Dyt. Gökhan Kıvanç, Özel Optimed Hastanesi'nde Diyetisyen branşında danışanlarına sağlık hizmeti vermektedir.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
Tekirdağ
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
go...ğ
inanılmaz ilgili ve inanılmaz başarılı gökhan bey size herşey için çok teşekkür ediyorum. daha önce bir çok beslenme uzmanına gittim ama ben gökhan bey kadar başarılı,ilgili ve güleryüzlüsüyle karşılaşmadım. başarılarınızın devam etmesini dilerim. saygılar...
Gökhan Kıvanç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Kıvanç, Diyetisyen.
Gökhan Kıvanç adresi nerede?Gökhan Kıvanç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Kıvanç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Kıvanç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Kıvanç hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Kıvanç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Kıvanç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Kıvanç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Kıvanç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Kıvanç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gökhan Kıvanç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Diyetisyenler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar