Bursa Şehir Hastanesi

Nilüfer, Bursa 16110

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• F

2 ayımdan önerile size geldim şuan 17 haftalıyım Gökhan beyin güler yüzlülüğü hastalarına yaklaşımları bir soru sormadan direkt kendi söylemesi herşeyi ayrıntısına kadar göstermesi çok çok memnunum tek istediğim doğumumu birlikte geçirmek.

• R

Gökhan Bey’e hamileliğimin başında tavsiyesi üzerine gittim. Güleryüzlü, ilgili, alakalı ve çok anlayışlı bir doktor. Her gittiğimde “ hanımcım nasılsın? bir şikayetin var mı ?” diye sorar, çatlak kremini sormadan daha kendisi yazdı vb. kısaca Kendimizi değerli hissettiriyor. Hamileliğimin başında şehir hastanesinde başlamıştım kendisinin takibine bazı dönemlerde başka bir hastanede görevine devam etse de takibime Orda da kendisiyle devam ediyorum. Şimdi 30. Haftadayım İyi ki siz diyorum…

• R

16 haftalık gebeyim Gökhan beyle bugün tanışmak nasip oldu doktor bey ilgiliydi detaylı bilgilendirildim sormadan bütün cevapları alabildiğim tek yerdi inşallah doğumumda sizinle olur

• başka bir yer Diğer  •

Gebeliğimin başından beri Gökhan beyle birlikteyiz şuan 36 haftalığız tek isteğim doğumumu da birlikte gerçekleştirmek. Endişeli tedirgin ya da kötü olduğumda bunu direkt hissedip rahatlatmaya çalışması soru sormadan her şeyi kendiliğinden cevaplaması güler yüzü ve tatlı dili iyi ki yollarımız kesişmiş ve iyi ki birlikte bir yol izlemişiz :)

• başka bir yer Diğer  •

Doktor beye 2 aylık hamileyken randevü aldım . İlgisi alakası mükemmel bir insan . Şuanda 4.ayımın içindeyim iyiki Gökhan beyi tercih etmişim inş doğumumda Gökhan bey ile olur . Mükemmel bir kadındoğumdoktoru

• Z

Doğum sürecimi başından sonuna kadar büyük bir titizlikle takip ettiniz ve her aşamada bizi detaylı şekilde bilgilendirerek içimizi rahatlattınız.Gerek açıklamalarınızın netliği, gerek yaklaşımınızdaki güven veren duruş sayesinde bu süreci korku yerine huzurla geçirdik. Sadece bir doktor değil, aynı zamanda gerçekten işini seven ve hastasını önemseyen bir insan olduğunuzu hissettirdiniz.Sizin gibi değerli bir hekime denk gelmek bizim için büyük bir şans. Emekleriniz için minnettarız.

• Bursa Şehir Hastanesi Diğer  •

14 haftalık gebelik sürecinde randevu bulabildim Gökhan beye,mesleğini gerçekten tam anlamıyla muazzam şekilde yapan bir doktor çok çok memnun kaldık eşimle beraber inşallah tüm sürecimi Gökhan beyle sürdürürüm.Soru sormanıza gerek yok herşeyi tam anlamıyla kendisi açıklıyor ilaçları en iyi şekilde tavsiye ediyor sizin gibi doktorlar iyi ki var hep var olun hocam iyi ki tanıştık sizinle bi daha ki randevum için çok heyecanlıyım

• N

medyada karşıma çıkmıştı konuşması kısa ve net anlatımları çok ilgimi çekti her paylaşımını özenle dinledim devlete böyle bir doktor bulmak gerçekten çok zor malesef… sonra hamile olduğumu öğrenince eşim hemen ilk gebeliğimdeki doktoruma tekrar randevu oluşturup gidelim hemen dedi. Ama ben hayır devlette böyle bir doktor var ve daha ilgili olduğunu ve benim kendisine gitmek istediğimi söyledim. hemen kendisine randevu oluşturdum sağlık ocağı doktorum sayesinde ve bir kaç gün içinde randevumuz geldi gittik görüşmeye eşimi ve kızımıda aldı odaya anlatımları bakımı o kadar güzel ve kıymetliydi ki bizim için çok memnun kaldık gerçekten böylesi bir doktor devlette bulmak çok zor. Dün tekrar gittik bu sefer kalp atımını duyduk ailecek çok sevindik :)

• başka bir yer Diğer  •

24 haftalık kız babasıyım Allah nasip ederse. Ben ömrümde bırakın böyle bir doktor. Bu kadar özel bir insan tanımadım güler yüzü insana değer veren konuşması oldu bittiye getirmeden herşeyi anlatması. Anlatmaya buradaki yazı karakteri sığmaz.

• Bursa Şehir Hastanesi Diğer  •

4 aylik hamileyim o kadar güler yüzlü bir dokdorum varki iyiki varsınız iyiki siz her detayıyla ayrı ilgilenmeniz güler yüzlülüğünuz samimiyetiniz iyiki siz hocam