Bursa Şehir Hastanesi

Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi, Nilüfer 16110

• F

Bademcik ameliyatı problemim ile ilgili acile başvurduğumda Allah yüzüme güldü ki o gün Gökhan hoca nöbetçi doktormuş ben hayatımda böyle bir doktor görmedim resmen işini hastalarını hayatının önüne koymuş bir insan gün aşırı nöbetler ve bir sürü vaka ile uğraşıpta her hastasına ayrı güleryüzü ve sorunlarını teker teker unutmamasıyla kısacası efsanevi bir insan bir kez daha ona minnettarım

• Z

Çok harika bir doktor güler yüzüyle durumumla çok detaylı bir şekilde ilgilendi.

• G

Ben 4 hastahane ve 4 Dr görüşmelerimden sonra op Dr Gökhan Tüzmen’e ulaştim Daha sonra beni telefonla arayarak görüşme ve ameliyat günümü verdi bana benim özel olduğumu his ettirdi her gün 7.30 da pansumanımı kendi eliyle yaptı Dilerim senede devlet hastahanesinden gitmeye mecbur bırakılmazsın her şey için teşekkürler

• P

Muayene olduğum ilk gün ve daha sonrasında kendisinden fazlasıyla memnun kaldım, herşeyden önce hastaya olan yaklaşımı o kadar candan ki insana ailesinden biriymiş gibi hissettiriyor, burnumda ki polipten dolayı sıkıntılı günler geçirdim, ilk gittiğim doktor bana damar tümörü olabileceğini bu yüzden de kanamayı durduramayacagi için ameliyat edemiycegini söyleyip profesöre yönlendirdi, internette doktor arastirirken Gökhan bey ile ilgili yorumları görünce ona randevu alıp gittim muayene etti ve bir iki gün sonra iki dk lık bir işlemle ağrı, sızı, kanama, dahi olmadan burnumda ki polipi aldı ve şuan çok iyiyim. Hayatta sağlık kadar değerli birşey yok o yüzden Iyi bir doktora denk gelebilmek çok önemli, ben iyiki Gökhan bey'i tanıma fırsatı buldum, Rabbim ondan ve onu yetiştiren anne, babasından razı olsun inşallah...

• başka bir yer Diğer  •

• Alanın da en iyilerden iyi ki varsınız.Babamın boynundaki şişlik için gittik çok ilgili bir Dr, ben devlet kurumunda çalışıp şahsen arayıp bize ulaşan bir Dr ile hiç karşılaşmadım ama Gökhan hocam aradı. Ameliyat ile alında ve biyopsi yapıldı ve sonrasında gitmemiz gereken bölüme yönlendirdi.

• B

Doğuştan nefes alma sorunu olan oğlumun burun ameliyatını yapan doktorumuza çok teşekkür ediyorum.Tamamiyle harika bir insan Harika bir doktor .Hiç tereddütsüz herkese tavsiye ederiz.Allah razı olsun

• başka bir yer Diğer  •

4 yaşındaki oğlumun bademcikler büyük diye gitmiştik,gerek bize gerekse oğluma yaklaşımı çok iyi iş ,çok beyefendi ilgini ve bilgili bir doktor inşşşah Bursa sizi kaybetmez çok çok teşekkür ederiz

• başka bir yer Diğer  •

Güler yüzlü. İlgili. Muayenesi çok ayrıntılı. Esprili. Kızım kulağındaki kaşıntı için gitti. Kulak, burun, boğaz cekap muayenesi yaptı. Sizde gidin. Memnun kalırsınız. Mesleğinin hakkını veriyor.

• Ş

Harika bir doktor. Eşim ile birlikte genel bir kontrole gitmiştik . İletişimi , ilgisi ve anlayışı mükemmeldi. Zaten kendisi hakkında yorumlara bakarak gitmiştik çok sevilen ve tercih edilen bir doktordu . Sebebini kendisiyle tanışınca daha net anladık. İşini severek yaptığı her halinden belli oluyordu. Herkese gönül rahatlığıyla Gökhan beyi tavsiye edebilirim.

• K

Doktor bey burun ameliyatımı yaptı gerek açıklamaları ve profesyonel yaklaşımı ile çok memnun oldum kendisine çok teşekkür ederim diğer hastalara da çok geçmiş olsun.

Profili düzenle veya yönet