Göğüs Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara • Harita
Doktor muayenehanesi
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, İstanbul • Harita
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Hastane Cad.Akay İşmrk.Kat:2 No:6 Valimithaybey Mah., Van • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yazır Mevkii Toki Konutları, Selçuklu • Harita
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu • Harita
Mimar Sinan Mahallesi, 1420 Sokak , Kızılkanat Sağlık Sitesi, C Blok No: 6/20, Kat: 5, Daire: 20-, İzmir • Harita
Rıfat Özacar Muayenehanesi
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazlaEski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit • Harita
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Soğukkuyu Mahallesi 1846/7. Sokak No:3, Bayraklı • Harita
Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi
Şehitler Mahallesi Kafkas Üniversitesi, Kars • Harita
Kafkas Üniversitesi
Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya • Harita
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe • Harita
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe • Harita