- Ana Sayfa
- Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru
- Canik
- Medicana International Samsun

Medicana International Samsun
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Acil tıp doktoru
- Nörolog
- Beyin ve sinir cerrahı
- Gastroenteroloji cerrahı
- Gastroenterolog
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- Biyokimya uzmanı
- Onkolog
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Patolog
- Dermatolog
- Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite doktoru
- Çocuk cerrahı
- Romatolog
- Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt
- Psikiyatrist
Canik 1 adres
Hakkımızda

1- 90 kişilik bir hekim kadrosu bulunmaktadır.
Hastanede;
Üroloji Polikliniği
Ortodondi Polikliniği
Diş Polikliniği
Acil Servis
2 – Hastanede 73’ü yoğun bakım olmakla birlikte 8 Suit, 4 VIP ve 133 tek Kişilik özel odalarıyla birlikte toplamda 218 adet yatağa sahiptir. Bununla birlikte 36 yataklı gözlem yatağı vardır.
Hastanede toplamda 4 adet Yoğun Bakım Ünitesi yer almaktadır:
Genel Yoğun Bakım Ünitesi
Kardiyovaskuler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi
Koroner Yoğun Bakım Ünitesi
Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi
Hastanede 7 (yedi) adet ameliyathane bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet Kardiyovaskuler Cerrahi Ameliyathanesi , 5 adet Genel Ameliyathane yer almaktadır.
Hakkımızda
1- 90 kişilik bir hekim kadrosu bulunmaktadır.
Hastanede;
Kardiyovaskuler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi
Koroner Yoğun Bakım Ünitesi
Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kardiyolog
- Ankara Sigorta
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Ankara Sigorta
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Zurich Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
ya...
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Araştırma Hastanesi'nde Ahmet Burak çiftçi safra kesesi ameliyatı yaptı amaliyattan sonra duzelmedim daha sonra bu doktor beye ameliyat oldum çok şükür iyiyim kendisi ve ekibi çok iyi
al....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Öncelikle Allah hocamıza sağlıklı ömürler versin ön çapraz bağ ve menisküs sakatlanması yaşadım 10 gün boyunca doktor araştırdım ve kendisine rastladım ameliyatımda karşılaştığı bir pürüzü içim rahat etmezdi diyerek halleden gerekirse ameliyat içinde ameliyat yapan mükemmel bir doktor.Ortopedi alanında hiç düşünmeden tercih etmenizi öneririm ben İstanbul’da yaşıyorum normalde ama Samsunlu olduğum ve ailem Samsun’da yaşadığı için burada ameliyat oldum Samsun’da yaşayanlar için bir şans Yılmaz Hocamız.
em...h
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Babam çok uzun yıllardır koah hastasiydi Trabzonda tedavi görüyorduk artık okadar ilelemisdiki babam oksijensiz bırakın hareket etmeyi oturduğu yerde bile nefes alamaz durumdaydı oksijen cihazına bağımlı haldeydi onunla bile gündelik ihtiyaçlarını karşılayamaz durumdaydı Ulaş hocamızı ve uyguladığı balonla koah tedavisini duyduk Trabzondan Samsuna kendisiyle görüşmeye bilgi almaya gittik okadar anlayışlı ve ilgiliydi ki her detayı en ince ayrıntısına kadar anlattı balon tedavisi uygulamasi sonrasi babam suan oksijen cihazi olmadan hayatini devam ettiriyor allah ondan razi olsun onunla karsilasmak bizim icin büyük bir şansdı hastanede kaldigimiz surecde sadece kendisinin alaniyla ilgili degil babamin ek hastaliklariylada ilgilendi yonlendirdi ve tedavi olmasina yardimci oldu cevremizde bu hastaliga sahip baskalarinida yonlendirdik ona simdi onlarda hem Ulaş hocamiza hem bize cok dua ediyor
ay...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kendisi harika bir doktor daha önce başka bir doktora ameliyat olmuştum hafif eğrilik vardı kendisininden dolgu rica ettim kaç tane doktor yapamam riskli diyip kendine güvenmesede cemal bey derdimi anlayıp bana yardımcı oldu ve sonuçtan çok memnunum gözünüz kapalı güvene bilirsiniz
