Uzm. Dr.
Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bayraklı 1 adres
1994 yılında İzmir’de doğdum. İlkokul ve ortaokul eğitimimi İzmir’de tamamladıktan sonra, 2012 yılında Bornova Anadolu Lisesinden mezun oldum.
Tıp eğitimimi Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinde sürdürerek 2018 yılında mezun oldum. Ardından 2019 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimime başladım. Uzmanlık eğitimimi 2023 yılında tamamladım.
Uzmanlığımı almamın ardından mecburi hizmet görevimi Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı olarak yürüttüm.
Mesleki çalışmalarımı şimdi İzmir’de sürdürmekte olup, Bayraklıdaki kliniğimde hizmet vermeye başlamaktayım.
- Hiperaktivite
Uzm. Dr. Göksarp Şengün Muayenehanesi
1593/1. Sokak, Bayraklı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Göksarp Şengün adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Göksarp Şengün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göksarp Şengün, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Göksarp Şengün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Göksarp Şengün adresi nerede?Göksarp Şengün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1593/1. Sokak Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göksarp Şengün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göksarp Şengün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Göksarp Şengün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göksarp Şengün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göksarp Şengün ile iletişime geçmenizi öneririz.