Göğüs Hastalıkları, Ataköy 1., Bakırköy
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, İstanbul • Harita
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bahçelievler Mh, Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. 7/9, İstanbul • Harita
Özel Aile Hastanesi
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, İstanbul • Harita
Corner Port İş Merkezi 3. Kat Yüce Tarla Caddesi No:69 İncirli Dikilitaş 34147 Bakırköy, İstanbul, Bakırköy • Harita
Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi
İstanbul Caddesi No:82 Yeşilköy, İstanbul • Harita