ve...k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hüseyin Ulaş bey'e babamın koah hastalığı sebebiyle basvurduk.Bizzat kendisi ile iletişime geçtim babamın hastalık geçmişini anlattım.Bursa da olduğumuz için bazı sonuçlar istedi yolladık ve babam balon tedavisi oldu.Oksijen tüpüyle girdik hastaneye takmadan geri cikti.Gerek hastaneden gerek çalışanlardan herkezden çok memnun kaldık.En önemliside doktorumuz Ulaş bey in ilgi ve alakasindan çok memnunuz ne zaman istesem kolayca ulaşabiliyor ve sorularımızı yanıtlıyor.Meslegini bu kadar özenle yapan birine rastlamadım.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Babamın tavi yöntemi ile kalp kapakçığı değişimini yaptı. Tedavi önesi ve sonrası çok ilgili güler yüzlü bir doktor. Babam çok daha iyi şuanda. İyi ki var böyle doktorlarımız
e....o
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kerim hocaya kasıkta şişlik ve ağrı şikayetiyle gittim . Bana akut lenfadenit tanısı koydu. Tedavi süresince ağrı ve şişlik geçmedi. Sen kendini dinliyosun ağrın psikolojik çok kafaya takma bir ortapediye de görünebilirsin diyerek beni yolladı. Başka hastanede doktora gittiğimde çift taraflı kasık fıtığım olduğunu ağrılarımın sebebinin kasık fıtığı olduğunu öğrendim. Kendisine çok kızgınım. Bu kadar hastası olup da 3 kez kendisine muayeneye gitmeme rağmen doğru teşhis koyamamış olması beni çok şaşırttı.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Beyaz önlüğünün arkasında, yardımsever enerjisiyle tanışıyorsunuz öncelikle.
Sevecen, hastasının rahatsızlıklarına tüm dikkatini verip ilk müdahalede rahatsızlığı nasıl giderebilirim profesyonelliğini sahneliyor.
Ki öyle de oldu...
Başka bir dr tarafından Çeşitli tedavilerle iyileşmeyen, 9 ay boyunca geçmeyen kol rahatsızlığımı Dilek Hanım yaptığı enjeksiyonla iyileştirdi. Mucize gibi birşey oldu benim Şifası, güleryüzü,yardımseverliliği,
uzmanlık profesyonelliği herşeyiyle çok memnun edici. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun Dilek Hanım.
Nice bir çok hastalarınıza şifanızın yayılması dileğimle
ta...ç
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Alanında Türkiye’de en iyilerden birisi kesinlikle bek fıtığı ağrısı ile gittin 7 ay çözüm bulamadım ama Enis bey gerçekten çözüm odaklı nokta atışı bir teşhis koyup Gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz pişman olmazsınız naçizane tavsiyemdir sizlere
di...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Göz yaşı kanalı tıkanıklığım nedeniyle yıllardır yaşam kalitem düşmüştü. Doktor bey ameliyatımı yaptı ve çok kısa sürede iyileştim. Ameliyat izim yok olmak üzere. Mükemmel bir hekim kendisi.
Medicana International Samsun, Canik şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medicana International Samsun, Canik şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Göğüs Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı, Gastroenterolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Onkolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Patolog, Dermatolog, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk Cerrahı, Romatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Psikiyatrist.
Medicana International Samsun hangi hizmetleri sağlıyor?Medicana International Samsun, toplam 1202 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Medicana International Samsun adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medicana International Samsun DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medicana International Samsun kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medicana International Samsun tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medicana International Samsun kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medicana International Samsun aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Medicana International Samsun hakkında ne düşünüyor?Toplam 825 hasta/danışan, Medicana International Samsun hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medicana International Samsun hangi sigortaları kabul ediyor?Medicana International Samsun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Medicana International Samsun nerede?Medicana International Samsun adresi Yenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85 Canik şeklindedir.
- Canik bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Canik bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
- Canik bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
- Canik bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Canik bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
- Canik Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
- Canik Solunum yolu enfeksiyonları
- Canik İdrar Yolu Enfeksiyonu