Op. Dr.
- Menopoz
- Ağrılı Adet
- Vajinal Akıntı
- Düşük
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
f....r
Hamileliğimin 35.haftasında nst sonuçları nedeniyle erken doğum yapmam gerektiği söylenildi. Hem bebek hem benim için riskli bir operasyon olacaktı. Mevcut doktorum ve düzenli olarak muayenelerim için gittiğim hastanede bir takım sorunlar nedeniyle güven problemi yaşadım. Bulunduğum hastaneden çıkış yaparak Gökhan hocadan randevu oluşturdum. Kendisine durumumuzun aciliyetini belirttiğimizde bize öncelik tanıdı. Gerekli test,tahlil ve muayenemi yaptıktan sonra sezaryen ameliyatımı gerçekleştirdi. Doğum öncesi ve sonrası süreçlerde çok ilgiliydi. Düzenli olarak hem bebeğimin hem benim durumumu takip etti. Güler yüzlü ilgili her soruma tek tek cevap verdi. Keşke hamileliğimin en başından beri kendisine gitmiş olsaydım.
es...
Gerçekten böyle iyi bir doktora denk gelmek ne yazikki mümkün deyil özele gittiği için üzüldüm ama hak ediyo yolunuz açık olsun detaylı açıklama güler yüzlü samimiyeti içten bi doktor iyiki tanışmış olduk:)
K
kü...
Muhteşem bir doktor çok ilgili güleryüzlü işini severek yapan hakkıyla yapan bir doktor böyle bir doktora rastlamak benim için mucizeydi
• başka bir yer • Diğer •
Z
ze...
Gökhan hocamdan Allah razı olsun.Hayatımda bu kadar ince,hoş sözlü,ilgili,merhametli bir doktor görmedim desem yeridir.Devlet hastanelerinde çok karşılaşmadığımız bir durum.İnsanı rahatlatan bir yüz ifadesi var.Allah sayılarını artırsın.Gebeliğimin başından beri ona gidiyorum.Çok memnun kaldım,işinin ehli bir bey.
T
t....d
Gökhan beye tavsiye üzerine gebeliğimin başından itibaren gitmeye başladım 33. Haftamdayim harici başka hiçbir doktora gitmedim ilgisi alakası verdiği güven ,güler yüzlü konuşması yönlendirmesi ve takibiyle çok memnunum , genel görüş olan devlet hastanesi ilgisizliği kapısının önünden bile geçmiyor o kadar memnunum iyi ki kendisine rastladım ayağına taş değmesin..
f....z
Yorum guncellemesidir..20.haftada tanışıp doğum sürecine birlikte gittik Gökhan hocamla .. mükemmel bir doktor harika bı insan..hastanın ve kadının dilinden anlayıp bütün endiselleri gideriyor..tam bir anne dostu.. sezeryan ameliyatimi harika yaptı ellerine sağlık iyi ki var Gökhan hocam
Y
y....b
Hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlardan beri gidiyorum şuan 21 haftalık oldum bu kadar iyi bi doktor görmedim eşim bile doktoruma hayran iyi ki gitmişiz çok iyi bi doktor
K
k....n
Gökhan bey mükemmel bir doktor, iyiki kendisi ile tanışmışım, detaylı açıklamalarıyla, kontrolleriyle, üslup ve diksiyonu ile çok iyi bir doktor kendisi. Kendisini buradaki olumlu yorumlarla birlikte 17. haftamda keşfettim. Umarım doğumda da gökhan bey olur. Sizin gibi doktorlar hep var olur umarım, özellikle gebe hanımların sizin gibi tatlı dilli ve açıklayıcı birisi ile yola devam etmesi çok güvende hissettiriyor. Başka bir hastahaneye geçiş yapmamanız duası ile:))
fi....
2 ayımdan önerile size geldim şuan 17 haftalıyım Gökhan beyin güler yüzlülüğü hastalarına yaklaşımları bir soru sormadan direkt kendi söylemesi herşeyi ayrıntısına kadar göstermesi çok çok memnunum tek istediğim doğumumu birlikte geçirmek.
R
ra....
Gökhan Bey’e hamileliğimin başında tavsiyesi üzerine gittim. Güleryüzlü, ilgili, alakalı ve çok anlayışlı bir doktor. Her gittiğimde “ hanımcım nasılsın? bir şikayetin var mı ?” diye sorar, çatlak kremini sormadan daha kendisi yazdı vb. kısaca Kendimizi değerli hissettiriyor. Hamileliğimin başında şehir hastanesinde başlamıştım kendisinin takibine bazı dönemlerde başka bir hastanede görevine devam etse de takibime Orda da kendisiyle devam ediyorum. Şimdi 30. Haftadayım İyi ki siz diyorum…
• Özel Hayat Hastanesi • Diğer •
Gökhan Gölcük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Gölcük, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gökhan Gölcük adresi nerede?Gökhan Gölcük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- …. Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Gölcük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Gölcük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Gölcük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Gölcük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Gölcük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Gölcük hakkında ne düşünüyor?Toplam 139 hasta / danışan, Gökhan Gölcük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları