- Kolon Kanseri ,
- Pankreas Tümörü ,
- Koledok Kisti ,
- Safra Kesesi Taşları ,
g....k
Zorlu bir ameliyat sürecini (subtotal gastrektomi), titiz yaklaşımı ve bana verdiği güven duygusuyla başarıyla tamamlayan değerli hocam Gökalp Okut'a minnettarım. Ameliyat sürecinden iyileşme sürecine kadar her aşamada motive edici, güler yüzlü yaklaşımıyla bana yeniden hayat verdi. Hem hekimliği hem de insani yönüyle örnek bir hocam. Kendisi ve değerli ekibine gönülden minnettarım.
ad...
Güler yüzlü işinde başarılı insani yönü çok iyi iletişimi süper eşimin pankreas kanserinden dolayı wiple ameliyatı nı yaptı bu süreçte hiçbir tedirginlik yaşamadık ameliyat sonrası diğer doktorlar ameliyatı yapan doktoru devamlı övdüler çok başarılı olduğunu sölediler kanser tedavimiz bitti uygun zamanda gidip kedisine sarılacağım tabi ekipteki diğer arkadaşlarınıda unutmamak lazım
Ö
öm...
Gökalp abi çok iyi alanında uzman birisi gerçekten Türkiye deki sayılı hekimlerden diyebilirim ateşli silah yaralanması ile gitmiştim çok fazla emek vererek beni Allah'ın izniyle hayatta tuttu sonrasında ileostomi kapatılması için tekrar müracaat ettim çok güler yüzlü halden anlayan bir insan ameliyat im sorunsuz bir şekilde gerçekleşti Başarılarının devamını diliyorum.
C
ca...n
Gökalp bey babamızın kalın bağırsak kanseri ameliyatını kapalı yöntemle mükemmel bir şekilde yaptı, ameliyat öncesi sonrası iletişimi mükemmeldi, onun sayesinde babamız hayatta ve bizlerle, iyi ki varsınız iyi ki yolumuz sizinle kesişti
• başka bir yer • Diğer •
Gökalp Okut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökalp Okut, Gastroenteroloji Cerrahisi.
Gökalp Okut adresi nerede?Gökalp Okut adresini belirtmedi. Gökalp Okut yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gökalp Okut adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökalp Okut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökalp Okut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökalp Okut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökalp Okut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökalp Okut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökalp Okut hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gökalp Okut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.