- Katarakt
- SGK
- Ace European Sigorta
- Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Gulf Sigorta
- Quick Sigorta
- Hepiyi Sigorta
- Aveon Sigorta
Göz kuruluğu şikayetim için gelmiştim ve doktor bey samimiyetle anlattığım her şeyi detaylıca dinledi, sorular sorarak oldukça güzel ilgilendi ve içimi rahatlattı. Kullanmamı önerdiği damla ve temizleyiciyi de kontrol seansımıza kadar düzenli olarak uygulayacağım. Randevumdan çok memnun kaldığımı belirtmek isterim.
• Medicana International Samsun • Göz Hastalıkları Randevusu •
Gökhan bey, beni gözlük ve lensten kurtaran güler yüzlü ve müthiş profesyonel bir doktor. Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim kendisine notouch lazer operasyonu ile miyopumdan kurtuldum. Doktor bey, tüm süreçte çok pozitif bir mizaçla her şeyi tane tane açıkladı. Operasyon çok kısa sürüyor ve tüm işlem boyunca çok sakin bir şekilde açıklamalarla en ufak bir tedirginliğe yer bırakmadan süreci bitirmenizi sağlıyor. Tüm ekip inanılmaz iyi özellikle Döndü hanım çok içten ve profesyonel, testler yapılırken gülümseyerek ve nezaketiyle rahatlamanızı sağlıyor. Tuğba hanım da çok yardımcı oluyor. Kısacası Gökhan bey işini gerçekten severek yapan, her gün mesleğini daha da geliştirmek için çabaladığı belli olan, iyi iletişim kuran bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tüm lazer operasyonu sürecim çok güzeldi, çok memnun kaldım.
f....y
Gerçekten alanında çok başarılı bir hekim. Babam gözünden ameliyat oldu gerçekten çok güler yüzlü çok samimi bir hekim.hastalarıyla ilgilenmesi ve içtenligi çok güzel. Ameliyatımız çok başarılı geçti.
di...a
Göz yaşı kanalı tıkanıklığım nedeniyle yıllardır yaşam kalitem düşmüştü. Doktor bey ameliyatımı yaptı ve çok kısa sürede iyileştim. Ameliyat izim yok olmak üzere. Mükemmel bir hekim kendisi.
I
i̇...
Gökhan Bey No Touch lazer ameliyatımı yaptı 4 derece olan gözlerim 3 ay sonunda sıfıra yakın, süreçten çok memnunum kendisi çok güler yüzlü ve iyi bir doktor.
me...t
Babamın katarakt operasyonu için Dr. Gökhan beyi önermeleri üzerine kendisiyle tanıştık. Gökhan beyin alanında çok başarılı olduğunu deneyimlemiş olduk. Hastayla olan iletişimi mükemmel. Operasyon sonrası en ufak ağrı, sızı, yanma, batma vb. bir durumla karşılaşmadık. Başarılarının devamını dilerim. Kesinlikle tavsiye ederim.
ne...
Uzak ve yakın görme bozukluğu için muayene olduk katarakt yüzünden görme de bozukluk olduğu tespit edildi Dr. Gökhan Bey'in durumu izahı ve yapmamız gerekeni anlatması üzerine ameliyat kararı aldık ve sorunsuz güzel bir ameliyat geçirdik Dr Gökhan Bey'in naifliği,güler yüzlü oluşu el becerisi kısacası çok memnun kaldık ,kendisini gönülden tavsiye ediyorum
bi...n
Göz lazeri ameliyatı için gittim ve gerçekten mükemmel bir doktor. Eğer bir doktor arayışındaysanız kesinlikle öneririm. Tuğba hanıma da burdan sevgiler kendisi benimle çok ilgilendi her sorunumu çözdü..
pe...n
Doktor bey’e ilk kez muayene oldum,kendisi benimle cok ilgilendi göz ölcümümü detaylı bir sekilde yaptı ve tüm bilgileri verdi,gerek uslubu gerek hastaya yaklasımıyla cok kaliteli bir doktor herkese tavsiye ederim Gökhan beyi
• Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Ö
ö....e
Kendisi ile tanisali 3 yılı geçti ve daimi hastası oldum .Uveit tedavisi için kendisine gitmiştim ve ilgi ,alaka,açıklama,hastaya yardımcı olma ,tedavi planlaması hepsi harika .Tereddüt etmeden randevu alabilirsiniz.Ben iyiki kendisini tanımışım.Bransinda harika bir hekim.
• Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Gökhan Özgür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Özgür, Göz Hastalıkları. Size Gökhan Özgür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş.
Gökhan Özgür adresi nerede?Gökhan Özgür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85 Canik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Özgür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Özgür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Özgür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Özgür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Özgür hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Özgür ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Özgür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Özgür tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökhan Özgür hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Gökhan Özgür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Özgür hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Özgür tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.