1983 yılında İzmir'de doğdu. 2001 yılında Buca Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı'nda doktora öğrenimine başladı. 2014 yılında kabul edilen ' Diş Kaynaklı Kök Hücrelerin Odontoblastik Differansiyasyonu Üzerine D3 vitamininin Farklı Konsantrasyonlarının Etkisinin İncelenmesi' başlıklı tez projesinin kabul edilmesi ile bölümden mezun oldu. Üniversite öğrenimi ve meslek hayatı boyunca İstanbul’da bulundu. 2019 – 2021 yılları arasında Fransa’da yaşamını sürdürdü. 2021 yılından bu yana İzmir ilinde ikamet etmektedir.
AKADEMİK UNVANLAR
⦁ 2017 – 2019
Uzman; Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Dragos Hastanesi, İSTANBUL

Çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

İsmet Kaptan Mahallesi Sezer Doğan Sokak Terhan İs Hanı No.20 K.3 D6 Alsancak, İzmir

Röportaj

Dr Dt Gökşen İkikarakayalı Muayenehane

İsmet Kaptan Mahallesi Sezer Doğan Sokak Terhan İs Hanı No.20 K.3 D6 Alsancak, Konak, İzmir

• Sigortası olan hastalar

• T

Alanında gerçekten başarılı birisi, çocukların dilinden anlaması ve yaklaşımı çok iyi. Yaklaşık 2 senedir kendisine tedavi oluyor çocuğumuz ve çok memnunuz. Çoğu yetişkinin diş hekimlerine olan korkusu malûmken çocuğumuz güle oynaya kliniğe gidiyor ve kanal tedavisinde dahi sorun yaşamadan yanından ayrılıyoruz.

• Dr Dt Gökşen İkikarakayalı Muayenehane Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

Dr. Dt. Gökşen İkikarakayalı

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

• G

5 yaşındaki kızımın diş ağrısı şikayetiyle gittik ilk diş muanesi olacağından korku ve şüphe vardı içimizde fakat Gökşen Hocam o kadar içten samimi ve alçak gönüllü idi ki kızımı ve bizi çok rahatlattı kendisine ve ekibine buradan bir kez daha memnuniyetinizi sunuyoruz...

Çok teşekkür ediyorum

• I

Gökşen hanıma Oğlumun diş temizliği ve 2 adet dolgusu için gittik.
    Dolgularımız ve diş temizliğimiz çok iyi bir şekilde yapıldı.
    Çocuklarım ve ben tedaviden çok memnun kaldık. Çocuklarım korkmadan ve mutlu bir şekilde tedavilerin oldular.
    Çocuklarımıza yaklaşımları iletişimleri ve sevgileri onların kendilerini çok iyi ve rahat hissetmelerini sağladı.
    Tedavi öncesi ve sonrasında çocuklarım çok mutlu bir şekilde ayrıldılar hepimiz çok memnun kaldık
    İyi ki varsınız

• Dr Dt Gökşen İkikarakayalı Muayenehane Diş Dolgusu  •

Çok teşekkür ediyorum

Gökşen hocamın çocuklara olan ilgisi tartışılmaz muayene yapmadan önce 10 dk muhabbet etti oğlumla daha sonra ne yapacağını anlattı ve 2 tane dişini sakince cekti . Hocam iyi ki varsınız.

• Dr Dt Gökşen İkikarakayalı Muayenehane Süt Dişi Çekimi  •

Dr. Dt. Gökşen İkikarakayalı

Siz de öyle , teşekkür ediyorum

• C

Gökşen hanım işinde oldukça profesyonel biri. İlk kez kızım için kendisine ulaştık. Kızım travmatik bir çocuk. Onun aşırı tedirginliğini çok candan, sakin ve sabırlı davranıp, detaylı bir şekilde anlatarak sakinleştirdi. Birçok dişte işlem olacağı için en doğru karar ile genel anestezi altında tedavisi yapıldı. Bize de süreci detaylarıyla anlattı ve kolaylıkla sorunsuz çözüme ulaştırdı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Dr Dt Gökşen İkikarakayalı Muayenehane Çocuk Diş Tedavisi  •

Dr. Dt. Gökşen İkikarakayalı

Teşekkür ediyorum değerli paylaşımınız için

• Ö

Tatil için Ankara Dan İzmir e gelmiştik oğlumun kanal tedavisi vardı İnternet üzerinden araştırmalara başladım Yorumlara güvenerek randevu aldım ve çok memnun kaldım.Oğlumla iletişimi okadar güzeldiki Sabırla süreçine devam etti Ağlamakla sonlanır diye düşündüğüm süreç çok iyi ilerledi Şimdi tekrar nezaman gideceğini soruyor Böyle hekimleri gördükçe çok mutlu oluyorum

• Dr Dt Gökşen İkikarakayalı Muayenehane Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi  •

Çok teşekkür ederim

• Y

12 yaşında ki kızım için ağrı şikayetiyle geldik. Ortamın sıcaklığı ve samimiyetiyle ilk önce korkusunu yenip, sonrasında gereken işlem yapıldı.

• Dr Dt Gökşen İkikarakayalı Muayenehane Diş Çekimi  •

• H

Doktor hanımla 4 yaşındaki oğlumun diş kontrolünde tanıştık .Azılarımızda çürükler vardı. Biz bunun için önceden önlem almak ve ilerdeki dişlerin daha sağlıklı gelmesini sağlamak istiyorduk. Doktor hanım muayene etti , dolgu ve kanal tedavisinin gerekli olduğunu söyledi. 1,5 saatlik genel anestezi ile tüm dişlerimizi tedavi etti. Oğlumuza yaklaşımı,bizi aydınlatması ,her sorunumuzda telefonun diğer ucunda olması bizi çok memnun etti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Dr. Dt. Gökşen İkikarakayalı

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

6 yaşındaki kızımın ilk diş hekimi deneyimiydi bu nedenle ikimiz de çok gergindik. Dr hanım gerek güler yüzü gerek sakin tavırları ile bizi yatıştırdı. İlk seferde aynı anda anestezisiz 3 diş dolgusu yaptı. Kızım güle oynaya tedavi oldu hiç acı hissetmedi. İkinci kez gittiğimizde kızımın dişine kanal tedavisi uygulandı bunun için 3. Kez tekrar gittik ve tedavisi tamamlandı. Süreci çok iyi yönetti. Çocuk üzerindeki etkisi muazzam. Sorunsuz bir süreç geçirdik. Randevumuz tam saatinde alındı. Her açıdan çok memnun kaldık, kesinlikle harika bir doktor!

• Dr Dt Gökşen İkikarakayalı Muayenehane Çocuk Diş Tedavisi  •

• G

Doktor hanımın çocuklara yaklaşımı çok güzel. Diş tedavilerinden çok korkan kızım Gökşen hanımda kanal tedavisi oldu. Güzel yaklaşımı ile ve yapacağı işlemleri tek tek anlatarak yapması kızıma güven verdi ve hiç zorlanmadan kanal tedavisi,dolgu, diş çekimi gerçekleştirdi. Ayrıca yanında çalışanları da çok ilgililer. Ekip olarak çok iyi çalışıyorlar.

Dr. Dt. Gökşen İkikarakayalı

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler