Fenerbahçe Üniversitesi Ergoterapi bölümünden onur öğrencisi olarak mezun olduktan hemen sonra meslek hayatıma aktif olarak başladım. Çocukların gelişim süreçlerini kapsamlı bir şekilde değerlendirerek, günlük yaşam becerilerini desteklemeyi amaçlayan ergoterapi yaklaşımları ile çalışıyorum. TSFI (Test of Sensory Functions in Infants) ve Peabody değerlendirme testleri gibi bilimsel araçları kullanarak, çocukların duyusal işlemleme, motor gelişim ve fonksiyonel becerilerini detaylı bir şekilde analiz ediyorum. Bu sayede her çocuğa özel, bireyselleştirilmiş müdahale programları oluşturuyorum.
Çalışma alanlarım arasında riskli bebek takibi, gelişim takibi, duyusal bütünleme sorunları, otizm spektrum bozukluğu, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, davranış problemleri, okul öncesi beceriler, ince motor beceriler ve günlük yaşam aktivitelerinde karşılaşılan zorluklar bulunmaktadır. Her çocuğun potansiyelini en iyi şekilde ortaya çıkarabilmesi için aileleriyle iş birliği içinde, sıcak ve destekleyici bir ortamda çalışmayı önemsiyorum.
Ergoterapi Randevusu
Beslenme Terapisi
Bilişsel Rehabilitasyon
Erg. Gizem Solak
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Pediatrik Rehabilitasyon
Gaziemir, İzmir, Gaziemir, İzmir
- Sigortası olan hastalar
d...
Çocuğum sallanmaktan ve kaymaktan korkuyordu. Duyu bütünleme için destek aldık. Gizem Hanım'dan çok memnun kaldık; kendisi gayet ilgiliydi, gözlemi ve çocuklarla kurduğu bağı çocuğa da güven verdi, bizlere de. Anlayışlı haliyle ve sabrıyla bizimle de süreci paylaştı ve anlatım şekli çok açık ve netti. Kendisiyle tanıştığımıza çok memnun ve mutluyuz.
g...
Davranış problemleri için başvurduk ve duyu bütünleme konusunda çok güzel yönlendirmeler aldık. Kısa sürede fark edilir değişimler oldu. Gizem hoca çok ilgili, güler yüzlü ve güven veren bir terapist. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
d...
Çocuğumuzun dokunma hassasiyeti ve dürtüselliğiyle ilgili zorlukları vardı. Gizem Hanım ile başladığımız ergoterapi sürecinde davranışlarında dürtü kontrolünde hem de günlük yaşamında çok güzel ilerlemeler oldu. Artık okulunda da daha uyumlu oldu. Çok memnunuz; umarım daha da iyi olur.
g...
Çocuğumda öfke nöbetleri ve kurallara uymada zorlanma gibi davranış problemleri vardı. Tanıdığım vasıtasıyla Gizem Hanım’a başvurduk. Sürecin başından itibaren hem çocuğuma yaklaşımı hem de bize verdiği yönlendirmeler çok faydalı oldu. Zamanla daha sakinleştiğini ve kendini daha iyi ifade ettiğini fark ettik. Süreçten çok memnunuz. Tavsiye ediyorum.
m...
Gizem hocaya tavsiye üzerine ulaştık. Çocuğumuzun yaşadığı gelişimsel süreçteki gecikme için bize hem çok destek oldu, hem de ne yapmamız gerektiğini net şekilde anlattı. Seanslar oldukça verimli ve keyifli geçiyor. Kısa sürede olumlu değişimler görmeye başladık. Güler yüzü ve ilgisi için kendisinden çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m...
Bir arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım; oğlumla beraber Gizem Hanım'dan çok memnun kaldık. Oğlumun davranış problemleri vardı; onun sayesinde çok kısa sürede gözle görülür şekilde düzeldi. İşinde gayet başarılı, disiplinli ve çok güler yüzlü biri; herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Y
y...
Duyu bütünleme sürecinde ne yapacağımızı bilemediğimiz bir dönemde arkadaşım vasıtasıyla Gizem Hanım ile tanıştık. Bize verdiği güven ve ilgisi sayesinde çok rahatladık. Çocuğum sudan rahatsız oluyor; banyo zamanları kriz oluyordu. Evimizde şimdi çok daha iyiyiz. Çocuğumuzun gelişimindeki değişimi görmek bizi çok mutlu ediyor. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Gizem Solak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Solak, Ergoterapi. Size Gizem Solak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Randevu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Normal Randevu, Kognitif Rehabilitasyon, Otizme Erken Müdahale, Bilişsel Rehabilitasyon.
Gizem Solak adresi nerede?Gizem Solak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziemir, İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Solak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Solak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Solak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Solak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gizem Solak hangi dilleri konuşuyor?Gizem Solak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Solak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Solak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Gizem Solak hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Solak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.