Bursa Şehir Hastanesi
- Diğer (İade)
- SGK
az...z
Kime gitsem alinmaz denilen ve böbreğe yapışık olan 3cm taşımı, sorunsuz ve mükemmel bir şekilde aldi, operasyon ertesi sanki hiç bir şey olmamış gibi ayaktaydım. Yorumlarda zaten çok başarılı olduğunu okumuştum bizzat kendim de tecrübe ettim. Eksik olmayın iyi ki sizin gibi doktorlarımız var, size minnettarız
se...
2023 yılında Whipple ameliyatımı gerçekleştiren Özkan Bey ile tanıştım. O zorlu süreçte sadece bir doktor değil, bana güven veren, korkularımı konuşmalarıyla azaltan ve yeniden hayata tutunmamı sağlayan çok kıymetli bir insan oldu.
Ameliyat öncesi ve sonrasında ilgisi, desteği ve her zaman ulaşılabilir olması benim için çok değerliydi. Buraya ne kadar yazsam da kendisinin bana kattığı güveni ve iyiliği anlatmaya kelimeler yetmez.
Kendisine minnettarım. Çok iyi bir doktor olmasının yanında, hastasına umut ve güven veren çok özel bir insan. Allah kendisinden razı olsun, iyi ki yollarımız kesişmiş.
nu...
20 yıldır yaşamış olduğum tırnak mantarı rahatsızlığım vardı doğru tedavi ile yaşadığım rahatsıztan kurtuldum.
Sonrasın saç dökülme problemi yaşadım ve artık sağlıklı saçlara sahibim.
Şimdi kendisinden cilt rahatsızlığı ile ilgili tedavi görüyorum doğru tedavi ile sağlama kavuşacağımı içten dileklerimle inanıyorum.
si...l
Sevgili Mehmet Bey babamı 16.06.2026’da iki diz protez ameliyatını yaptı Bursa Şehir Hastanesin’de emeğinin hakkını asla ödeyemeyiz ilgisi sabrı ve bilgilendirmeleri o kadar değerliydi ki sayesinde babam ağrılarından kurtuldu. Ameliyattan iki gün sonra çok rahat yürümeye başladı babam . Hocam emeğinize sağlık. Bursa’da veya yakın illerde yaşayanlara tavsiyemdir Mehmet Bey asla korkmayın gözünüz kapalı güvenip kendinizi emanet edin Mehmet Bey derman olacaktır.
ba...
Burun eğriliği ameliyatı oldum Emine hanımdan memnun kaldım ameliyattım başarılı geçti ağrım olmadı şuanlık herşey yolunda
ya...k
Kendisi tanıdığımız en iyi doktor, her şeyden önce çok iyi bir insan ve mesleğinde bir numara diyebilirim. Annem için akciğer kanseri tanısı konmuştu ve araştırmalar sonucunda kendisine başvurduk. Ameliyatını başarıyla tamamladı, tedavi sürecinde çok güzel ilgilendi. Açıklayıcı, bilgilendirici, samimi üslubuyla bu zor süreci o kadar kolaylaştırdı ki sürekli dualarımızda iyi ki varsınız
ya...
Eşim migren hastası birçok doktora özel muayenelerde gitmemize rağmen migren krizlerinin öneme geçemiyor. Ayda 5-6 kutu kriz hapı yutmak zorunda kalıyorduk. Nesrin hocanın tedavisi ve takibi sayesinde son 3 aydır kriz hapı kullanmadan geçti.
b....a
Belki hatırlar. Kendi doktorum doğum izninde olduğu için ilk defa gittim kendisine. Belki nöbetten gelmişti çok yorgun gözüküyordu ama buna rağmen gayet etkileşimli geçti dinlemesi güzel eğlenceli biri bence ve karşısında kendinizi rahat hissediyorsunuz. Ama süre çok kısa idi. Keşke devlet hastanelerinde süreyi uzatsalar. Bazen terapide çözülmeyen bazı şeyler orda çözülebiliyor. Yine de ben memnun kaldım yine olsa yine giderim. Başarılar ve kolaylıklar dilerim
h....y
hamileliğimi öğrendiğimde birkaç kişinin önerisiyle gittim ilk hamileliğim hiçbir şey bilmiyordum çok pozitif bir şekilde girdim doktorun yanına hiç beklediğim gibi geçmedi terslendim sorularım hep cevapsız kaldı bilmediğim için sorular sordum ama yapılan tahlilimin sonuçlarını bile bana söylemedi sormama rağmen ilk hamileliğim ve müneccim değilim güvenmek istemiştim ama hoş karşılanmadım kötü bir deneyimdi
s....k
Retinamda oluşan delik nedeniyle başka bir merkezden kendisine yönlendirilerek başvurdum. İlk etapta çok belirti vermese de zamanla görmemde rahatsızlık hissetmeye başladım. Retina Cerrahisi ile ilgileniyor.Gözünüzün retinasında problem varsa başvurabileceğiniz bir hekim.Yaptığı değerlendirme sonrasında cerrahi işlem planlandı ve uygulandı. Ameliyat sonrası süreçte kontrollerim devam etti ve günlük yaşantıma geri dönebildim
Bursa Şehir Hastanesi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bursa Şehir Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Bursa Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Bursa Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Bursa Şehir Hastanesi, toplam 335 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Yanık Debrimanı, Cilt Bakımı, Epilasyon, Dermaterapi, Dudak Büyütme, Kriyoterapi, Allerjik Deri Testleri, Lazerle Yüz Estetiği, Botoks, Lazerle İz Tedavisi.
Bursa Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bursa Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bursa Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bursa Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bursa Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bursa Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Bursa Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 325 hasta/danışan, Bursa Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Şehir Hastanesi nerede?Bursa Şehir Hastanesi adresi Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi Nilüfer şeklindedir.