Bursa Şehir Hastanesi
Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi, Nilüfer 16110
  • Diğer (İade)
  • SGK

hamileliğimi öğrendiğimde birkaç kişinin önerisiyle gittim ilk hamileliğim hiçbir şey bilmiyordum çok pozitif bir şekilde girdim doktorun yanına hiç beklediğim gibi geçmedi terslendim sorularım hep cevapsız kaldı bilmediğim için sorular sordum ama yapılan tahlilimin sonuçlarını bile bana söylemedi sormama rağmen ilk hamileliğim ve müneccim değilim güvenmek istemiştim ama hoş karşılanmadım kötü bir deneyimdi

• Doç. Dr. Zeliha Atak Diğer  •

Retinamda oluşan delik nedeniyle başka bir merkezden kendisine yönlendirilerek başvurdum. İlk etapta çok belirti vermese de zamanla görmemde rahatsızlık hissetmeye başladım. Retina Cerrahisi ile ilgileniyor.Gözünüzün retinasında problem varsa başvurabileceğiniz bir hekim.Yaptığı değerlendirme sonrasında cerrahi işlem planlandı ve uygulandı. Ameliyat sonrası süreçte kontrollerim devam etti ve günlük yaşantıma geri dönebildim

• Op. Dr. Güler Kılıç Diğer  •

07.04.2026 tarihinde annemin Bursa Şehir Hast. Nöroloji Servisi’ne, tespit edilen pıhtının nedeninin araştırılması amacıyla yatışı yapıldı. Amacımız, pıhtının kaynağının belirlenmesi ve doğru tedavi planının oluşturulmasıydı.

Yatışın ertesi günü saat 11:00 civarında ilgili hekim kısa bir vizit gerçekleştirdi. Bu görüşmede anneme yalnızca “nasılsınız” diye soruldu, ancak verdiği yanıt dinlenmeden ekip içi konuşmaya geçildi. Fiziksel muayene yapılmadı ve hastalığın nedeni, mevcut durum veya tedavi planı hakkında tarafımıza açıklayıcı bir bilgi verilmedi.

Acil ve yoğun bakım sürecinde çekilen BT sonuçları hakkında da bilgi paylaşılmadı. Buna rağmen bazı testlerin yapılacağı ve ertesi gün taburcu planlandığı ifade edildi.

Annemin son 3 aylık sağlık geçmişine dair hazırladığım notları paylaşmak istediğimde ise dinlenmeden “Kısa Vizit Yapıyoruz” denilerek vizit sonlandırıldı.

Bu süreçte sorularımıza yanıt alamamamız ve bilgilendirme eksikliği nedeniyle beklentilerimiz karşılanmadı.

• Doç. Dr. Cemile Haki Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Orta derece hafıza kaybı şikayeti için bursa şehir hastanesinde gittiğim doktor kendisi. MR çekildi, MOCA testi yapıldı fakat bu sonuçları yeterli şekilde incelediğini düşünmüyorum. Durumun iyi, unutkanlık Gençlerde pek beklenen bir durum değil diyerek psikiyatriye yönlendirdi. Daha detaylı bir tedavi ve açıklama beklerdim maalesef. Psiyatriye gittim 4 aydır da ilaç kullanıyorum, kan değerlerim de süper (B12 vs.) ancak durum düzelmedi. Tekrar nöroloji bölümüne işim düşecek olursa tercih etmeyi düşünmediğim bir doktor.

• Uzm. Dr. Nesrin Tenekeci Diğer  •

Gebeliğim boyunca Bursa Şehir Hastanesi hekimlerinden Dr.Seda Duygu hanımla güvenli uyumlu bi süreç geçirdik.Her sorduğum soruyu güler yüzlü ve sevecen şekilde cevapladı.Huzurlu ve mutlu bi anı bırakma istiyorsanız Seda Duygu hanım tek kelimeyse harika bir hekim iyi ki siz

• Op. Dr. Seda Duygu Demirçelik Sezeryan Doğum  •

Duygu Hanım son derece ilgili ve güven veren bir doktor. Kendinizi gönül rahatlığıyla ona emanet edebilirsiniz. Aklınıza takılan her soruyu çekinmeden sorabilirsiniz; size samimiyetle ve açıklayıcı şekilde yanıt verir. Adet düzensizliği sürecimde de bana çok destek oldu ve faydasını gördüm.

• Op. Dr. Seda Duygu Demirçelik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Seda hanıma adet düzensizliği sorunum ile ilgili gittim, ciddiyeti yaklaşımı ve uyguladığı tedavi ile alanında ne kadar uzman olduğunu bizzat gördüm. İyi ki yollarımız kesişmiş. Çok ilgili ve linsanı korkularından uzaklaştıran gerçekçi bir doktor.

• Op. Dr. Seda Duygu Demirçelik Düzensiz Adet Kanamaları  •

Deniz hocam daha kontrole gittiğinde eşimi bırakmayıp bypass ameliyatını yaptı Sıcak sevecen tavrı ilgisi deneyimi sayesinde bu zor süreci çok şükür daha kolay atlattık Allah razı olsun Rabbim böyle kıymetli hocalarımıza uzun ömürler versin iyiki varsınız

• Doç. Dr. Deniz Demir Diğer  •

Ani şeker düşmeleri ila başlayan sorunlarım (28-30'a kadar düşüyordu) uzun yıllar endokrinoloji bölümünde çeşitli testler yapılarak insülinoma tanısı konuldu, pankreas ts 1.5 cm çapında bir kitle olduğu ve alınması gerektiği söylendi. Ameliyat olacağım doktorun yorumlarına bakarken Özkan Balçın hocamın yorumları düştü ekrana,yorumlar o kadar güzeldi ki, o an karar verdim randevu aldım,Özkan hoca tüm sonuçları inceledi ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi, uzun bekleyiş sonrası sıram geldi ve ameliyata çağrıldım. 25 Şubat 2025 tarihinde Kıymetli Özkan bey tarafından başarılı bir pankreas ameliyatı geçirdim, 6 günlük hastane süreci sonrası evdeyim,şeker düşmelerim durdu,normal hayatıma döndüm çok şükür.Patoloji 1 ay sonra belli olacak,umarım temiz gelir. Özkan hoca çok başarılı, her detayı hastasına anlatan muhteşem bir doktor. İyi ki karşıma çıktınız, iyi ki varsınız kıymetli hocam. Allah sizlere güç kuvvet versin, yolunuz hep açık olsun.

• Dr. Özkan Balçın Pankreas Cerrahisi  •

5 sene önce düşme sonucu acilde çekilen röntgenimde kolumda kırık yada çıkık olmadığı söylenip eve geldim. Fakat kolumdaki ağrı geçmiyor daha kötü oluyordum. Emru beye randevu aldım bana bir iki hareket yaptırıp derhal emara gönderdi. Sonuç kolumda 5 santim çatlak ve sıvı birikmesi çıktı. Allah razı olsun dr beyden fizik tedavi ve fizyotepist ile kolum düzeldi. Geçen senede baş parmaklarımdaki kireçlenmeyi yaptığı iğne ile rahatlattı herkese tavsiye ediyorum. Mesleğini tam anlamıyla yapan bir hekim kendisi Allah razı olsun

• Op. Dr. Emru Bayramoğlu Diğer  •