedaviye başladıktan 2 3 seans sonra ağrılarımın büyük kısmı tamamen geçmişti. Şu an 1 aylık tedavimin sonuna yaklaştım ve ağrılarım bitti neredeyse. Omurgamın batıyordu resmen. Bunu tamamen Gizem hanıma borçluyum. Kendisine iletsemde mütevazılığı nedeniyle buraya daha rahat dile getirebildim..
e....b
Gizem Hanima sirtimdaki agrilar nedeniyle gittim. Meslegim gereği sürekli kambur oturmaktan kaynaklı durus bozukluğum vardı. Ucuncu seans itibarıyla agrilarimda ciddi azalma var. Daha onemlisi sirtim agrimadan calisabiliyorum.
• FizyoHAZEL • Klinik Pilates •
Ben skolyozum ve ciddi boyun ağrılarım için Gizem Hocama gittim. Skolyozum için reformer pilates yapıyoruz. Boyun ağrılarım tamamen azaldı. Skolyozumda düzelmeler var takibini çok düzgün yapıyor.
K
k.....
Mesleğimden kaynaklanan sırt ağrılarım vardı Gizem hocamla reformer pilatese başladım ağrılarım ciddi oranda azaldı
mf...ö
Ben Gizem hocamın eski hastalarındanım. Tutukluk yapan kolumun açılmasında çok emeği var. Çok tecrübeli ve işinin ehli bir insan, iletişimi çok kuvvetli. Kendisine her şey için teşekkür ediyorum, sağlığıma kavuşmama vesile oldu.
Hasta
Boyun, omuz ve migren ağrılarımın tedavisini yapıyoruz. Şu an ağrılarım çok daha iyi durumda. Gizem Hanıma güler yüzlülüğü, bilgisi ve hastalara olan yaklaşımı için çok teşekkür ederim. Alanında kesinlikle en iyilerinden biri.
• FizyoHAZEL • Fizik Tedavi •
Gizem Önlüoğlu Esgil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Önlüoğlu Esgil, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gizem Önlüoğlu Esgil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Klinik Pilates.
Gizem Önlüoğlu Esgil adresi nerede?Gizem Önlüoğlu Esgil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esenler Mah. Horasan Sok. Görgülü Center A Blok No:26 Kat:5 Selçuklu/KONYA Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Önlüoğlu Esgil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Önlüoğlu Esgil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gizem Önlüoğlu Esgil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Önlüoğlu Esgil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Önlüoğlu Esgil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Önlüoğlu Esgil hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Gizem Önlüoğlu Esgil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.